Adobe

Adobe Photoshop CC

Korszerűbb külső. Gyorsabb munka. Az Adobe Photoshoppal nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét

Korszerűbb külső. Gyorsabb munka. Az Adobe Photoshoppal nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét. Több tucatnyi új és átdolgozott funkcióhoz, köztük az elérhető legfejlettebb élesítő eszközhöz jut.

A munkákat közvetlenül a Photoshop CC programból oszthatja meg, beállításait több gépen szinkronizálhatja, és az új funkciókhoz megjelenésük pillanatában hozzájut.
Teljes kreatív világa együtt, egy helyen. Csak a Creative Cloud szolgáltatásban.

A vadonatúj Photoshop CC szolgáltatással mindig a legújabb verziót használhatja, mivel beépített minden jövőbeni kiadás elérése.​
 

Kapcsolódó tanfolyamainkat ITT találja!

A kreativitás világának motorja.

A világ leghatékonyabb képkezelési és grafikai tervezési alkalmazása, mely nélkül szinte elképzelhetetlenek a különféle kreatív projektek, a fényképszerkesztéstől és kompozitálástól kezdve a digitális festésen keresztül az animációkig és a grafikai tervezésig. És mostantól a Photoshop az iPaden ugyanúgy használható, mint az asztali gépen, hogy Ön ott alkothasson, ahol megszállja az ihlet.

Retusáljon. Cseréljen. Keverjen újra. Lenyűgöző eredménnyel.

A portrék hatásosak, az arckifejezések pedig még kifejezőbbek lehetnek. Egyetlen kattintással lecserélheti az égboltot egy másikra. Eltávolíthatja az objektumokat, emellett retusálást és újraszínezést is használhat. A varázslatos effektek készítését segítő hatékony szerkesztőeszközökkel és intelligens új funkciókkal műalkotássá varázsolhatja képeit.

A színtiszta képzelet játékává alakíthatja fotóit

Az egy kattintással történő kijelölésnek, az egyszerű maszkolásnak és a gyakorlatilag korlátlan számú rétegnek köszönhetően gyorsan megalkothatja azt, amit fényképezőgépe vagy kamerája nem tud felvenni.

Ezernyi nagyszerű ecset

Több ezer egyéni ecsettel festhet és rajzolhat, vagy elkészítheti saját ecseteit. A Photoshop a világ legnagyobb ecsettárját kínálja.

Mindentudó megoldást kínálunk a káprázatos grafikai tervezéshez

Legyen szó poszterekről, csomagolásról, reklámcsíkokról vagy webhelyekről, a grafikai tervezés a Photoshoppal kezdődik. Fényképeket, grafikákat és szöveget kombinálva teljesen új képeket hozhat létre. Egyetlen kattintással kijelölheti a témákat, majd színekkel és effektekkel kísérletezgetve bármilyen tervezési projektet tökéletesíthet.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorTöbbmagos Intel processzor
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez

Windows:

RendszerWindows 10 64-bit
ProcesszorIntel vagy AMD - 2GHz, SSE 4.2 vagy újabb
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • DirectX 12 kompatibilis GPU
  • 2 GB VRM
  • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez.

FUNKCIÓK

- A Photoshop CC 22.0 legfontosabb újdonságai

Neural Filters Fedezze fel az Adobe Sensei-alapú új szűrők számtalan kreatív felhasználási lehetőségét. Színezze ki régi fekete-fehér fényképeit, módosítsa az arckifejezéseket vagy végezzen látványos szerkesztéseket a portréfelvételeken. 

Égbolt cseréje Jelölje ki és cserélje le gyorsan az égboltot a fényképeken, a táj színeit automatikusan az új éghez hangolva. Akkor is elérheti a kívánt hangulatot a fényképeken, ha a felvétel körülményei nem voltak tökéletesek.

Közvetlenebb tanulás az alkalmazáson belül Az alkalmazás vadonatúj Felfedezés paneljén megkeresheti és megismerheti az új Photoshop-eszközöket, gyakorlati útmutatókat és cikkeket olvashat, valamint gyorsműveletekről tájékozódhat – így gyorsabban fejlesztheti Photoshop-tudását, és új kihívások elé állíthatja magát.

Továbbfejlesztett felhődokumentumok Közvetlenül a Photoshopban elérheti a felhőalapú dokumentumok korábban mentett verzióit. Most minden eddiginél egyszerűbben tekintheti meg előnézetben, jelölheti meg, illetve állíthatja vissza kreatív dokumentumainak korábbi verzióit.

Mintázat előnézete Tekintse meg, hogyan kel életre az alkotása mintázatként. Mostantól varratmenetesen ismétlődő mintázatokat vizualizálhat és készíthet valós időben a Mintázat előnézete funkció segítségével.

- Photoshop CC (2017.0.1)
  2016. december 12.

Touch Bar-támogatás MacBook Prohoz Szerezzen azonnali hozzáférést kedvenc eszközeihez az új MacBook Pro számítógépen. Egyetlen érintéssel választhat Photoshop-parancsokat, módosíthat keverési módokat és színeket, sőt akár el is érheti a parancsokat.

- Photoshop CC (2017)
2016. november 02.

Alkalmazáson belüli keresés Gyorsan kereshet Photoshop-eszközöket, paneleket, menüket, Adobe Stock-kellékeket, súgótartalmakat és oktatóanyagokat az alkalmazáson belülről a keze ügyébe eső új keresőpanelen.

Továbbfejlesztett Tulajdonságok panel A Tulajdonságok panel most a gyakori rétegek mellett a dokumentumról is megjelenít információt, így könnyebb pontos módosításokat végezni.

Bemutatkozik a Typekit Marketplace Mostantól a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat Photoshop-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

Szorosabb integráció az Adobe XD-vel Mostantól vágólapjára másolhatja az SVG-elemeket, így könnyedén beillesztheti a Photoshop tervezési kellékeit az Adobe XD alkalmazásba.

SVG-alapú színes betűtípusok támogatása A rendszerén telepített bármely SVG-betűtípus elérhető a Photoshop Betűtípus menüjéből. Kitűnően használható rugalmas tervezéshez, hogy az SVG-betűtípusok támogatják a több szín és színátmenet alkalmazását, akár raszter akár vektor típusúak.

Jobb általános teljesítmény A Cseppfolyósítás eszköz gyorsításának és más teljesítménynövelő fejlesztésnek köszönhetően a Photoshop most hatékonyabban működik. 

Kezdőlépések – gyorsabban A könnyen elérhető készletekkel és a közvetlenül a Fájl > Új menüből elérhető ingyenes Adobe Stock-sablonokkal repülőrajtot vehet projektje.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei A Photoshop könyvtárai mostantól támogatják az Adobe Stock-sablonok használatát. Emellett a hivatkozásküldési funkció frissítése révén a megosztható nyilvános könyvtárak csak olvasási elérése is megosztható. Ha követ egy könyvtárat, az megjelenik a Könyvtár panelen, és automatikusan frissül.

Átvehető sablonok, 3D-objektumok és keresés
Az Adobe Stock piactér mostantól tervezési sablonokat és 3D-objektumokat is tartalmaz, emellett húzással áthelyezheti a Könyvtár panelről a keresési találatokat közvetlenül a vásznára, és már használhatja is őket. Egy átvehető képre kattintva a jobb gombbal vizuális keresést végezhet hasonló képekre.

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései
A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, visszaállítható és megtekinthetők verzióelőzményeik. 

További újdonságok: A szemek függetlenül módosíthatók az Arcérzékeny cseppfolyósítás eszközben, a Betűtípus-illesztés jobban használható, és más újdonságok.
 

- Photoshop CC (2015.5.)
  2016. június 20.
 

Jobb együttműködés a gyűjteményekkel Felügyelje a csak olvasható Creative Cloud Libraries gyűjtemények terjesztését, hogy a csapattagok használhassák őket, de ne módosíthassák vagy törölhessék.

Frissített Könyvtárak panel Találja meg a szükséges kellékeket gyorsabban az új, szűrt kereséssel az Adobe Stock piactéren, és azonosítsa egyszerűbben, ikonokkal a licencelt Stock-kellékeket.

Kijelölési és maszkolási munkaterület Ez az új, különálló munkaterület minden eddiginél egyszerűbbé teszi a pontos kijelöléseket és maszkolást. Az előtér és a háttér elemeinek világos elkülönítésére olyan eszközöket használhat, mint a Szegély finomítása ecset. 

Napi teendők – gyorsabban, mint eddig A Photoshop CC programmal a dokumentumok gyorsabban megnyithatók, és a válaszidő rövidebb. Ráadásul a tartalomérzékeny kitöltés akár 3X gyorsabb, még jobb eredményekkel, a Betűtípusok menü pedig akár 4X gyorsabban listázza a betűtípusokat.
 
Tartalomérzékeny vágás A Photoshop tartalomérzékeny technológiát alkalmaz a rések intelligens kitöltésére a Vágás eszköz képforgatásra való használatakor, vagy amikor a vásznat a kép eredeti méreténél nagyobbra növeli. 

Betűtípus-illesztés A Photoshop most képes elemezni, azonosítani és párosítani a Latin betűtípusokat a képeken vagy fotókon, így nem szükséges találgatnia, amikor a tervéhez a tökéletes betűtípust keresi.

Továbbfejlesztett rajztáblák Most létrehozhatja egy réteg vagy rétegcsoport másolatát más rajztáblákon, gyorsan megváltoztathatja a rajztáblák háttereit, és átlátszó hátterekkel tekintheti meg a rajztáblákat.

Tökéletesített exportálás Egy új jelölőnégyzet segítségével egy pillanat alatt színprofilokat ágyazhat be PNG- és JPG-fájlokba.

Arc részeinek igazítása Az arcokat érzékelő Cseppfolyósítás eszköz automatikusan azonosítja a szemeket, orrokat, szájakat és az arc más részeit, és könnyen módosíthatóvá teszi ezeket. Nagyszerű a portrék kiigazításához. 

Egyszerűbb munkavégzés karakterjelekkel Alternatív karakterjeleket alkalmazhat a meghatározott karakterek helyett közvetlenül a helyi menüből. 

3D nyomtatás a Microsoft 3MF formátumába Windows 10-felhasználók: a 3D modellek színeit és t extúráját megtarthatja közvetlenül a Microsoft nyílt forráskódú 3MF formátumába nyomtatva.

Mintázatok létrehozása a Capture CC programmal A Capture CC-vel mobileszközén bármely képet mintázattá alakíthat. Mentse egy Creative Cloud gyűjteménybe, majd használja mintázatként vagy kitöltőmintaként a Photoshop-projektjeiben. 

Mutassa be munkáját az Adobe Portfolio programmal Ha most az Adobe Portfolio programmal készít gyönyörű webhelyet a Photoshop-képeinek bemutatásához, egyéni kezdő- és kapcsolatfelvételi oldalakat hozhat létre, hogy könnyebben tarthassa a kapcsolatot a képeket megtekintőkkel.

Együttműködik az Adobe Experience Design CC (Előzetes verzió) programmal Másolja be az Photoshop CC grafikáit közvetlenül az Adobe XD-be, a webhelyek és mobilalkalmazások felhasználói élményének tervezésére és prototípusának létrehozására szolgáló új, mindent magában foglaló eszközbe. 

További újdonságok: Új beállítás, amely lehetővé teszi a régi Javító ecset használatát; Gyorsabb reagálás az érintéses mozdulatokra; Új lehetőségek a rajztáblák exportálásakor és sok egyéb. 
 

- Photoshop CC (2015.1.)
2015. november 30.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei A könyvtárakban és az Adobe Stock alkalmazásban tárolt tartalmak gyorsabb megkeresése. Kellékek elérése és Rétegek panelhez történő hozzáadása, kedvenc ecsetek elhelyezése és könyvtárak megosztása másokkal. A nagy mennyiségű importálást lehetővé tevő új párbeszédpanel segítségével gyorsabban helyezheti el a könyvtárakban a különböző tartalmakat.

A Tervezési terület (előzetes verzió) újdonságai A különálló mód egységesített mintavételezés, hatékony maszkolás, megbízható működés, dokumentumok közötti keresés, integrált rétegek és nagy mennyiségű tartalom exportálása által tovább egyszerűsíti és optimalizálja a tervezéshez kapcsolódó munkafolyamatokat. A Creative Cloud Libraries-könyvtárakhoz hozzáférést biztosító Tervezési terület (előzetes verzió) használatával zökkenőmentes módon helyezheti a standard Photoshop CC alkalmazásba a különböző elemeket, illetve távolíthatja el onnan azokat.

Hatékonyabb munka a rajztáblákkal Rajztábla-segédvonalak és rácsok segítségével pontosan elhelyezheti a különböző elemeket, a rétegeket rajztáblák szerint rendezheti az egyszerűbb megjelenítés érdekében, és gyorsan adhat új rajztáblákat dokumentumaihoz. Rajztábla-beállításokkal személyre szabhatja dokumentumai megjelenését.

Korszerű felhasználói élmény asztali számítógépen és érintésvezérléses eszközökön A frissített felhasználói felületen keresztül egyértelmű módon átláthatóvá válik a Photoshop alkalmazás, az új mozdulatoknak köszönhetően pedig az érintésvezérelt eszközökön, mint például a Microsoft Surface Pro készüléken is gyorsabban végezheti el a szokásos feladatokat.

Személyre szabható eszköztár és munkaterület Személyre szabható eszköztár és többféle eszköztár-beállítás mentése a különböző munkaterületek részeiként a Photoshop alkalmazással. Az alkalmazás munkaterületeit leegyszerűsítettük, hogy gyorsan elérhesse az éppen szükséges kellékeket.

2D formában megjeleníthető 3D karakterek 3D modelleket tartalmazó gyönyörű kompozíciókat alkothat, valamint a kameraállásokat és a megvilágítást is egyszerűen beállíthatja. Az Adobe Fuse CC-vel (előzetes verzió) létrehozott modellek a Tulajdonságok panelen keresztül elérhető Creative Cloud 3D Animation (előzetes verzió) alkalmazással pózoltathatók és animálhatók. A Photoshop alkalmazással létrehozott karaktereket a különböző rétegekről videókba helyezheti, vagy egy 3D-nyomtató segítségével akár ki nyomtathatja. (Kizárólag angol nyelven érhető el.)

Gyorsabban megkereshető betűtípusok A különféle betűtípusokat kedvencekként tüntetheti fel, így mindig gyorsan megtalálhatja az éppen szükségeset. A betűtípusok kategorizálásával – talpatlan, talpas, vagy hasonlóság alapján – leszűkítheti a keresést. 

Gyorsabb exportálás szélesebb körű vezérléssel A júniusban már bemutatott exportálási lehetőségek mostantól valamennyi fájlformátum esetében gyorsabb műveleteket és hatékonyabb tömörítést biztosítanak, különösen JPEG-fájlok használatakor; sRGB-exportálás támogatása; a metaadatok, például a szerzői joggal kapcsolatos információk az exportálás során a fájlokba ágyazhatók.

Még több kreatív funkció SVG-importálással A bármilyen eszközméretre vagy felbontásra méretezhető natív SVG-fájlokat megnyitva Photoshop-terveken helyezheti el azokat. A kívánt objektumra duplán kattintva pedig az Adobe Illustrator alkalmazásban szerkesztheti meg azokat.

A megfelelő karakterjelek gyors megkeresése A gyorsabb böngészés érdekében mostantól a Karakterjelek panelen keresztül tekintheti meg és illesztheti be a legutoljára használt karakterjeleket és karakterjel csoportokat.

Még több vezérlési lehetőséget nyújtó Adobe Camera Raw 9-fejlesztések A helyi korrekciós ecset, a sugaras és fokozatos színátmenetszűrők használatával a fényképeket ködfátyolokkal gazdagíthatja, vagy el is távolíthatja azokat. Az új Madártávlat nézet segítségével pedig a képek felnagyított részletei között navigálhat, valamint segítséget vehet igénybe a kamerák és a lencsék használatához. 

További újdonságok: Szövegréteg-pozíciók megtekintése és szerkesztése a Tulajdonság panelen keresztül; Újra elérhető Olajfesték szűrő; Átméretezhető Exportálás párbeszédpanel; Az Eszközelőnézet csatlakoztatásához kapcsolódó fejlesztések; 16 pt értékre beállított Betűméret legördülő menü; valamint sok más újítás. 

- Photoshop CC (2015)
  2015. június 15.

Egyszeri szerkesztés, és mindenütt frissítés a Csatolt kellékek funkcióval A Creative Cloud Libraries kellékei mostantól csatolhatók, így ha módosulnak, akkor munkacsoportjának összes tagja frissítheti őket azokban az Illustrator-, Photoshop- vagy InDesign-projektekben, amelyekben az érintett kellékek szerepelnek. 

Rajztáblák segítik a hatékony tervezést A rugalmas és többképernyős tervekhez ideális rajztáblákkal több, eltérő méretű elrendezés készíthető, amelyek egyetlen dokumentumban elhelyezhetők, és egyszerre megtekinthetők. A tartalom másolható és megosztható a rajztáblák között, egyedileg vagy több egyszerre exportálható.

A tökéletes kép és grafika – egy szempillantás alatt kéznél Az új Adobe Stock piactéren jogdíjmentes képeket és videókat kereshet, licencelhet és kezelhet közvetlenül a Photoshop CC alkalmazásból. 40 millió kellék közül választhat, a kiválasztott elemeket Creative Cloud Libraries-könyvtárába mentheti, ahonnan áthúzhatja őket projektjeibe. 

Egyszerűsített és optimalizált használat tervezőknek A Photoshop CC remek új megoldása, a Tervezési terület (előzetes verzió) egy külön, új dialógusokat és tervorientált funkciókat tartalmazó üzemmódot kínál a mobilalkalmazásokon és webhelyeken dolgozó tervezők számára, amellyel csökkenthető a kattintások, egérmozgatások száma és javul az áttekinthetőség.

Gyorsabb és könnyebb képexport Az áttervezett exportálási funkcióval egyetlen réteg, rajztábla vagy teljes dokumentum is exportálható egyetlen kattintással. Emellett javult a tömörítés, és a továbbfejlesztett előnézeti beállítások bővültek a vászonmérettel és tökéletesebb kellékkivonással. Egy modernizált Mentés webre funkció.

További rétegstílusok hozzáadása a kívánt megjelenés eléréséhez Könnyedén hozzáadhatja adott rétegstílusok akár 10 példányát is – köztük a vetett árnyékot, színátmenetes átfedést, színátfedést, belső árnyékot és ecsetvonást – egy réteghez vagy rétegcsoporthoz, és bármely stílust bármikor szerkeszthet. Nem fordul elő raszterizálódás vagy halmozódás a különböző rétegcsoportokban.

Ellenőrizze Photoshop-terveinek iOS eszközökön való megjelenését Precíz, környezetfüggő és valós idejű előnézeteket használhat mobilalkalmazásában és rugalmas webes terveket a ténylegesen használt iOS készülékeken. Az Adobe Preview CC olyan natív iOS kiegészítő alkalmazás, amellyel USB vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül zökkenőmentesen kapcsolódhat eszközén a Photoshophoz, és miközben tervein dolgozik, megnézheti őket. 

Valósághűbb életlenítések additív zajjal Az Életlenítési galéria effektusainál monokromatikus vagy színzajt alkalmazva jobban megközelítheti az eredeti képet – és csökkentheti a megtekintés és nyomtatás közben fellépő sávozódást.

Képek javítása és foltozása az eddiginél gyorsabban A Javító ecset, a Helyi javító ecset és a Folt eszköz ugrásszerű sebességnövekedést mutat a Mercury grafikus motor fejlesztéseinek köszönhetően. A Javító ecset eredményei valós időben megtekinthetők, és a Helyi javító ecset és Folt eszköz alkalmazásának eredménye akár 120-szor gyorsabban megjelennek a CS6-hoz képest.

Az összes tervében használt karakterjelek könnyebb elérését szolgáló Karakterjelek panel A Photoshop CC új, az Illustrator CC és InDesign CC Karakterjelek paneljéhez hasonlóra tervezett Karakterjelek paneljével böngészhető egy betűtípus összes elérhető karakterjele, alternatívák jeleníthetők meg az aktuális karakterjelekhez, és könnyen elérhetők a gyakran használtak.

Objektumok precízebb áthelyezése és kiterjesztése Az áthelyezett objektum méretét és forgatását vagy a kiterjesztés területét igazíthatja a Tartalomérzékeny mozgatás és Tartalomérzékeny kiterjesztés fejlesztéseinek köszönhetően. Az Átalakítás a művelet közben eszközzel precízen, a kép méretének és helyének megfelelően beállítható a végleges objektum helye.

Jobb panorámaképek a Tartalomérzékeny kitöltéssel Egy négyzetet bejelölve a Tartalomérzékeny kitöltés automatikusan kitölti az összeillesztett panorámaképek szegélyét. 

Jobb megjelenítés Windows HiDPI-kijelzőkön A Windows rendszerre készült Photoshop CC mostantól támogatja a HiDPI-képernyők használatát, így több képpontból áll és élesebb képet ad megjelenítés. A korábban technológiai előzetésként kiadott HiDPI-támogatás most automatikusan bekapcsol, ha az alkalmazás HiDPI-képernyőt észlel.

Összetett 3D modellek egyszerűsítése Könnyedén csökkentheti a 3D modellek felbontását, hogy lényegesen megnövelje a Photoshop teljesítményét és kiterjessze a minőségi 3D tartalmak megjelenítését a táblagépekre, okostelefonokra és más eszközökre. 

Domborító mintázatok automatikus generálása képekből Automatikusan generálhat pontosabb domborító/normál mintázatokat a fényképek textúráiból. Ugyancsak könnyen szabályozható a 3D modellek felületéhez adott, domborító mintázatokból generált domborítás/bemélyedés magassága és mélysége.

3D tartalom nyomtatása könnyedén Készítsen nyomtatásra kész 3D PDF és SVX-fájlokat, majd közvetlenül a Photoshop CC alkalmazásból küldje el a nyomtatási feladatokat a 3D csomópontoknak, hogy gyorsan és könnyen elérje a helyi 3D nyomtatási szolgáltatókat.

További újdonságok: Tökéletesebb funkcionalitás a rétegek mozgatásakor, akár 80%-kal csökkentett energiafelhasználás várakozó üzemmódban, 3D nyomtatásszolgáltatók árképzésének frissítése valamint sok egyéb funkció.

- Photoshop CC (2014.2)
  2014. október 6.

Creative Cloud Könyvtár Böngészheti és elérheti kedvenc kreatív erőforrásait – például a színeket, szövegstílusokat, képeket, ecseteket – a Photoshop és Illustrator alkalmazásokban, valamint a Sketch és Draw, illetve más mobilalkalmazásokban elérhető új könyvtárakban. A könyvtárak szinkronizáltak a Creative Cloud szolgáltatással, így mindig a kellő időben rendelkezésre állnak fájljai.

Eszközök Kivonása A rétegekből könnyedén vonhat ki optimalizált képeszközöket, amelyeket különböző – köztük SVG – formátumokba és felbontásokba exportálhat az Adobe Generator technológián alapuló egyszerű, vizuális Eszközök kivonása felület segítségével. Saját munkafolyamatához illeszkedő egyéni vagy valós idejű, automatikusan frissülő kivonásokat generálhat.

Továbbfejlesztett segédvonalak Gyorsan létrehozhat több segédvonalat egyidőben – nincs szükség minden egyes segédvonal létrehozására vagy húzására
Pontosan beállíthatja több oszlop vagy sor szélességét és margóját, és készletként mentheti a segédvonalakat.

Windows rendszerű érintős eszközök Mostantól a csippentés, nagyítás, pásztázás és forgatás ujjmozdulatokkal interaktívabban használhatja a Windows 8.1 rendszerű érintős eszközöket.

3D-s támogatás testtartásokhoz és animációkhoz Mivel mostantól a Photoshop CC támogatja a COLLADA fájlok animációs adatait és rigelését (csontvázkészítését), 3D beolvasásaihoz és terveihez hozzáadhat testtartási és animációs effektusokat.

3D PDF-fájlok támogatása 3D-terveit 3D PDF-fájlokként exportálhatja, hogy munkatársai és ügyfelei könnyen megtekinthessék és kommentálhassák, majd módosíthassák azokat az Adobe Acrobat alkalmazásban.

Új 3D nyomtatóprofilok Támogatást kaphat további 3D-nyomtatók és nyomtatásszolgáltatók, köztük az i.materialise, az új MakerBot és Ultimaker nyomtatók számára.

Exportálás SVG-fájlba Az új Extract Assets és az Adobe Generator segítségével exportálhatja SVG-grafikáit. A kimenet tartalmazza a görbére, a rétegstílusra vonatkozó és egyéb információt, ami ahhoz szükséges, hogy a tartalom bármely böngészőben szépen legyen méretezve.

Mercury grafikus motor jelentős teljesítménynövelése A fókuszmaszk funkció akár háromszor gyorsabb a Mercury grafikus motor jelentős teljesítménynövelése következtében.

További újdonságok: Kitöltési beállítás a kijelölésekhez, egy új lángmintázat parancsfájlja, valamint sok más funkció.

- Photoshop CC (2014.1)
  2014. augusztus 5.

Bővített 3D nyomtatási támogatás Még több nyomtatót és szolgáltatót támogató, nyomtatásra kész 3D fájlokat hozhat létre. A Photoshop immár támogatja az ötödik generációs MakerBot Replicator 3D nyomtatót és a japán DMM.com online 3D nyomtatási szolgáltatást.

Több 3D fájlformátum támogatása További fájlformátumok, például a VRML, az U3D, a PLY és az IGES használatával bővítheti a 3D munkafolyamatokat. A Photoshop hatékonyabban épül be a CAD-munkafolyamatokba, és szélesebb körű támogatást biztosít a 3D szkennerekhez.

Egyszerűsített 3D festés A továbbfejlesztett Photoshop alkalmazásban könnyebben és gyorsabban festhet 3D modelljeire.

Optimalizált 3D nyomtatási erőforrások A maximális nyomtatási hatékonyság érdekében egyszerre több 3D objektumot is könnyedén elrendezhet ugyanazon a nyomtatótáblán.

Továbbfejlesztett 3D nyomtatási munkafolyamat A Photoshop programban összeállításokat is betölthet. Képekből készített normál és domborító mintázatok használatával könnyebben adhat a felületeknek mélységet és textúrát. Még pontosabb előnézeteket jeleníthet meg, és jobb minőségű hálójavítást alkalmazhat.

További újdonságok: Vonal/pont sugárkövetés; a sugárkövetés előnézete letiltható a 3D nyomtatási beállítások párbeszédpaneljén, és más fejlesztések. 
 

- Egyéb funkciók

Továbbfejlesztett 3D effektek A 3D grafikák minősége az árnyékokon és tükröződéseken múlik, és a megfelelő eredményt gyorsabban érheti el a jobb minőségű élő előnézetekkel. Emellett jobb ragyogási effektek, jelenetmegvilágítás és az egyenetlenségek és textúrák jobb megvilágítása érhető el.

Rendszer életlenítésének alkalmazása szövegre A Mac vagy Windows® rendszer életlenítéséhez közelálló beállítással reális előnézeti képet kaphat arról, hogy miként fog a szöveg kinézni a weben.

Hatékony tervezési eszköz A Photoshop eszközkészletével bármely médium számára egyszerű a tervezés. Az ecsetvonások és színátmenetek vektoros objektumokra való alkalmazását támogató szövegstílusok, szerkeszthető alakzatok és vektorrétegek mellett egyéni ecsetvonások és szaggatott vonalak gyors létrehozására alkalmas eszközökből válogathat.

Intuitív videokészítés Videofelvételein is hasznosíthatja a Photoshop szerkesztési képességeit. Számos ismerős Photoshop eszközzel javíthatja videoklipjei kinézetét, és könnyen kezelhető videoeszköztár áll rendelkezésre a filmkészítéshez is. Ha már felkészült a haladó szintű munkákra, az Adobe Premiere® Pro alkalmazással szerkeszthet.

Intuitív 3D eszközök és DICOM-támogatás Továbbfejlesztett funkciókat kínál a 3D szerkesztéshez és az orvosi képkezeléshez. Tartalomérzékeny és vászonról elérhető vezérlőket alkalmazó felületen keresztül mélyedhet el a 3D technikákban, emellett a DICOM-fájlok kezelése és elemzése is egyszerűsödött.

Mentés a háttérben és automatikus helyreállítás A munka most folytatódhat a legnagyobb Photoshop-fájlok háttérben történő mentése közben is. És az automatikus helyreállítási eszközzel folyamatos haladás közben is megőrizheti szerkesztéseit.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram