Adobe

ADOBE Premiere Rush CC

Filmezz! Vágj! Mutasd meg magad!

Filmezz! Vágj! Mutasd meg magad!

ÁTTEKINTÉS

Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is.

A forgatástól a megosztásig. Rekordidő alatt.

Készítsünk profi minőségű felvételeket a telefonunk kamerájával. Az Adobe Premiere Rush CC egyszerűen használható eszközeivel elvégezhetjük a kép és a hang szerkesztését, a végeredményt pedig azonnal felölthetjük kedvenc közösségi oldalunkra, a YouTube-ra, a Facebookra vagy akár az Instagrammra.

Profi eszközök. Erőteljesebb megjelenés.

A rendelkezésre álló több száz profi sablonnal könnyedén lenyűgözhetjük a követőinket, és természetesen arra is van mód, hogy a saját stílusunknak megfelelő színeket és betűtípusokat használjunk.

Alkotás bárhol és bármikor. Akár út közben.

Rögzítsük a felvételeket a mobilunkkal, vágjuk meg a kész anyagot és töltsük fel a közösségi oldalakra. Az összes tartalom folyamatosan szinkronban van a felhőben, így bárhol rendelkezésünkre állnak.

Elérhető iOS, Mac, Android és Windows kompatibilis készülékeken és számítógépeken.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS X v10.13 vagy újabb
ProcesszorIntel Core i5
Memória8 GB
Tárhely8 GB
Képernyő1280x800

Windows:

RendszerWindows 10 (64 bit)
ProcesszorIntel Core i5 vagy annak megfelelő AMD
Memória8 GB
Tárhely8 GB
Képernyő1280x*800

Egyéb:

RendszeriOS 12, Android 9
ProcesszorA9 vagy annak megfelelő ARM

FUNKCIÓK

Egyszerű fogások, komoly eredmények Egy teljes videó szerkesztő mobiltelefonon? Pontosan. Az Adobe Premiere Rush CC szuper intuitív felhasználói felületén minden olyan eszközt megtalálunk, ami a feliratozáshoz, az átmenetekhez, a színek kezeléséhez és a hangszerkesztéshez kellhet.

Forgatás, szerkesztés, megosztás Az iPhone, az iPad és az Android videók szerkesztése még sose volt ekkora szinkronban. A mobilon elkezdett munkát folytathatjuk a laptopunkon, a végeredményt meg gyakorlatilag bárhonnan megoszthatjuk. Minden fent van a felhőben.

Kezdjük el most, fejezzük be később A rendelkezésre álló 100 GB felhő tárhelyben tárolt anyagokhoz és felvételekhez bárhol hozzáférhetünk.

Premiere Pro kompatibilitás Ha még profibb megjelenést szeretnénk adni alkotásainknak, akkor csak annyi a dolgunk, hogy a már elkezdett projekteket átvigyük a Premiere Pro-ba. Az importálás egyszerű, az anyagok szinkronizálása alapértelmezett.

Tippek, trükkök A rendelkezésre álló interaktív oktató anyagokkal könnyedén elsajátíthatjuk az Adober Premiere Rush CC kezelését, amik közül ráadásul mindig ki tudjuk választani azt, amire épp szükségünk van.

Kristálytiszta hang A narrációtól az átkeverésekig, a némítástól a „duckinging” minden olyan eszközt megkapunk, ami a hangsáv megfelelő kezeléséhez kell.

Feliratozás A YouTube-ra és az Instagrammra feltöltött videók feliratozása egyszerű és egyértelmű.
 

 

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram