Portfolio

Letisztult és csodás portfólió weboldalak

ÁTTEKINTÉS

Ha megélhetésünk alapja a kreatív munka, akkor elengedhetetlen egy igényes és modern megjelenésű portfólió oldal.

Csodálatos portfólió oldalak percek alatt az Adobe Portfolio-ban.

Az Adobe Portfolio-val gyorsan és könnyedén készíthetünk egy weboldalt, amin keresztül bemutathatjuk a munkáinkat, anélkül hogy külső segítséget kellene bevonnunk. Ráadásul az Adobe Portfolio ingyenes szolgáltatásként érhető el az Adobe Creative Cloud keretein belül.

Elegáns sablonok

Számos különböző stílus áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy bemutathassuk a kreatív munkáinkat. Dolgozzunk bármilyen kreatív területen is – fotózás, grafika, illusztráció, divat, építészet, animáció vagy web design – biztos meg fogjuk találni a hozzánk és a munkánkhoz illő megjelenést.

Végtelen lehetőségek tárháza

Az Adobe Creative Cloud tagság bőséges tárhelyet és sávszélességet biztosít ahhoz, hogy annyi portfólió weboldalt készítsünk, amennyire csak szükségünk van a bemutatkozáshoz. A tartalmakat feltölthetjük a saját gépünkről, a Creative Cloud-ból vagy akár más weboldalakat is beágyazhatunk bemutatásra.

Időtakarékos integráció

Az Adobe Portfolio-t könnyedén összekapcsolhatjuk az Adobe Lightroom-mal és a Behance-szel, ami után a Lightroom albumokból és a Behance projektekből csodás weboldalakat készíthetünk.

Mire van szükségünk?

Az Adobe Portfolio-val nem csupán mutatós galériákat készíthetünk, de akár egyszerűbb weboldalakat is. 


GalériaSplash page

Ideális megoldás a munkáink bemutatásához. A tartalmakat feltölthetjük közvetlenül a gépünkről, a Lightroomból vagy a Behance-ből. Egy galéria és egy kapcsolat oldal. Kezdetnek nem is rossz!

Haladó felhasználók bemutatkozó weboldalakat is létrehozhatnak. A kapcsolat feltüntetése mellett feltölthetjük az életrajzunkat és linkeket adhatunk a közösségi oldalainkhoz.

portfolio_galery_thmb.jpgportfolio_galery_splah.jpg


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Behance integráció A Portfolio könnyedén összekapcsolható a Behance-szel a projektek importálása céljából.

Optimalizált megjelenítés Az összes Adobe Portfolio sablont úgy készült, hogy készüléktől és felbontástól függetlenül is teljese pompájában mutathassuk be a feltöltött alkotásokat.

Domain nevek A saját domain név használata profi benyomást kelt és a lehetséges ügyfelek is könnyebben ránk találnak.

Adobe Fonts Több ezer első osztályú betűkészlet a Creative Cloud-ból elérhető Adobe Fonts-ban.

Lightroom fotók A Creative Cloud segítségével hozzáférést kapunk a Lightroom fotókhoz is, amiket gond nélkü importálhatunk a Portfolio-ba.

Fotórácsok A fotóinkat – beleértve a Lightroom fotókat is – gyönyörű és reszponzív rácsokba rendezhetjük.

Jelszavas védelem A teljes weboldalunkat vagy a kijelölt oldalakat jelszóval láthatjuk el, hogy csak az arra illetékesek tekinthessék meg őket.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram