Adobe

ADOBE Aero

Kibővített valóság. Most még valóságosabb.

Kibővített valóság. Most még valóságosabb.

ÁTTEKINTÉS

Tervezzen és osszon meg kibővített valóságra épülő élményeket olyan tartalmak alapján, amelyeket Adobe Photoshopban, Illustratorban és más eszközökben hozott létre. Az Adobe Aeróval elmoshatja a fizikai valóság és a digitális világok határait – bonyolult programozás nélkül.

Új tér az alkotáshoz.

A koncepciókat és prototípusokat mostantól szinte kézzelfogható valóságként mutathatja be az ügyfeleinek. A jelenetet gyorsan felépítheti azokból a 3D-modellekből és 2D-tartalmakból, amelyeket a Photoshop, az Illustrator, az Adobe Dimension, a Substance és a külső eszközök, például a Cinema 4D segítségével hozott létre. Az Aero automatikusan a kibővített valósághoz optimalizálja a tartalmakat.

Építsen, és kísérletezzen bátran.

A projektet a fizikai valósághoz rögzítheti, majd tetszés szerint helyezheti el és méretezheti az objektumokat. Az intuitív menükkel és eszközökkel interaktív elemeket adhat hozzá, és testreszabhatja a viselkedéseket, hogy minden pontosan úgy működjön, ahogy elképzelte.

Összemosódó valóságok. Lenyűgöző élmények.

Az Aero új távlatokat nyit a történetmesélés terén. Keltse életre a múzeumi szobrokat. Állítson pályára egy űrhajót az osztályteremben. Vagy vonzza be „élő” kabalafigurákkal és hírességekkel a vevőket az üzletébe. Minden eddiginél átélhetőbb élményekkel kápráztathatja el közönségét. Találkozzon azokkal a nagy távlatokban gondolkodó alkotókkal, akik részt vesznek az Adobe AR Residency programban.

Intelligens megvilágítás valósághű eredményekkel.

Az Adobe gépi tanulással működő technológiája valós megvilágítást szimulál az objektumokon, és ehhez nincs szükség komplex modellekre vagy időigényes manuális renderelésre. Megfelelő megvilágítással a digitális élmény szinte kézzelfogható módon összemosódik a fizikai valósággal.

Kattintás. Közzététel. Megosztás.

Ossza meg az élményt csapattársaival és ügyfeleivel, vagy tegye közzé a közösségi oldalakon egy hivatkozással vagy az alkotásról készült videóval. Az ingyenes Aero alkalmazást bárki letöltheti, és elmerülhet az Ön által megalkotott kibővített valóságban.

appstore

RENDSZERKÖVETELMÉNYEKApple:

RendszeriOS 13.1 vagy újabb

FUNKCIÓK

Interaktivitás egyszerűen A tartalomhoz indítási, érintési és közelségi aktiválóelemeket adhat hozzá, amelyek eseményeket váltanak ki. Ezután hozzárendelheti az objektumokhoz a megfelelő viselkedéseket, például az animációt, a forgatást vagy a pattanást, és máris életre kel a megálmodott világ.

Az animációs útvonalak beállításának merőben új módja Az animációkban az objektumok mozgási útvonalát merőben új módon állíthatja be: egyszerűen „rajzolja a térbe” az útvonalat mobileszköze mozgatásával.

A PSD-fájlok új dimenziója Alkotásait eddig soha nem látott módon is kezelheti, ha a PSD-rétegeket az Aeróba importálja, és a harmadik dimenzió irányában választja szét őket.

Asztali Aero még több funkcióval A mobileszközre készült Aeróban létrehozott alkotásait tovább finomíthatja a robusztusabb asztali környezetben, ahol még nagyobb pontossággal dolgozhat, és összetettebb viselkedéseket adhat hozzá. Az asztali Adobe Aero privát bétaverziója már elérhető.
 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.


Így tanulj meg Java-ban programozni

Javaban programozni elég komplex dolognak hangzik. Az igazság az, hogy nem a világ legegyszerűbb dolga, ám nem is a legnehezebb. Főleg, ha a megfelelő tanulási anyagokat használod. Íme a JetBrains javaslatai arra, hogyan érdemes megtanulni a Java-t.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram