Adobe

Dimensions CC

3D-s kiadványok tervezése az Adobe eszköztárával

3D-s kiadványok tervezése az Adobe eszköztárával

ÁTTEKINTÉS

Kiváló minőségű, fotó-realisztikus képek készítése. A Project Felix-szel gyerekjáték a 2D-s és a 3D-s elemek vegyítése termékfotók, vizualizációk és absztrakt alkotások elkészítése. Az Adobe Dimensions CC elsősorban grafikusoknak és kiadványszerkesztőknek készült, nem 3D-s profiknak.

Nincs szükség 3D-s előéletre!

Anélkül hozhatunk létre fotó-realisztikus képeket a 3D-s és a 2D-s elemek vegyítésével, hogy komolyabb 3D-ismeretekkel és munkafolyamatokkal rendelkeznénk. Csak be kell dobnunk egy 3D-s modellt, pár textúrát és a világítást ahhoz, hogy munkához láthassunk. Ezután ki kell választanunk a megfelelő háttérképet, ami alapján az Adobe Dimensions CC képes megfelelő segítséget adni a modell pozícionálásához a horizontvonal alapján. Az Adobe Dimensions CC még azt is tudja, hogy a háttérkép alapján hogyan generáljon megfelelő bevilágítást.

Alkotás az Adobe Stock tartalmakkal

Az Adobe Dimensions CC modellek, anyagok és bevilágítások ingyenes kezdőkészletével áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy azonnal munkához láthassunk. Az Adobe Dimensions CC-n keresztül hozzáférhetünk az Adobe Stock 3D-s és 2D-es elemeihez is, amiket a licencelés után elmenthetünk a saját Adobe Creative Cloud könyvtárunkba.

adobe_stock.jpg

Valós idejű képfeldolgozás

Az Adobe Dimensions CC-vel már a tervezés folyamata alatt láthatjuk, hogy milyen lesz a végleges látvány. Renderelés nélkül kísérletezhetünk és ötletelhetünk a szerkesztés közben, miközben a monitorunkon  szinte teljesen kész képet láthatjuk. Mikor kész vagyunk, a képet nagy felbontású képként renderelhetjük le, amin aztán további finomításokat végezhetünk az Adobe Photoshop CC-ben.

Hagyjuk a munkát az Adobe Dimensions CC-re

Játsszunk, kísérletezzünk és fedezzük fel a lehetőségeinket. Az Adobe Dimensions CC-vel mindezt könnyedén megtehetjük. A kijelölés és a kamera eszközökkel megváltoztathatjuk a betekintési szögeket és a perspektívát. Gombok, csúszkák és számtalan beállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre az anyagok tulajdonságainak és a bevilágítás intenzitásának a megváltoztatására. Az Adobe Dimensions CC automatikusan követi a módosításainkat.

Új perspektívák a termékfotózásban

Jelenítsük meg a termékeket, csomagolásokat és céges anyagokat valós környezetben. Ahhoz, hogy lássuk, hogyan fog festeni egy logó vagy vektoros grafika a valóságban, csak rá kell húznunk őket a 3D-s modellekre. A rendelkezésre álló kamera eszközökkel bármilyen szögből megvizsgálhatjuk a készülő terveket.

Kiterjedt dimenziók

Egyedi megjelenésű digitális képeket, designokat és forgatókönyveket készíthetünk a rendelkezésre álló, fotorealisztikus hatások segítségével. Azok a felhasználók is könnyedén elboldogulhatnak az Adobe Dimensions CC által teremtett 3 dimenziós térben, akik korábban még nem dolgoztak hasonló területen.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszerMac OS X 10.10 vagy újabb
ProcesszorIntel i5 vagy jobb
Memória8 GB
Tárhely2,5 GB
Képernyő1024x640
Egyéb
  • Radeon Pro 450, Intel HD Graphics 530
  • 512 MB dedikált VRAM

Windows:

RendszerWindows 10
ProcesszorIntel i5 vagy jobb
Memória8 GB
Tárhely2,5 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Geforce GTX 770, Intel Iris Pro Graphics 580, 6200 vagy ezeknek megfelelő
  • 512 MB dedikált VRAM

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram