Adobe Acrobat Standard DC

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Üzleti és egyéb dokumentumok készítése, menedzselése, érvényesítése és terjesztése.

Az Adobe Document Cloud kombinálja a teljesen újragondolt Acrobatot az elektronikus aláírások alkalmazásával. Ezentúl bárhol szerkeszthetünk, aláírhatunk, küldhetünk és követhetünk dokumentumokat, eszközül pedig választhatjuk a PC-nket, a telefonunkat vagy a tabletünket.

https://youtube.com/watch?v=F0uq5gyqIf8

Az Adobe PDF-ek intelligensebbek.

Kidolgoztuk a Hordozható Dokumentum Formátumot (PDF). Amikor PDF-dokumentumot hoz létre az Acrobat vagy valamelyik online szolgáltatásunk segítségével, többet kap dokumentuma képénél. A kapott intelligens fájlt szerkesztheti, aláírhatja, megoszthatja, védheti és kereshet benne. És tudhatja, hogy minden képernyőn megfelelően jelenik meg.

PDF-eszközeit bárhova magával viheti.

Az Acrobat Reader mobilalkalmazással bárhol kezelhet dokumentumokat. Minden olyan eszközt tartalmaz, amely PDF-dokumentumok mobileszközön való konvertálásához, szerkesztéséhez és aláírásához szükséges. Eszköze kamerájával ráadásul dokumentumokat, táblákat vagy elismervényeket szkennelhet és menthet PDF-fájlként.

Elektronikus aláírások. Mindenhol.

Az Acrobat DC világszerte több mint egymilliárd eszközre juttatja el az elektronikus aláírás lehetőségét. Mostantól bárki aláírhat ujjával vagy egy érintőképes eszközzel – vagy néhány kattintással egy böngészőben. Az Acrobat DC nem pusztán egy aláírási alkalmazás, hanem megkönnyíti az aláírt dokumentumok küldését, nyomon követését és tárolását is. 

Nekik eszközök kellenek. Önnek biztonság.

Egyszerre nyújthat a felhasználók számára hozzáférést a világ vezető PDF-megoldásához, és biztosíthatja a dokumentumok, adatok és asztali alkalmazások legmagasabb szintű biztonságát és megfelelőségét. A Citrix XenApp-, XenDesktop- és VMware Horizon-felhasználók névre szóló kezelésének támogatása révén biztonságos távoli elérést nyújthat az Acrobat DC alkalmazáshoz. 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X v10.10 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória1 GB
Tárhely2,6 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • Safari 7 vagy 8

Windows:

RendszerWindows 7, 8.x, 10; Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit) vagy 2016 (64 bit)
Processzor1,5 GHz vagy gyorsabb
Memória1 GB
Tárhely2,5 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • DVD-ROM offline telepítéshez
 • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

Használjon digitális azonosítókat A módosított Certificates (Tanúsítványok) eszközzel könnyebben írhat alá, ellenőrizhet és tanúsíthat digitálisan dokumentumokat.  

 
certification

 

 
Rajzoljon a DirectInk használatával Ujjaival vagy toll eszközzel finomabban írhat és rajzolhat PDF-dokumentumokban Windows 10 rendszerű eszközökön.
 
directink

 

 
Teljesen új megjegyzéskészítési funkció Az áttervezett érintőképes felhasználói felület az eddigieknél nagyobb mértékben könnyíti gyors és egyértelmű visszajelzések adását és fogadását. 
 
comment

 

 
Barátságos felhasználói felület Az Acrobat DC csodálatos új felhasználói felületet kapott, mely barátságos a szemnek és könnyed az ujjnak. A rendelkezésre álló eszközöket a saját kedvünk szerint rendezhetjük el, olyan felületet kialakítva, amely tökéletesen illeszkedik a munkastílusunkhoz.
 
Elektronikus aláírások Az elektronikus aláírások ezentúl minden eszközön elérhetőek, a PDF-ektől a mobil alkalmazásokig. Biztonságosan küldhetünk és követhetünk szerződéseket, amiket bárki aláírhat, bármilyen eszközön. Az űrlapok kitöltése pedig szintén pillanatok kérdése.
 
Mindig úton A mai világban az eszközeink mindenhova velünk tartanak. Mostantól a dokumentumaink is. A Mobile Link segítségével bárhol folytathatjuk a munkát. Készítsük el a dokumentumunkat a PC-nken, változtassunk rajta a tabletünkön, és írjuk alá a mobilunkkal.
 
Nyomon követés A legfontosabb dokumentumainkat titkosított csatornákon továbbíthatjuk, és követhetjük, hogy épp hol tartózkodnak. Pontos információkat kaphatunk arról, hogy mikor és ki nyitotta meg őket, illetve azt is, hogy mikor került rájuk aláírás.
 
 • PDF tartalmak megtekintése, kezelése és kommentálása személyi számítógépeken és mobil eszközökön
 • Érintőképernyős eszközök támogatása
 • Fájlok online tárolása és megosztása azonnali hozzáférés biztosításával
 • Fontos dokumentumok elektronikus küldése, követése és hitelesítése
 • PDF-ek előállítása bármilyen nyomtatásra alkalmas szoftverből
 • PDF-ek készítése, védelme és továbbítása Windowsos Office alkalmazásokban
 • Több PDF kombinálása egyetlen PDF-ben
 • Web oldalak PDF-é alakítása élő linkekkel
 • Képek és szövegek szerkesztése egy PDF-en belül
 • PDF-ek konvertálása Word, Excel vagy PowerPoint formátumba
 • PDF-ek konvertálása JPG, TIFF vagy PNG formátumba
 • Oldalak beillesztése, törlése és sorrendezése egy PDF-en belül
 • Űrlapok kitöltése, aláírása és küldése személyi számítógépen vagy mobil eszközön
 • Papír alapú és Word dokumentumok átalakítása PDF űrlappá
 • PDF-ek kommentálása

Összehasonlító táblázatunkért kattints ide.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram