Adobe

Illustrator CC

Legyen igazi élmény az alkotás!

Legyen igazi élmény az alkotás!

ÁTTEKINTÉS

Az iparágban szabványként elterjedt vektorgrafikai szoftvert tervezők és művészek milliói használják a web- és mobilplatformokra szánt látványos grafikák, ikonok, könyvillusztrációk, termékcsomagolások és plakátok megalkotásához.

Újraterveztük az Illustratort, hogy még egyszerűbb és könnyebben kezelhető funkciókkal tegyük igazi élménnyé az alkotás folyamatát!

Rajzok. Emblémák. Szöveg. Mindegyik tökéletesen méretezhető.

Emblémákat és ikonokat varázsolhat alakzatokból és színekből. Tipográfiákat készíthet, szabad kézzel rajzolhat, ezenkívül grafikákat vázolhat fel és színezhet át. Az Illustrator vektoralapú, így minden alkotás tűéles marad akkor is, ha óriásira méretezi.

Gyakorolhatja kreativitását az asztali gépén.
Vagy akár egy hegy tetején is.

Asztali gépen, iPaden és offline módban is dolgozhat. Minden fájlja szinkronizálódik a felhőbe, így mindig onnan folytathatja a munkát, ahol abbahagyta.

Az Adobe Sensei még tovább tágítja a lehetőségeket, ráadásul gyors is.

Az Adobe Sensei mesterséges intelligenciára épülő funkcióival ügyesebben készíthet tartalmakat. Szoftverünk automatikusan ki tudja vonni a színeket a fényképekből, és hozzá tudja adni őket tervekhez. Képes arra is, hogy automatikusan elkészítse a kézzel rajzolt vázlatokat, és vektorgrafikává alakítsa őket. És ez még nem minden.

Lépj be a kreativitás színes világába a Creative Cloud szolgáltatással!

Árakért kattints ide.

Lépj velünk kapcsolatba most és élvezd a holnap nyugalmát!

Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
E-mail: info@trans-europe.hu
Tel.: (+36 1) 392-0700


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorTöbbmagos Intel
Memória8 GB
Tárhely2 GB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 10 64-bit
ProcesszorTöbbmagos Intel vagy AMD
Memória8 GB
Tárhely2 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • OpenGL 4.x

FUNKCIÓK

Ismerkedjen meg a logótervezési eszközök teljes készletével

Tervezzen az Illustrator segítségével olyan logót, amire felfigyelnek. Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek segítségével bármilyen elképzelhető logót elkészíthet. Az Illustrator szárnyakat ad, hogy megvalósíthassa elképzeléseit.

logo

Formálja meg alkotását

Kezelje és kombinálja a geometrikus formákat precízen. A Pathfinder és a Shapebuilder használatával logója éppen olyan egyedülálló és emlékezetes lehet, mint elképzelése.

Kezdje egy tervvel

Nem tudja, hol kezdje? Tökéletes logójához a kiindulási pontot válassza ki a betűtípus-könyvtárból - a szórakoztatástól a professzionálisokig -, majd készítsen valami teljesen egyedit.

Örökítsen meg minden ötletet

Alakítsa fizikai elképzelését digitálissá könnyedén. A logótervvel való munka megkezdéséhez olvassa be a rajzokat és a vázlatokat az Adobe Capture segítségével - ez a funkció csak az Illustrator alkalmazásban áll rendelkezésre.

Maradjanak színei valódiak

Készítsen feltűnő logót, a médiumtól függetlenül. Tervezzen Pantone vagy CMYK színskálával, így dolgozzon bárhol, színei valódiak maradnak, még komplex színbontás esetén is.

Kedvenc betűtípus tervezése ingyen és egyszerűen.

Az Adobe Illustrator segítségével a fontos szavakat egyéni betűtípussal vagy betűképpel írhatja, amely feltűnést kelt mind papíron, mind a képernyőn. Serif vagy sans serif betűtípusok, kézírás vagy tetoválások — mindegy, mi ihleti tipográfiáját —, itt az ideje, hogy betűi valósággá váljanak.

font

Tegyen minden projektet egyedivé.

Az Illustrator betűkészlet menüjében található Adobe Originals változatos betűtípusai segíthetnek szavai kiemelésében. Válasszon egy meglévő betűtípust a tervezési folyamat elindításához, majd igazítsa a típus vastagságát, szélességét vagy dőlését.

Kezdje egy vázlattal.

A pontos kinézetet az Illustrator alkalmazásban szabadkézi rajzzal készítse el, vagy importálja a kézzel írt betűket vagy digitális rajzokat az Adobe Photoshop alkalmazásból.

Finomítsa munkáját.

Alakítsa az importált betűvázlatot könnyen szerkeszthető vektorgrafikává a Képkontúrozás funkció segítségével. Alakítsa az olvashatóság érdekében, és formázza az egyes betűket a kívánt, egyéni tipográfiai megjelenés eléréséhez.

Valósítsa meg ötleteit.

A betűkészletek véglegesítését és kezelését segítő harmadik felek által készített bővítményekkel könnyen hozzáadhat új stílusokat az eszköztárhoz, és új grafikai tervező projektekhez alkalmazhatja ezeket.

Gyönyörű testreszabott betűvetés.

Hozzon létre egyéni szöveget, amelyet az Adobe Illustrator alkalmazással hozzáadhat bármely projekthez. Függetlenül attól, hogy feliratának stílusa gótikus, egyszerű vagy modern, megtalálja a kifejező felirat létrehozásához megfelelő eszközöket.

betuvetes
betuv_01

 

 

betuv_02

 

 

Alkosson jelentőset.

Méretezze egyedi feliratát bárhogyan. Vektorizálja alkotását, majd állítsa a projekthez ideális méretűre.

Kezdje szabadkézzel.

Töltse be a kézzel írt betűket az Illustrator alkalmazásba a Képkontúrozás segítésével. Majd konvertálja és állítsa be a feliratot kreatív igényeinek megfelelően.

betuv_03

 

 

betuv_04

 

 

Hozza létre saját eszközeit.

Stilizálja feliratát állítható ecsetbeállításokkal. A vonásokat egy ferde kalligráfiai toll vagy ecset segítségével meg is ismételheti.

Dolgozzon precízen.

Állítsa be pontosan a kívánt méreteket vonalzók és rácsok - valamint állítható ecsetek - segítségével, így a kézzel írt betűk egységesek lesznek.

Készítsen inspiráló, kiváló minőségű ikon design alkotásokat.

Emelje új szintre grafikai terveit emlékezetes és stílusos ikonokkal. A vázlattól a megvalósításig végigkövetheti, hogy miként készíthet kommunikatív vektorképeket ikonok, weboldalak és logók tervezéséhez.

ikon
ikon_01

 

 

ikon_02

 

 

Kezdje nulláról.

Készítsen vázlatot papíron, és szkennelje be nyers ötleteit az Adobe Illustratorba. Vagy akár készítsen vázlatot a telefonján vagy iPad eszközén, és importálja a körvonalakat.

Alakítsa vektorrá.

Készítsen változatos vektoros alakzatokat az Ellipszis és Téglalap eszközökkel. Aktiválja az Intelligens segédvonalak funkciót, amely segít elrendezni alakzatait vagy igazítsa ki szabadkézi rajzait a Toll eszköz segítségével.

ikon_03ikon_04

Finomítsa terveit.

Készítsen könnyedén vonalakból álló ikonokat a vektor formák egymásra helyezésével és kombinálásával. Használja a Formázó eszközt az egész forma finomításához, a sarokvezérlőket pedig az éles szélek lekerekítéséhez.

Adjon hozzá színt és mélységet.

Fejlessze ki saját ikonstílusát. Alkamazzon színpalettát a Kitöltés funkcióval, állítson a vizuális hangsúlyon az Ecsetvonással, vagy játsszon a Fedettség funkcióval, hogy a lehető legjobb ikont készítse el.

Lélegzetelállító infografikai tervezés.

Lépjen túl az alapszintű kördiagramokon az Adobe Illustratorral. Ragadja meg olvasói figyelmét hatékony infografikai tervező modellekkel, amelyek adatpontok és vizuális tartalom útján egy pillanat alatt mesélik el a történetét.

infograf
infog_01

 

 

infog_02

 

 

Érzékeltesse stílusát műalkotásain, diagramjain és grafikonjain.

Tervezzen feltűnő sávdiagramokat, folyamatábrákat, idővonali infografikákat, és még sok mást a Diagramok eszközzel. Címkézze fel egyértelműen az elemeket, a könnyű értelmezhetőség céljából.

Aktualizálja az adatokat.

Az adatpontok és az információk a grafika ismételt létrehozása nélkül módosíthatók a Diagramok eszköz segítségével. Használja az Adategyesítést, amellyel infografikai modelljét több verzióban is elkészítheti.

infog_03infog_04

Tervezzen feltűnő ikonokat.

Mutassa be tartalmát egyedi módon. Az egyéni ikonokkal tökéletesített infografika áttekinthetőbbé teszi prezentációját.

Illusztrálja a mondanivalóját

Építsen be egy személyes elemet infografikai stílusába a Toll, Ceruza és Alakzatkészítő eszközökkel, amelyek igazán nagyhatású elemek létrehozását teszik lehetővé.

Egyedi banner design, amely kitűnik a képernyőn.

Sajátítsa el a látványos bannerek létrehozásához szükséges ismereteket, és találja meg az eszközöket, amelyekkel elkészítheti terveit.

banner
banner_01

 

 

banner_02

 

 

Készítsen egyéni reklámterveket

Készítsen feltűnő bannereket saját grafikái, logói vagy egyedi betűtípusai hozzáadásával.

Válassza ki a tökéletes betűtípust.

Az Adobe Fontsról származó megfelelő betűtípussal minden bannere kitűnik majd a konkurencia soraiból.

banner_03

 

 

banner_04

 

 

Formálja a szemléletét.

Használja a rajztáblákat jó minőségű, bármilyen méretű és formájú, egyéni bannerek készítéséhez, bármely felületre.

Találja meg az ideális formátumot.

Exportálja és mentse terveit JPG, PNG vagy bármely egyéb formátumban, amelyre szüksége lehet a Google Adwords vizuális hirdetésekhez vagy bármihez, amin éppen dolgozik. 

Professzionális diagramok és grafikonok tervezése

Tájékoztassa közönségét egyértelmű adatmegjelenítéssel. Az Adobe Illustrator segítségével könnyedén importálhat adatokat, és lenyűgöző kördiagramokat, folyamatábrákat vagy egyéb anyagokat hozhat létre belőlük.

diagram

A grafikonok és diagramok új szintje Készítsen professzionális diagramokat és grafikonokat bemutatóihoz, reklámbrosúráihoz, infografikáihoz és még sok más anyaghoz. Az Illustrator segítségével pontosan úgy mutathatja be az adatokat, ahogy szeretné – a márkája vizuális stílusát is szem előtt tartva.

Ikonokkal minden jobban érthető Az ikonokkal egyértelműen irányíthatja a figyelmet, és történetet vihet a grafikonokba. Tervezze meg saját ikonjait az Illustratorban, hogy szavak nélkül segítse a megértést és kiemelje a fontos elemeket, például az utasításokat, fogalmakat és ötleteket.

A grafikonok és diagramok új szintje Készítsen professzionális diagramokat és grafikonokat bemutatóihoz, reklámbrosúráihoz, infografikáihoz és még sok más anyaghoz. Az Illustrator segítségével pontosan úgy mutathatja be az adatokat, ahogy szeretné – a márkája vizuális stílusát is szem előtt tartva.

Ikonokkal minden jobban érthető Az ikonokkal egyértelműen irányíthatja a figyelmet, és történetet vihet a grafikonokba. Tervezze meg saját ikonjait az Illustratorban, hogy szavak nélkül segítse a megértést és kiemelje a fontos elemeket, például az utasításokat, fogalmakat és ötleteket. 

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram