Adobe

Adobe Acrobat Pro DC

Az Adobe Pro kombinálja a teljesen újragondolt Acrobatot DC-t  az elektronikus aláírások által nyújtott távlatokkal. A szoftver segítségével bárhol szerkeszthetünk, aláírhatunk dokumentumokat, vagy küldhetünk és követhetünk PDF fájlokat, a folyamat közben pedig szabadon válthatunk munkaállomásaink és mobileszközeink között.

A legteljesebb PDF-kezelési megoldás napjaink több eszközt használó világában.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A legújabb Acrobat Pro – a korábbi Acrobat DC – a legteljesebb PDF-kezelési megoldás napjaink több eszközt használó világában. Használatával a PDF-dokumentumait közvetlenül táblagépén szerkesztheti, dokumentumait vagy véleményezheti mások PDF terveit. Az Acrobat Pro megkönnyíti a másokkal való közös munkát, mivel bárhol és bármikor, bármilyen eszközön elérhető funkciókat kínál.

Az Adobe Pro kombinálja a teljesen újragondolt Acrobatot DC-t  az elektronikus aláírások által nyújtott távlatokkal. A szoftver segítségével bárhol szerkeszthetünk, aláírhatunk dokumentumokat, vagy küldhetünk és követhetünk PDF fájlokat, a folyamat közben pedig szabadon válthatunk munkaállomásaink és mobileszközeink között.

Dokumentumok véleményezése nehézségek nélkül

Egyszerűvé vált a PDF fájlok megosztása. Az Acrobat Pro egyetlen e-mail kiküldése nélkül segít összegyűjteni a dokumentummal kapcsolatos észrevételeket. A véleményezési folyamat remekül irányítható, segítségével a dokumentum életútja nyomon követhető. Nincs több végeláthatatlan levélfűzér és ismétlődő mellékletek. A fogadó felek e-mailben egyetlen PDF-re mutató hivatkozást kapnak és csak rá kell kattintaniuk a megnyitáshoz, megtekintéshez, kommentáláshoz és aláíráshoz. Nincs szükség sem bejelentkezésre, sem szoftvertelepítésre.

Egyetlen helyen minden dokumentuma

Szerezzen betekintést a figyelmét igénylő dokumentumokba, vagy a másokkal (megtekintés, észrevételezés vagy aláírás céljából) megosztott dokumentumokba. Az megújult felhasználói felülettel megtarthatja a dolgok fölötti ellenőrzést asztali gépén, mobilján és az interneten elérhető online verzióban is.

Változtassa mobileszközét PDF-kezelő eszközzé.

A mindig ingyenes, és most a korábbiaknál is hatékonyabb Acrobat Reader mobilalkalmazás számtalan eszközt kínál a PDF-dokumentumok útközben történő megtekintéséhez, jegyzetekkel való kibővítéséhez de támogatja az Acrobat aláírási és megosztási funkcionalitását is. Acrobat Pro előfizetéssel pedig teljes körű PDF-szerkesztési funkcionalitáshoz jut mobileszközein.

Biztonságossá és egyszerűvé tettük a dokumentumok aláírását

A korábbiaknál gyorsabban tölthet ki, írhat alá, és oszthat meg biztonságosan PDF űrlapokat. Jogérvényes dokumentumokat küldésére is van lehetősége, amelyeket a címzettek a böngészőjükben vagy mobileszközükön írhatnak alá. Az Acrobat DC megkönnyíti az aláírt dokumentumok küldését, nyomon követését és katalogizálását is.

Őrizze meg vállalata titkait és növelje termelékenységét

Úgy nyújthat hozzáférést a vállalti felhasználók számára a világ vezető PDF kezelőjéhez, hogy egyben biztosíthatja a legmagasabb szintű biztonságot és megfelelőséget is! Ha Adobe Acrobat Pro-t használ nyugodt lehet, mert PDF-dokumentumai biztonságban lesznek, de ezzel együtt az Adobe PDF-kezelő megoldásai zökkenőmentesen integrálhatók az Ön jelenlegi környezetéhez, alkalmazásaiba és rendszereibe is, köztük a Microsoft Office-alkalmazásokba. 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszerMac OS X v10.11 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória1 GB
Tárhely2,75 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  Internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1, Windows 8.x vagy Windows 10 és 11; Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit) vagy 2016 (64 bit)
Processzor1,5 GHz vagy gyorsabb
Memória1 GB
Tárhely4,5 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

Használjon digitális azonosítókat

A módosított Certificates (Tanúsítványok) eszközzel könnyebben írhat alá, ellenőrizhet és tanúsíthat digitálisan dokumentumokat. 
 
Rajzoljon a képernyőre!

Ujjaival vagy digitális tollal finomabban írhat és rajzolhat PDF-dokumentumokban arra képes eszközein.
 
Teljesen új megjegyzéskészítési funkció

Az áttervezett érintőképes felhasználói felület az eddigieknél nagyobb mértékben könnyíti meg a gyors és egyértelmű visszajelzések küldését és fogadását. 
 
comment

 

 
Barátságos felhasználói felület

Az Acrobat Pro csodálatos új felhasználói felületet kapott, mely szemet gyönyörködtető és egyszerű. A rendelkezésre álló eszközöket a saját kedvünk szerint rendezhetjük, olyan felületet kialakítva, amely tökéletesen illeszkedik a munkastílusunkhoz.
 
Elektronikus aláírások

Az elektronikus aláírások ezentúl minden eszközön elérhetőek, a PDF-ektől a mobil alkalmazásokig. Biztonságosan küldhetünk és követhetünk szerződéseket, amiket bárki aláírhat, bármilyen eszközön. Az űrlapok kitöltése pedig szintén pillanatok kérdése.
 
Mindig úton

Az eszközeink mindenhova ott vannak velünk. De mostantól a dokumentumaink is. Az Acrobat Pro segítségével bárhol folytathatjuk a munkát. Készítsük el a dokumentumunkat a PC-nken, változtassunk rajta a tabletünkön, és írjuk alá a mobilunkkal.
 
Nyomon követés

A legfontosabb dokumentumainkat titkosított csatornákon továbbíthatjuk, és követhetjük, hogy épp hol tart a folyamat. Pontos információkat kaphatunk arról, hogy mikor és ki nyitotta meg őket, illetve azt is, hogy mikor került rájuk aláírás.
 
 • PDF tartalmak megtekintése, kezelése és kommentálása személyi számítógépeken és mobil eszközökön
 • Érintőképernyős eszközök támogatása
 • Fájlok online tárolása és megosztása azonnali hozzáférés biztosításával
 • Fontos dokumentumok elektronikus küldése, követése és hitelesítése
 • PDF-ek előállítása bármilyen nyomtatásra alkalmas szoftverből
 • PDF-ek készítése, védelme és továbbítása Windowsos Office alkalmazásokban
 • Több PDF kombinálása egyetlen PDF-ben
 • Web oldalak PDF-é alakítása élő linkekkel
 • Képek és szövegek szerkesztése egy PDF-en belül
 • PDF-ek konvertálása Word, Excel vagy PowerPoint formátumba
 • PDF-ek konvertálása JPG, TIFF vagy PNG formátumba
 • Oldalak beillesztése, törlése és sorrendezése egy PDF-en belül
 • Űrlapok kitöltése, aláírása és küldése személyi számítógépen vagy mobil eszközön
 • Papír alapú és Word dokumentumok átalakítása PDF űrlappá
 • PDF-ek kommentálása
 • PDF-fájlok létrehozása a Guided Action segítségével
 • PDF-fájlok konvertálása vagy érvényesítése az ISO szabványoknak megfelelően (PDF/A vagy PDF/X)
 • PDF-fájlok létrehozása és érvényesítése a mozgáskorlátozott személyek hozzáférhetőségének érdekében
 • ÚJ Beolvasott papíralapú dokumentumok átalakítása azonnal szerkeszthető PDF dokumentumokká
 • PDF-fájlok automatikus optimalizálása a kisebb méret érdekében, illetve egyéni beállítások alkalmazása
 • Audio, video, és interaktív objektumok hozzáadása a PDF dokumentumokhoz    Bizalmas információk végleges eltávolítása a PDF dokumentumokból  
 • Fájlokelőkészítése nyomtatáshoz
 • Bates számozás hozzáadása a jogi dokumentumokhoz
 • Aláírás és gyűjtés
 • A PDF-dokumentumok két verziójának összehasonlítása és a különbségek kiemelése

Összehasonlító táblázatunkért kattintson ide.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram