Steinberg

  Creativity First

  A Dorico szoftver célja az aranysztenderd újradefíniálása a kottázó programok piacán.
  2 x 2 USB 2.0 audio interfész 1 D-Pre előfokkal és 192 kHz támogatással
  4 x 2 USB 2.0 audio interfész 2 D-Pre előfokkal, 192 kHz támogatással és MIDI ki és bemenetekkel.
  6 bemenettel és 4 kimenettel ellátott USB 2.0 audio interfész 4 D-Pre mikrofon előfokkal, 24-bit / 192 kHz támogatással és MIDI In / Out csatlakozóval.
  6 bemenetes / 8 kimenetes USB 2.0 audio interfész 2 D-PRE mikrofon előfokkal és 3x3-as monitor mátrix-al.
  24 ki és bemenetes USB 2.0 audio interfész 8 Yamaha D-PRE mikorofon előfokkal, 24-bit/192 kHz felvételi minőséggel, JetPLL anti jitter technológiával.
  USB kontroller a Steinberg Cubase / Nuendo / WaveLab rendszerek finom és villámgyors kézi vezérléséhez.
  A Steinberg valósidejú távoli felvételt biztosító platformja segítségével bármilyen távolságról csatlakozhatnak zenészek egy stúdiósession-höz, melyhez csak egy internetkapcsolat és a VST Connect Pro, valamint a Steinberg ingyenes kliensprogramja szükséges.
  A Steinberg HALion VST egy igazán inspiráló virtuális sampling és sound design rendszer, ami újradefiniálja a modern hangkészítés produkciós környezetének a fogalmát.
  A Steinberg Groove Agent nevű virtuális dobszoftvere az eredeti koncepció teljesen újragondolt megvalósulása, amivel könnyedén és profi minőségben készíthetük élethű dobfelvételeket, a szokásos nehézségek (rossz felvételi minőség, mikrofonozási és keverési problémák) nélkül.
  A Steinberg kompakt, elérhető áru, nagyszerű minőségű és megbízható hangkártyája az mk II-es verzióban már iPad kompatibilis és a Loopback funkció révén képes önmaga felvételére, ami nagyon hasznos pl. élő internetes közvetítés során, vagy Skype beszélgetés rögzítésekor.
  A Yamaha 70-es, 80-as évekbeli népszerű hardverprocesszorai most már digitális környezetben is korlátlanul elérhetőek.
  A legendás Neve analóg hangzás totális reprodukciója digitális környezetben.
  A legfejlettebb audio poszt-produkciós környezet Yamaha NUAGE integrációval rádió-, televízió-, mozi-reklám és Dolby filmhang utómunka stúdiók, zenei stúdiók, koncerttechnikai cégek és médiavállalkozások számára.
  A WaveLab Pro 9/ Element 9 verziója nem csak egy egyszerű frissítés, hanem a legnagyobb fejlesztés a WaveLab történetében: teljesen letisztult újragondolt kezelőfelület, teljes testreszabhatóság és professzionális tudás helyezi a WaveLab programcsaládot az audio szerkesztő alkalmazások csúcsára.  
  Az egyik legrangosabb nemzetközi szakmai szavazáson, a MIPA-n a zenei szakújságírók egybehangzó véleménye alapján a Steinberg Cubase 8 érdemelte ki a legjobb zenei stúdiószoftvernek járó díjat 2015-ben. A fejlődés pedig azóta is töretlen.