Adobe

  A kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át, a csillogó DVD korongokig

  Az igazság az, hogy mindenkinek meg tud felelni!
  Miért is van Önnek szüksége az egyesített kereslet oldali platforma (Demand Side Platform, DSP)?
  Automatizálja a keresést, a vásárlást és a retargeting kampányokat! Az Adobe Media Optimizer kínálja a legátfogóbb kampányoptimalizálást a piacvezető előrejelző modelnek, a skálázható kampányautomatizálásnak és az Adobe Analytics integrációnak köszönhetően.
  Mi az Adobe Primetime? Ez egy többképernyős TV platform, ami a műsorszolgáltatókat, kábelhálózatokat és broadcast szolgáltatásokat nyújtó cégeket segiti a nézőket lebilincselő és személyre szabott TV élmény megvalósításában és monetizálásában.
  Mi az Adobe Social? Egy közösségi média menedzsment platform, ahol az összes adat együttesen képes a puszta lényeggé összeállni. A like-okon és a követéseken túl képes a vásárlók érzéseinek és az üzleti célok közötti mély kapcsolat összehangolására.  
  Mi az Adobe Campaign? Egy olyan komplett megoldás csomag, amellyel személyre szabhatjuk és eljuttathatjuk a kampányainkat az összes on-line és off-line csatornán.
  Mi az Adobe Target? Egy teljeskörű optimalizációs megoldás, amely az adatok alapján döntő marketingesek számára gyors tesztek lefuttatását és kiemelkedően konvertáló, személyre szabott ügyfélélményt tesz lehetővé.  
  Mi az Adobe Experience Manager Livefyre? Egy vadonatúj lehetőség az Experience Managerben, mely révén a weben készített tartalmakat egy folyamatos és magas minőségű áramló “tartalomfolyammá” alakíthatjuk, mindezt a saját weboldalunkon megjelenítve.  
  Mi az Adobe Experience Manager Communities? Az Experience Manager ezen moduljával hozhatunk létre online közösségi kapcsolódási pontokat, mint pl. fórumokat, felhasználói csoportokat, oktatási anyagok gyűjtőhelyét és további olyan közösségi lehetőségeket, melyek az ügyfelek, az alkalmazottak és a márka számára is egyaránt értékesek.   
  Mi az Adobe Experience Manager Forms? Az Experience Manager egy olyan képessége, amivel papír felhasználása nélküli digitális űrlapokat és dokumentumokat készíthetünk hatékony és automatizált módon. Lényegében a digitális interaktív ügyiratkezelés lépéseit (feliratkozás, köszöntés, további kommunikációk, stb.) egy egyszerű és minden igényt kielégítő folyamattá alakítja át.  
  Mire használható az Adobe Experience Manager Assets? Ez egy 21. századi digitális eszközmenedzsment rendszer, ahol kreatív módon kapcsolódnak egymáshoz a már létező kreatív workflow-k, így a különböző team-ek egy helyen készíthetik és publikálhatják a csatornákra optimalizált ügyfélélményt.  
  Mi is tulajdonképpen az Experience Manager Sites? Egy tartalomkezelő rendszer (CMS), ahol a digitális ügyfél élményt egyetlen helyen alkothatja meg, menedzselheti és publikálhatja több platformon (web, mobil, display) párhuzamosan. Így miközben globális elérést biztosít, az ügyél által megtapasztalt élmény ösztönző és személyre szabott marad.   
  Az Adobe Experience Manager – az Adobe Marketing Cloud részeként  –  a vezető digitális élménymenedzsment megoldás, ami az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról. Ennek mértéke szabadon skálázható és optimalizálható a márkaépítés követelményeihez és a ügyfél lojalitás fokozásához igazodva.
  Adatok alapján intelligens döntés előkészítést és gyors cselekvést kínál az Adobe Analytics Cloud.
  Hirdetések menedzselése a XXI. századi kihívásoknak megfelelően, az Adobe Advertising Cloud segítségével.
  Adobe Marketing Cloud - teljes körű digitális marketing szolgáltatások.
  Az Adobe teljeskörű, mesterséges intelligencián alapúló szolgáltatásplatformja vállalkozások számára, ahol a cég teljes szolgáltatásportfoliója egységes rendszerbe ötvözve definiálja újra a 21. század üzleti kihívásait.
  Kiváló minőségű, fotó-realisztikus képek készítése. A Project Felixszel gyerekjáték a 2D-s és a 3D-s elemek vegyítése termékfotók, vizualizációk és absztrakt alkotások elkészítése. A Project Felix elsősorban grafikusoknak és kiadványszerkesztőknek készült, nem 3D-s profiknak.
  Árakhoz kattintson ide Hozzon létre 2D karakterereket a Photoshop CC és Illustrator CC alkalmazásban, majd keltse életre a Character Animatorban. Játssza el a mozgásokat, és rögzítse hangját webkamerájával és egy mikrofonnal. 
  Árakhoz kattintson ide Az Experience Design CC (bétaverzió) alkalmazással gyorsabban készíthet ötleteiből prototípusokat. Ez az első olyan eszköz, amely egymagában kielégít minden olyan igényt, amely webhelyek és mobilalkalmazások tervezése és prototípuskészítése kapcsán felmerülhet.