Bemutatkozás

epulet.jpg

Több, mint 20 éve az Önök szolgálatában

Kevés olyan informatikai vállalkozás található a hazai szoftverpiacon, amely olyan átfogó tevékenységet végezne, mint a szoftver.hu infoportált üzemeltető Trans-Europe Zrt., amely a felgyorsult piaci viszonyokkal lépést tartani kívánó vállalkozások számára kínál korszerű megoldásokat.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról, egy portál elkészítésérőlkreatív- és marketing munkárólkreatív eszközök beszerzéséről és annak grafikai hátteréről, a Trans-Europe Zrt. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.

Országos lefedettséget biztosítunk, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezünk, végfelhasználóink között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények, valamint multinacionális cégek is szerepelnek.

A szoftverek értékesítése mellett oktatást (Szoftversuli.hu), valamint technikai szaktanácsadást (Szoftverdoki.hu) is biztosítunk szolgáltatásként termékeinkhez, partnereink részére. Cégünk látja el a disztribútorként képviselt szoftverházak hazai marketingtevékenységét is (sajtókapcsolatok, hirdetések, promóciók, rendezvények szervezése).

Cégünk több mint 20 éves múltra tekint vissza, melyben kereskedelmi tevékenységünk mellett szervesen részt veszünk szoftver-legalizációs kampányokban, szoftver bemutatók szervezésében és a hazai informatikai/digitális világ rendezvényein is rendszeresen jelentkezünk előadóként és kiállítóként.

A szoftver.hu-ról...

Kreatív szoftvertermékeket bemutató információs portálunk, amely napi hírekkel, hírmorzsákkal, tippekkel és trükkökkel, technikai támogatással, kapcsolódó könyvekkel és sok egyéb mással várja az érdeklődőket.

Célunk egy olyan portál megteremtése, amely egyszerre szolgál friss napi hírekkel a téma iránt érdeklődőknek, és bemutatja az informatika ezen szeletének legfontosabb alkalmazásait.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy olvasóink a témával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra megoldást találjanak az oldalon - akár a szoftvereket jól ismerő szakértőinktől, akár más felhasználóktól.

Bízunk benne, hogy a portál elnyeri tetszését, elégedett, és egyben aktív tagja lesz a szoftver.hu közösségének!

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén állunk szíves rendelkezésére!

szoftver.hu csapata

 

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram