Adobe

  A kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át, a csillogó DVD korongokig

  Mi az Adobe Experience Manager Livefyre? Egy vadonatúj lehetőség az Experience Managerben, mely révén a weben készített tartalmakat egy folyamatos és magas minőségű áramló “tartalomfolyammá” alakíthatjuk, mindezt a saját weboldalunkon megjelenítve.  
  Mi az Adobe Experience Manager Communities? Az Experience Manager ezen moduljával hozhatunk létre online közösségi kapcsolódási pontokat, mint pl. fórumokat, felhasználói csoportokat, oktatási anyagok gyűjtőhelyét és további olyan közösségi lehetőségeket, melyek az ügyfelek, az alkalmazottak és a márka számára is egyaránt értékesek.   
  Mi az Adobe Experience Manager Forms? Az Experience Manager egy olyan képessége, amivel papír felhasználása nélküli digitális űrlapokat és dokumentumokat készíthetünk hatékony és automatizált módon. Lényegében a digitális interaktív ügyiratkezelés lépéseit (feliratkozás, köszöntés, további kommunikációk, stb.) egy egyszerű és minden igényt kielégítő folyamattá alakítja át.  
  Mire használható az Adobe Experience Manager Assets? Ez egy 21. századi digitális eszközmenedzsment rendszer, ahol kreatív módon kapcsolódnak egymáshoz a már létező kreatív workflow-k, így a különböző team-ek egy helyen készíthetik és publikálhatják a csatornákra optimalizált ügyfélélményt.  
  Mi is tulajdonképpen az Experience Manager Sites? Egy tartalomkezelő rendszer (CMS), ahol a digitális ügyfél élményt egyetlen helyen alkothatja meg, menedzselheti és publikálhatja több platformon (web, mobil, display) párhuzamosan. Így miközben globális elérést biztosít, az ügyél által megtapasztalt élmény ösztönző és személyre szabott marad.   
  Az Adobe Experience Manager – az Adobe Marketing Cloud részeként  –  a vezető digitális élménymenedzsment megoldás, ami az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról. Ennek mértéke szabadon skálázható és optimalizálható a márkaépítés követelményeihez és a ügyfél lojalitás fokozásához igazodva.
  Adatok alapján intelligens döntés előkészítést és gyors cselekvést kínál az Adobe Analytics Cloud.
  Hirdetések menedzselése a XXI. századi kihívásoknak megfelelően, az Adobe Advertising Cloud segítségével.
  Adobe Marketing Cloud - teljes körű digitális marketing szolgáltatások.
  Az Adobe teljeskörű, mesterséges intelligencián alapúló szolgáltatásplatformja vállalkozások számára, ahol a cég teljes szolgáltatásportfoliója egységes rendszerbe ötvözve definiálja újra a 21. század üzleti kihívásait.
  Kiváló minőségű, fotó-realisztikus képek készítése. A Project Felixszel gyerekjáték a 2D-s és a 3D-s elemek vegyítése termékfotók, vizualizációk és absztrakt alkotások elkészítése. A Project Felix elsősorban grafikusoknak és kiadványszerkesztőknek készült, nem 3D-s profiknak.
  Árakhoz kattintson ide Hozzon létre 2D karakterereket a Photoshop CC és Illustrator CC alkalmazásban, majd keltse életre a Character Animatorban. Játssza el a mozgásokat, és rögzítse hangját webkamerájával és egy mikrofonnal. 
  Árakhoz kattintson ide Az Experience Design CC (bétaverzió) alkalmazással gyorsabban készíthet ötleteiből prototípusokat. Ez az első olyan eszköz, amely egymagában kielégít minden olyan igényt, amely webhelyek és mobilalkalmazások tervezése és prototípuskészítése kapcsán felmerülhet.
  Gyorsítsa fel üzletmenetét és csökkentse a kockázatot az Adobe Sign elektronikus aláírásaival. A meglévő rendszerének és folyamatainak keretén belül használható megoldás úgy teszi elérhetővé az elektronikus aláírást és a 100%-ban digitális munkafolyamatot egész szervezete számára – legyen az bármekkora is –, hogy közben adatait piacvezető biztonsági szabványok szerint védi. 
  Az új Adobe Stock. Képek és videók milliói. Közvetlenül a Creative Cloud alkalmazásokban.
  Árakhoz kattintson ide Nemcsak a világot hódította meg, Magyarországon is óriási publicitásnak örvend az Adobe Flash Professional CC: több ezres fejlesztő- és rajongótábort vonultat fel maga mögött, köztük cégeket és iskolákat is. 
  Az oktató DVD segítségével megtudhat mindent, amit a digitális művészetről tudni érdemes egy külföldön óriási sikernek örvendő interaktív számítástechniaki tanulási módszer segítségével.
  Have you ever wanted to learn about using digital tablets and how to create art with the computer? With this video tutorial DVD you can learn everything you need to know about Wacom products and digital art.
  Árakhoz kattintson ide Az Adobe Photoshop Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Akik így elszakadhatnak az új technológiák fáradságos megtanulásától, ugyanakkor könnyedén alkamazhatják az új lehetőségeket.
  Árakhoz kattintson ide Az Adobe Premiere Elements segítségével könnyedén készíthet fantasztikus videókat Windows és akár Mac OS rendszereken is. Kezdjen az automatizált filmkészítő parancsokkal, alkalmazzon lehengerlő vizuális és hangeffekteket, és ossza meg videóit mindenütt.