Adobe

  A kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át, a csillogó DVD korongokig

  Az Adobe Acrobat X Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.
  Az Adobe Acrobat szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.
  Az Adobe Acrobat X Suite-ban megtalálunk minden olyan Adobe alkalmazást, amelyekkel lehetővé válik  a kép, a videó és a szöveg egyesítése professzionális megjelenésű PDF-ekben.
  Az Adobe Acrobat szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.
  Az Adobe Acrobat XI Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.
  Az Acrobat Connect Pro magasabb szintre emeli a bemutatókat, oktatásokat, kurzusokat, konferenciákat, vagy üzleti tárgyalásokat.
  Az itt található két táblázatunk segít Neked eligazodni a verzió, valamint konstrukciók beli különbségek között.
  A DVD-n található leckékből megtanulható többek között, hogy miként készíthetők, szerkeszthetők, védhetők és optimalizálhatók a PDF fájlok. Azok számára is sok érdekességet rejthet az oktatóanyag, akik már régóta foglalkoznak az Acrobat-tal.
  Üzleti és egyéb dokumentumok készítése, menedzselése, érvényesítése és terjesztése.
  Üzleti és egyéb dokumentumok készítése, menedzselése, érvényesítése és terjesztése.
  A Standard, vagy a Pro való Nekem? Segítünk dönteni!
  Az Adobe Central Pro Output Server dinamikusan generál olyan elektronikus dokumentumokat, mint számlák, bizonylatok, visszaigazolások, stb.
  Az Adobe Digital Publishing Suite egy teljeskörű megoldás, amely lehetővé teszi a sajtó és a könyvkiadók részére, hogy kiadványaikat tablet készülékeken is megjelentethessék.
  Az ipari szabványnak számító Adobe After Effects CS6 szoftver tökéletes eszköze a mozis vizuális hatások és kifonomult animációk készítéséhez.
  Az ipari szabványnak számító Adobe After Effects CC szoftver tökéletes eszköze a mozis vizuális hatások és kifonomult animációk készítéséhez.
  Táblázatunkból megtudhatja, hogy az egyes verziók mely főbb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgál a legújabb After Effects CC.
  Az Adobe Integrated Runtime - korábbi nevén Apollo - egy ingyenes, platformfüggetlen keretrendszer, amellyel a webfejlesztők HTML, JavaScript, Ajax, Flex, Flash programozói tudásukat felhasználva asztali programként, böngészőn kívül futtatható, dinamikus, interaktív, látványos internetes alkalmazásokat (Rich Internet Application - RIA) készíthetnek.
  Nemcsak a világot hódította meg, Magyarországon is óriási publicitásnak örvend az Adobe Flash Professional CC: több ezres fejlesztő- és rajongótábort vonultat fel maga mögött, köztük cégeket és iskolákat is. 
  Az Adobe Audition CS6-tal tökéletes minőségben és egy kényelmes felhasználói felületen végezhetők el a hangszerkesztési munkák, legyen szó zenéről, videóról, játékról vagy rádiós produkciókról.
  Az Adobe Audition CC-vel tökéletes minőségben és egy kényelmes felhasználói felületen végezhetők el a hangszerkesztési munkák, legyen szó zenéről, videóról, játékról vagy rádiós produkciókról.