Adobe

ADOBE Substance

A 3D világa egyre valóságosabb alkotásokkal kápráztat el.

A 3D világa egyre valóságosabb alkotásokkal kápráztat el.

ÁTTEKINTÉS

A Substance szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

Az új kedvenc munkafolyamata.

A Substance-fájlok kiválóan együttműködnek a 3D-munkafolyamat más alkalmazásaival, a modellezőprogramoktól kezdve a játékmotorokig. A Substance SBSAR-fájlokat közvetlenül importálhatja, finomhangolhatja és exportálhatja többek között olyan alkalmazásokban, mint az Adobe Dimension, az Unreal Engine 4 (Epic Games), a Unity, a Maya és a 3ds Max (Autodesk).

SUBSTANCE PAINTER

Alkalmazás a 3D-objektumok textúrázásához.

Ezzel az alkalmazással valós időben festhet 3D-textúrákat a modelljeire. Intelligens anyagokat is alkalmazhat, amelyek valósághűen képezik le az objektumok kopását és elhasználódását. A nem destruktív munkafolyamatnak köszönhetően pedig kedvére kísérletezhet. Próbálja ki a bármilyen formára illeszthető maszkokat, és fessen textúrákat a munka közben módosítható ecsetekkel.

SUBSTANCE SOURCE

Professzionális minőségű 3D-anyagtár.

Használjon professzionális 3D-textúrákat a projektjeiben. A Substance Source-ból több mint 1800 teljesen testreszabható anyagot tölthet le, amelyet saját szakértőink és általunk felkért ismert művészek készítettek. A textúrákat tetszés szerint kombinálhatja: a lehetőségek végtelenek. A Source minden nagyobb digitális tartalomkészítő alkalmazásban és játékmotorban is elérhető.

PROJECT SUBSTANCE ALCHEMIST

Hozza létre saját 3D-textúrakönyvtárait.

Ez az újgenerációs alkalmazás megkönnyíti az anyaggyűjtemények létrehozását. Keverheti és finomhangolhatja a meglévő anyagokat, vagy újakat hozhat létre fényképek és nagyfelbontású szkennelt tartalmak alapján. Ideális eszköz az olyan munkafolyamatokhoz, ahol valós referenciákra van szükség, de kiváló terepe a kísérletezésnek is. Az Alchemist segít az ötletelésben, és egyszerűbbé teszi a munkafolyamatokat.

SUBSTANCE DESIGNER

Professzionális 3D-textúrakészítő eszközök.

Az egyéni anyagok készítésének nehézsúlyú bajnoka, a Substance Designer teljes kontrollt biztosít a textúrák szerkesztéséhez. Tervezzen varratmentes textúrákat és mintázatokat, és szerkesszen teljes textúrakészleteket. Alkosson teljesen új textúrákat a nem destruktív, csomópontokkal szabályozható környezetben, vagy használja a Designer folyamatosan bővülő szkriptírási funkcióit. Precíz tervezés, pontosan úgy, ahogy elképzelte.

RENDSZERKÖVETELMÉNYEKApple:

RendszermacOS 10.12 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória8 GB RAM, 2 GB VRAM
Tárhely1 GB
Képernyő1920x1080

Windows:

RendszerWindows 8.x, Windows 10
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória8 GB RAM, 2 GB VRAM
Tárhely1 GB
Képernyő1920x1080

Egyéb:

RendszerCentOS 7.0, Ubuntu 16.04
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória8 GB RAM, 2 GB VRAM
Tárhely1 GB
Képernyő1920x1080

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram