Új távlatok az elrendezések tervezésében

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A felszín alatti javítások és a natív 64 bites támogatás a legösszetettebb dokumentumokon is felgyorsítja a munkát.

Sőt, most közvetlenül az InDesign CC programból megoszthatja a munkákat, szinkronizálhatja a betűtípusokat az Adobe Typekit asztali verziójából, és kiadásuk pillanatától használhatja az új funkciókat. Teljes kreatív világa együtt, egy helyen. Csak a Creative Cloud szolgáltatásban.

Kapcsolódó tanfolyamainkat ITT találja!

 

Feltűnést keltő elrendezések. Csak az InDesignnal.

Az Adobe InDesign a nyomtatásra és digitális médiába szánt oldaltervek és elrendezések készítésének iparágvezető szoftvere. Alkosson gyönyörű grafikai terveket a világ legjobb műhelyeiből származó betűtípusokkal és az Adobe Stock képeivel. Ossza meg villámgyorsan a tartalmakat és a visszajelzéseket PDF-ben. Az alkotói folyamat kezelését az Adobe Experience Manager könnyíti meg. Az InDesignban minden megtalálható, ami a könyvek, digitális folyóiratok, e-könyvek, poszterek, interaktív PDF-ek és más kiadványok elkészítéséhez szükséges lehet.

20 éve az innováció élén

Az InDesign 1999-es debütálása új fejezetet nyitott a kiadványszerkesztésben. Az OpenType betűtípusok támogatásával, az átlátszósági funkciókkal és a felhőalapú együttműködéssel hatékonyabbá tette a tervezést. Napjainkban is milliók használják az InDesignt lenyűgöző tartalmak készítésére.

Digitális kiadványok. Káprázatos interaktív dokumentumok.

Olyan digitális képes folyóiratokat, e-könyveket és interaktív online dokumentumokat készíthet, amelyek hanganyagok, videók, diabemutatók és animációk használatával vonják magukra a figyelmet. Az InDesign megkönnyíti a tervezési elemek kezelését, így gyorsan állhat elő látványos megoldásokkal EPUB, PDF, HTML és bármely más formátumban.

Egy hullámhosszon az egész csapat.

Az együttműködésre tervezett eszközökkel gyorsabban tervezhet. Bekezdés-, karakter- vagy objektumstílusokkal gyorsan elvégezheti a szükséges módosításokat. Egyszerűsítheti a véleményezést azzal, hogy megosztja a terveit a weben, vagy PDF-fájlként megosztja a fájljait, és így kér visszajelzést. Az alkalmazás együttműködik a Creative Clouddal és az Adobe Experience Managerrel, így minden projektjéhez ugyanazokat a tartalmakat, betűtípusokat és grafikákat használhatja.

Nyomtatásban is kelthet mély benyomást

Mindent megtervezhet a levélpapírtól kezdve a szórólapokon, posztereken, brosúrákon át az éves jelentésekig, képes folyóiratokig és könyvekig. A professzionális elrendezéskészítő és szedőeszközökkel stílusos tipográfiájú, változatos grafikákat, képeket és táblázatokat tartalmazó többhasábos oldalakat készíthet.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorTöbbmagos Intel processzor
Memória4 GB RAM (8 GB ajánlott)
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • 32 bites videokártya
  • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez.

Windows:

RendszerWindows 10 64-bit
ProcesszorIntel Pentium 5 vagy AMD Athlon 64
Memória4 GB
Tárhely3,6 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • 32 bites videokártya
  • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez.

FUNKCIÓK

Bemutatjuk, mire képesek az új funkciók

Az InDesign folyamatosan új funkciókkal bővül, amelyeket a Creative Cloud-tagok azonnal elérhetnek, amint megjelennek. Íme néhány a legújabb frissítések közül.

Szöveg-körbefolyatás téma alapján

A Szöveg körbefolyatása funkció most már automatikusan észleli a képeken lévő témákat, hogy gyorsabban körbe lehessen folyatni őket szöveggel.

Szín megkeresése

Könnyedén megkeresheti és lecserélheti a színeket bármilyen típusú objektumban, hogy egységes maradjon az arculat, és szavatolható legyen a színek pontossága nyomtatáskor.

HSB-támogatás

Ezentúl minden olyan helyen létrehozhatja és kijelölheti a HSB-értékeket, ahol színértékeket lehet beállítani az InDesignban (így például a Pipettában, a Szín panelen és az új színtár létrehozására szolgáló párbeszédpanelen). Nem szükséges RGB-értékekké alakítania a színértékeket.

Felhőalapú dokumentumok beágyazása

Néhány kattintással beágyazhatja felhőalapú Adobe Photoshop- és Illustrator-dokumentumait az InDesign-fájljaiba.

- InDesign CC (2017.1)
  2017. április 05.

Korszerű felhasználói élmény Egy egyszerű és letisztult felhasználói felület könnyíti a projektre való koncentrálást. Az eszközök és panelek ikonjai mostantól illeszkednek a Photoshopban és Illustratorban láthatókhoz az intuitívabb munkafolyamat érdekében. Felhasználói felületét testre szabhatja a négy téma közül választva: sötét, közepesen sötét, közepesen világos és világos.

A projektek gyorsabban indíthatók Az Adobe Stock ingyenes sablonjaihoz és a készletekhez való egyszerű hozzáférésnek köszönhetően fejest ugorhat nyomtatási, webes és mobilos projektjeibe. Közvetlenül elérhetők az InDesign Fájl > Új menüjéből.

https://youtu.be/dnG6cSAhWyg

Stabilitásnövelés Megoldottuk felhasználóink legfontosabb problémáit, ami termelékenység- és stabilitásnövekedést eredményezett.

- InDesign CC (2017)
  2016. november 02.

Új lábjegyzet-beállítások Mostantól a lábjegyzetek több szöveghasábon átnyúlhatnak az adott keretben vagy teljes dokumentumban.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei Az InDesign könyvtárai mostantól támogatják az Adobe Stock-sablonokat. Emellett a hivatkozásküldési funkció frissítése révén a megosztható nyilvános könyvtárak csak olvasási elérése is megosztható. Ha követ egy könyvtárat, az megjelenik a Könyvtár panelen, és automatikusan frissül.

OpenType-fejlesztések A kijelölt szövegre vagy szövegdobozra kattintva megtekintheti az OpenType betűtípusok tulajdonságait, és azokat karakterekre, szavakra vagy egész történetre alkalmazhatja pillanatok alatt.

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, visszaállítható és megtekinthetők verzióelőzményeik. 

Nyílhegyek méretbeállítása A kezdő- és végnyílhegyeket a vonalvastagságtól függetlenül méretezheti, és köztük egy kattintással válthat.

Bemutatkozik a Typekit Marketplace Mostantól a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat InDesign-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

Könnyebb kereshetőség az Adobe Stock szolgáltatásban Az Adobe Stock-kellékeket gyorsan megtalálhatja az InDesign keresőmezőbe írva. A keresési találatokat húzással közvetlenül vásznára helyezheti, és máris kezdheti velük a munkát. Emellett egy átvehető képre kattintva a jobb gombbal vizuális keresést végezhet hasonló képekre.

Animate CC-integráció Az Animate CC-vel készült animációk közvetlenül a Creative Cloud Libraries-könyvtárból elérhetők, és EPUB vagy Online közzététel (előzetes verzió) formátumú dokumentumokba foglalhatók.

További újdonságok: Jobban használható hivatkozások, hibajavítások, és sok más. 
 

- InDesign CC (2015.4)
  2016. június 20. 

Jobb együttműködés a könyvtárakkal Ha a kellékeket csak olvasható Creative Cloud Libraries-könyvtárakban felügyeli, a csapattagok használhatják, de nem módosíthatják vagy törölhetik azokat.

Frissített Könyvtárak panel A szükséges kellékeket gyorsabban megtalálhatja a nagy Könyvtárak panellel, az új, szűrt kereséssel az Adobe Stock piactéren, és a licencelt Stock-kellékek könnyű azonosítását lehetővé tevő ikonokkal. Megtekintheti a könyvtárában lévő összes videó hosszát és formátumát, és hivatkozásokat talál a videók előnézetéhez. 

Az Adobe Stock alkalmazáson belüli megvásárlása Az Adobe Stock kellékei közvetlenül az InDesign programban licencelhetők a Könyvtárak panelen. Emellett a Hivatkozások panelen követheti a nemlicencelt kellékeket.

Továbbfejlesztett, modern felhasználói felület Az eszköztárak, panelek tartalma és a párbeszédpanelek tisztábban láthatók, HiDPI eszközökön is. A betűtípusok és az ikonok most nagyobbak és tisztábban láthatók, a panelek zsúfoltsága csökkent, és a párbeszédpanelek könnyebben olvashatók.

GPU-teljesítmény és animált kicsinyítés/nagyítás A grafikus processzor teljesítménynövelése (csak a Mac rendszereknél) gyorsabb renderelést tesz lehetővé kicsinyítésnél/nagyításnál, görgetésnél és pásztázásnál a megjelenítési minőség romlása nélkül – még HiDPI monitorokon is. Az Animált nagyítás funkcióval kinagyítható egy terület pontos középpontja egy kattintással és lenyomva tartással, vagy kattintást követő balra, illetve jobbra csúsztatással.

Megosztott hálózatok védelme Mostantól akkor is tovább dolgozhat a megosztott hálózatról megnyitott dokumentumokon, ha a hálózati kapcsolat elvész vagy megszakad.

Mutassa be munkáját az Adobe Portfolio programmal Ha a Portfoliót használja az InDesign-elrendezéseinek bemutatására, most létrehozhat egyéni kezdő- és elérhetőségi oldalakat, hogy jobban tudja tartani a kapcsolatot a nézőivel.

További újdonságok: név és színérték szerinti rendezés a Színtárak panelen, nyelv megadása képernyőolvasókhoz, és más újdonságok.

- Adobe InDesign CC (2015.2)
  2015. november 30.

 

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei A könyvtárakban és az Adobe Stock alkalmazásban tárolt tartalmak gyorsabb megkeresése.

Az Online közzététel (előzetes verzió) újdonságai Bővítmények nélkül is megtekinthető dokumentumokat tehet közzé és terjeszthet az interneten. Az online közzététel mostantól az InDesign CC valamennyi felhasználói nyelvén elérhető, a vonatkozó hivatkozások pedig a webhelyeken történő beágyazás mellett a Twitteren is megoszthatók és e-mailben is továbbíthatók. A felhasználók ezenkívül az egyes dokumentumok megtekintési statisztikáiról is képet alkothatnak. Emellett a megszerkesztett dokumentumok mostantól azonos URL-címen tehetők újból közzé.

Elrendezések készítése érintéssel A Microsoft Surface Pro készülékre és érintés útján működtethető Windows rendszerű eszközökre optimalizált új érintésvezérelt munkaterületnek köszönhetően akár útközben is elkészítheti a kívánt elrendezéseket. A különböző objektumok, szövegdobozok és egyéb elemek természetes mozdulatokkal hozhatók létre. A Creative Cloud Libraries-könyvtárakból pedig képeket és más kreatív kellékeket érhet el. A kívánt elrendezés létrehozásához csatlakoztassa a billentyűzetet, vagy kapcsoljon át egy másik InDesign munkaterületre.

Karakterjelek egyszerűbb kezelése A különböző karakterek esetén eltérő karakterjeleket alkalmazhat, a szövegeket pedig közvetlenül a környezetfüggő menükön keresztül alakíthatja valós törtekké. A Karakterjelek panelen név, Unicode- vagy GID-érték, illetve meghatározott karakter alapján is kereshet.

Adobe Capture CC integráció A képeket és fényképeket munkáihoz használható kellékekké alakíthatja. iPad, iPhone vagy Android készüléke segítségével kivonatot készíthet az egyes képek színtémáiból, vagy InDesign elrendezésekben felhasználható vektoralakzatokat hozhat létre.

Továbbfejlesztett Comp CC integráció, plusz iPhone támogatása Az elrendezésekben rejlő lehetőségeket mostantól az Adobe Comp CC alkalmazással fedezheti fel iPhone vagy iPad készülékén. A Comp a különböző kellékek összekapcsolását is lehetővé teszi, vagyis azok az Indesignban vagy egyéb asztali Creative Cloud-alkalmazásokban történő szerkesztéskor a Comp alkalmazáson belül is azonnal frissülnek.

- Adobe InDesign CC (2015)
2015. november 30.

Szerkesztés egyszer, frissítés mindenhol A Creative Cloud Libraries kellékei mostantól csatolhatók, így ha módosulnak, akkor munkacsoportjának összes tagja frissítheti őket azokban az InDesign-, Illustrator- vagy Photoshop-projektekben, amelyekben az érintett kellékek szerepelnek. 

A tökéletes kép és grafika – egy szempillantás alatt kéznél Az új Adobe Stock piactéren jogdíjmentes képeket és videókat kereshet, licencelhet és kezelhet közvetlenül az InDesign alkalmazásból. 40 millió kellék közül választhat, a kiválasztott elemeket Creative Cloud Libraries-könyvtárába mentheti, ahonnan áthúzhatja őket projektjeibe. 

Adobe Comp CC-integráció iPad készülékén bárhol készíthet terveket nyomtatásban, weben vagy mobileszközön való felhasználásra. Munkacsoportja megosztott Creative Cloud Libraries könyvtárából kreatív kellékeket húzhat át a Comp alkalmazásba, majd terveit azonnal továbbíthatja az InDesign felé. Az összes szöveg, kép és grafika élő és szabadon szerkeszthető.

Továbbfejlesztett Mercury Performance System Legalább kétszer gyorsabban nagyíthat és kicsinyíthet az egér görgőjével, vagy lapozhatja teljes dokumentumok lapjait. Az oldalak bélyegképei szerkesztéskor hamarabb frissülnek. 

Képek táblázatba illesztése A szöveggel együtt most már grafikákat is közvetlenül a táblázatokba illeszthet gyorsan és egyszerűen a Szórópisztoly segítségével, vagy áthúzhat képeket a Keresőből/Intézőből vagy a Tartalomgyűjtőből.

Bekezdések keretezése és árnyékolása Manuális trükközés nélkül, gyorsan és egyszerűen adhat keretet és árnyékolást a bekezdésekhez. A kiemelések automatikusan alkalmazkodnak a szöveg szerkesztéséhez, akkor is, ha a szöveg több hasábon is átnyúlik. Ráadásul az eltolásokat és egyéb tulajdonságokat is szabályozhatja.

Jobban szabályozható alapértelmezés Acrobat PDF-hez A nyomtatható PDF-be történő exportálás párbeszédpanelének új lehetőségeivel beállíthatja az alapértelmezett nézet tulajdonságait.

- Adobe InDesign CC (2014.1)
  2014. október 6.
 

Színtéma eszköz Az új Színtéma eszközzel kivonatot készíthet InDesign dokumentuma kijelölt területei, képei és objektumai színtémáiból. Elrendezésében ezeket azonnal felhasználhatja, hozzáadhatja későbbi felhasználás céljára a Színtárak panelhez, vagy az Adobe Color témái közé mentheti.

Adobe Color Hozzáférhet az Ön által létrehozott Adobe Color témákhoz, bárhol is hozta azokat létre.

Interaktivitás rögzített elrendezésű EPUB-dokumentumokban Változatos formájú interaktivitást adhat rögzített elrendezésű EPUB-dokumentumokhoz, például hiperhivatkozásokat, diavetítéseket, animációkat, és eseményhez rendelt indítógombokat, amelyeket közvetlenül az InDesignban hozott létre.

EPUB-interaktivitás előnézeti panelje Még exportálás előtt azonnal megtekintheti – közvetlenül az InDesignban –, hogy miként fognak animációi vagy más interaktív elemei működni egy adott eszközön.

EPUB formátummal kapcsolatos fejlesztések A működést javító navigációs pontokat adtunk hozzá; könyvjelzőkkel is készíthető tartalomjegyzék; fejlesztettünk az élő szövegen, például ligatúrákban, méretezésben és térközben és egyéb beállításokban.
 

- Adobe InDesign CC (2014)
  2014. június 18. 

Egyszerűsített táblázatok A táblázatok sorait és oszlopait egyszerű kijelöléssel és húzással is áthelyezheti.

Rögzített elrendezésű EPUB formátum Illusztrációkkal, fényképekkel, hanganyagokkal, videókkal és animációkkal ellátott, élő szöveget tartalmazó interaktív EPUB-könyveket, például mesekönyveket, szakácskönyveket, útikönyveket és tankönyveket készíthet. Az elrendezés és az oldalterv a képernyőmérettől függetlenül rögzített marad.

Zökkenőmentes frissítés Amikor az InDesign új verziójára frissít, minden készlete és beállítása, így a gyorsbillentyűk és munkaterületek is megmaradnak.

Színcsoportok A színtárakat a bekezdésstílusokhoz hasonlóan mappákba rendezve kezelheti, így könnyebben megtalálhatja azt, amire szüksége van. 

Behance-integráció Ha meg szeretné osztani másokkal elkészült vagy még folyamatban lévő projektjeit, az InDesign szoftverből közvetlenül a Behance szolgáltatásba is mentheti munkáját. Ahogy készülő munkájáról újabb és újabb verziókat tölt fel, a világ bármely pontjáról azonnal szakértői visszajelzést kaphat róla. 

Effektusok méretezése Az alkalmazott effektusokat – például a vetett árnyékot vagy a színátmenetes lágy peremeket – a program automatikusan az objektummal vagy a szöveggel együtt méretezi. 

Hatékonyabb keresés Szöveg, betűképek és GREP-kifejezések keresésekor az előre történő keresés mellett már visszafelé is kereshet. 

HiDPI A HiDPI felbontású Mac Retina kijelzők támogatása mellett az InDesign a HiDPI-kijelzős Windows rendszerű számítógépekre is optimalizálva van. 

Továbbfejlesztett lábjegyzetek A lábjegyzetek támogatják a szövegkereten belüli, illetve azon kívüli elemek körüli szöveg-körbefolyatást. 

Továbbfejlesztett QR-kódgenerátor Adategyesítéskor többé nem kell manuálisan egyedi QR-kódot létrehoznia. Az új funkció automatikusan létrehozza a kódot. 

Továbbfejlesztett csomagolás Az INDD-fájlok, a csatolt fájlok és a betűtípusok mellett az InDesign alkalmazással készített csomagok most már PDF- és IDML-fájlokat is tartalmazhatnak. Ennek köszönhetően a dokumentum a program más verzióiban is megnyitható és megtekinthető lesz. 

Továbbított PDF-nyomtatás Dokumentumait közvetlenül a PDF Print Engine motort támogató eszközök használatával nyomtathatja anélkül, hogy a fájlt PDF formátumba kellene konvertálnia.

- Adobe InDesign CC (9.2)
  2014. január 16.

Leegyszerűsített hiperhivatkozások A hiperhivatkozások létrehozása és kezelése egyszerűbbé, gyorsabbá és intuitívabbá vált. A hiperhivatkozásokat jobb egérgombbal elérhető parancsok segítségével hozhatja létre és próbálhatja ki. Továbbfejlesztett panelen kezelheti a hiperhivatkozásokat és szerkesztheti a nevüket. Az automatikus stílusok segítenek gyorsan megtalálni a hiperhivatkozásokat az elrendezésben.

Asztali betűtípusok a Typekit gyűjteményből Közvetlenül az InDesign betűtípusmenüjéből érheti el az asztali Typekit-betűtípusok gazdag gyűjteményét. A dokumentumok hiányzó betűtípusai nem okoznak többé fejfájást – az InDesign megkeresi őket a Typekit gyűjteményben, és egyetlen kattintással szinkronizálhatók.

Interaktív EPUB-tartalmak Digitális könyveit elegánsan formázott lábjegyzetekkel egészítheti ki, amelyek egyetlen koppintással eredeti környezetükben jeleníthetők meg az éppen megtekintett oldalon. Olvasóival anélkül közölheti a szükséges kiegészítő információkat, hogy elvonná a figyelmüket vagy megzavarná az olvasási ritmusukat.

EPUB formátummal kapcsolatos fejlesztések Exportáláskor intelligensebb szövegkezelés gondoskodik a szövegszín, a táblázatok és a beágyazott stílusok pontosabb visszaadásáról. Ezenkívül az exportáláshoz az objektumstílusokat címkékhez rendelheti, és könnyebben szerkesztheti a CSS-kódot. Ezek – és még sok más fejlesztés – nagyobb fokú irányítást és forráshűséget biztosítanak az EPUB formátumba való exportáláskor. 

Natív InDesign-objektumok továbbfejlesztett kezelése EPUB-fájl exportálásakor Az objektumokra alkalmazott átalakításokat – például a grafikus elemet tartalmazó objektumok elforgatását – az alkalmazás a CSS-kódban is megjeleníti. Az InDesign átvezeti az átalakításokat a grafikus, hang- és videotartalomhoz, illetve csoportokhoz generált CSS-kódba. 

További újdonságok: Nyelvi támogatás japán, arab és héber nyelvű elektronikus könyvekhez, további listatípusok és a CSS-tulajdonságokon belüli szövegigazítás támogatása.

- Adobe InDesign CC (9.1)
2013. augusztus 22.

Beállítások szinkronizálása A megszokott módon dolgozhat bármely számítógépén. Szinkronizálja munkaterületi beállításait a Creative Cloud szolgáltatásban – köztük az gyorsbillentyűket, készleteket és munkaterületeket –, így azok mindig kéznél lesznek.

- Adobe InDesign CC (9)
  2013. június 17.

Gyorsabb működés Az InDesign felszín alatti fejlesztései gyorsabb és zökkenőmentesebb munkát tesznek lehetővé. A natív 64 bites támogatással a rendszer teljes RAM memóriáját kihasználhatja. A legnagyobb javulást sebességben és stabilitásban PDF- és INX-fájlok nyomtatásakor és exportálásakor fogja tapasztalni.

Modern felület Az InDesign új külsővel jelentkezik. Az Adobe Photoshop és Illustrator felületével konzisztens, megújult felület megkönnyíti a munkát, amikor több Adobe-alkalmazásban is dolgozik. Tovább könnyíti a munkát a felhasználói felület világosságának szabályozhatósága, amellyel az elrendezések tisztábban láthatók.

Betűkészlet keresése és szűrése Találja meg a legmegfelelőbb betűtípust – gyorsan. Ha beírja a betűtípus nevének egy részét, például a „félkövér”, „semicondensed” vagy „dőlt betűs” kifejezést, vagy a betűtípuscsalád nevének bármely részét, csak a kritériumainak megfelelő betűtípusokat fogja látni. Mostantól a Typekit-betűtípusokat is szűrheti.

Betűtípusok azonnali előnézete Gyorsan felmérheti, hogy a különböző betűtípusok miként mutatnak az elrendezésben. A betűtípusokon a nyílbillentyűkkel végighaladva megtekintheti mindegyiket a kijelölt szövegre alkalmazva. Amikor megtalálta a tervhez legjobban illőt, csak a nevére kattintva vagy az Enter billentyűt lenyomva kell kiválasztania.

Kedvenc betűtípusok A leggyakrabban használt betűtípusokat teljes gyűjteményük végignézése nélkül is megtalálhatja. Elegendő kedvenceit megjelölni, és később eldöntheti, hogy csak azokat vagy a teljes készletet szeretné megjeleníteni.

QR-kódgenerátor Tiszta QR-kódokat hozhat létre közvetlenül az InDesign alkalmazásban. Mivel az InDesign vektorkódokat generál, ezek minőségromlás nélkül átméretezhetők vagy az Illustrator, illetve más alkalmazásba másolhatók. A QR-kódok bármikor, közvetlen az InDesign alkalmazásban szerkeszthetők. 

Megosztás a Creative Cloud szolgáltatással A felhőbe mentési parancsot (Save to Cloud) használva fájljai (és rétegei) minden eszközről elérhetők lesznek. Megoszthatja munkatársaival és ügyfeleivel. A módosítások nyomon követése révén bármikor elérheti a korábbi verziókat.

 EPUB formátummal kapcsolatos fejlesztések Új funkciók könnyítik a jó minőségű EPUB-fájlok InDesign alkalmazásból történő létrehozását. Jobban irányítható a tartalomjegyzék készítése és a CSS-exportálás, emellett egyszerűbb a CSS-szerkesztés. A megfelelő exportálás érdekében az objektumstílusok a címkékre leképezhetők. 

- További funkciók

Nyomdai kiadványok készítése Rövidebb és hosszabb dokumentumokat is közvetlenül asztali nyomtatón nyomtathat, vagy PDF-fájlba küldhet professzionális nyomtatás céljára. Adaptív tervezői eszközök, hatékonyságnövelő és más eszközök támogatják a hatékony munkavégzést.

Digitális közzététel Sokféle digitális dokumentumot készíthet. Az InDesign és az Adobe Digital Publishing Suite társításával komplex tartalmakat fejleszthet a népszerű táblagépekre. A Kindle, Nook és más népszerű eszközökre elektronikus könyveket tervezhet. SWF és PDF formátumban exportálhat interaktív elrendezéseket.

Alkalmazások iPad-hoz kódírás nélkül iPad-alkalmazásokat készíthet kódírás nélkül. A Digital Publishing Suite, Single Edition kiadása (a Creative Cloud része) elérhető az InDesign alkalmazásból, így az iPad-alkalmazások fejlesztéséhez a megszokott eszközöket használhatja. A Creative Cloud-tagok korlátlan számban küldhetnek ezzel a kiadással készült iPad-alkalmazást az Apple App Store áruházba.

Adaptív tervezői eszközök Egyetlen terv. Korlátszám számú elrendezés. Az Adaptív tervezői eszközökkel, köztük a csatolt tartalom, alternatív elrendezések, rugalmas oldalszabályok és tartalomgyűjtő eszközökkel hatékonyan használhatja fel munkáit eltérő oldal- és képernyőméretekhez, valamint tájolásokhoz a finomhangolási lehetőség megtartása mellett.

Ellenőrzési és nyomtatási eszközök Felgyorsíthatja a termelést és csökkentheti a hibák számát a nyomtatott és digitális dokumentumok ellenőrzésével, dokumentumba telepített betűtípusokkal, a PDF-fájlok háttérben történő exportálásával, a JDF technológia alkalmazásával és a PDF/X-exportálással.

Termelékenységnövelő eszközök A termelékenységnövelő eszközökkel gyorsabban, ügyesebben és jobban dolgozhat bármely munkafolyamatban. Az adaptív tervezői eszközökkel, intelligens segédvonalakkal, gyors táblázatkészítővel, objektumon lévő vezérlőkkel és más eszközökkel hatékonyan készíthet bonyolult oldalelrendezéseket.

Robusztus szövegszerkesztés Finoman kidolgozott szöveg hozható létre precíz tipográfiával. Hatékonyan tervezhet szöveget stílusokkal, szöveg-körbefolyatási és bekezdéstördelési funkcióval, az OpenType® szabvány támogatásával, iniciálékkal és stílusleképezéssel az EPUB formátumba történő exportáláshoz.

Automatizálás A szabványokra épülő XML-szolgáltatások teszik lehetővé az automatikus munkamenetek létrehozását az oldalak szövegének és képeinek elrendezéséhez. Az adatbázis-vezérelt tartalmak több értékesítési csatornában is felhasználhatók.

Adobe Exchange panel Az Adobe Exchange remek lehetőség a kiterjesztések, bővítmények sablonok és egyebek beszerzésére. Egyes források ingyenesek, míg mások megvásárolhatók. Valamennyiük célja az InDesign képességeinek plusz funkciókkal való bővítése.

Állandó szövegkeret-illesztési beállítások Beállítható, hogy a szövegkeretek méreteit a program egyszerű paraméterek alapján automatikusan illessze a szöveghez. Az állandó szövegkeret-illesztés használatakor a keretek automatikusan nagyobbodnak vagy zsugorodnak a címsorok, feliratok és más változó tartalom szerkesztését követve.

Több hasábon átnyúló bekezdések A bekezdéseket gyorsan átkonfigurálhatja, hogy több oszlopba férjenek (például címsoroknál), vagy több oszlopra vághatja szét őket – külön szövegkeret létrehozása nélkül. A szöveg átfolyásakor is egybe tartja az összetartozó sorokat.

Számos nyelv támogatása Világszerte használható dokumentumokat készíthet. Az InDesign szótárakat és fogalmazási támogatást tartalmaz az arab, kínai, angol, német, francia, héber, japán, indiai és más nyelvekhez.

PDF-űrlapok az InDesign alkalmazáson belül PDF-űrlapokat tervezhet az InDesign elhagyása nélkül. Interaktív űrlapmezőket hozhat létre, és még megadhatja a bejárásuk sorrendjét is a Cikkek panelen a dokumentum PDF formátumba való exportálása előtt.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram