Steinberg UR824

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

24 ki és bemenetes USB 2.0 audio interfész 8 Yamaha D-PRE mikorofon előfokkal, 24-bit/192 kHz felvételi minőséggel, JetPLL anti jitter technológiával.

Az UR824 interfész a kristálytiszta, transzparent audio minőséget testesíti meg a különböző analóg és digitális ki és bemenetein keresztül, jelentős kényelmet nyújtva mind a stúdióban és a színpadon. Egy Mac vagy PC nagysebességű USB 2.0 kapcsolatán keresztül, a rackbe szerelhető UR824 24 csatornát képes kiszolgálni 8 prémium D-PRE mikrofon előfokkal, melyet a késésmentes effektezett monitorozás, a dspMixFx technológia tesz teljessé. Az említett plug-inek natív VST3 formátumban is elérhetőek bármilyen VST3 kompatibilis DAW alkalmazásban.

Steinberg UR 824 professzionális audio interfész

 

Ki és bemenetek ameddig csak a szem ellát...

Az UR824 előlapján két Neutrik kombinált TRS/XLR csatlakozót találunk a szimmetrikus mikrofon és vonalbemeneteken, kapcsolható 48 voltos fantomtáppal és Hi-Z kapcsolóval, pad kapcsolókkal a jelcsillapításhoz, valamint gain vezérlőkkel és a kivezérlést mutató ledekkel. A jobb szélen egyetlen nagy hangerőszabályozó gombot találunk, amivel könnyedén beállíthatjuk a nyolc kimenet hangerejét, de van itt még két fejhallgató kimenet is, mindkettő saját hangerőszabályozóval. Hogy pontosan mit vezéreljen a előlapi fő tekerőgomb azt az interfész szoftverén keresztül állíthatjuk be.

A hátoldalon hat Neutrik TRS/XLR bemenet és nyolc szimmetrikus TRS output mellet találunk még egy 2 pár ADAT optikai bemenetet és kimenetet (2 be és 2 ki ADAT). A két BNC csatlakozó az órajelszinkronhoz igazodást segíti. A fejlett technológiának köszönhetően szabadon skálázható a rendszer és az ADAT kapcsolattal együtt akár 24 be és kimenetünk is egyidejűleg a rendlekezésünkre áll.

A legjobb konfigurációk az eszközök számára

Az fejlett I/O képességeinek köszönhetően az UR824 egyszerre számos eszközt és hangszert képes kezelni, melyeket felvéve az audio interfész a nagysebességű USB 2.0 csatlakozón azonnal továbbítja ezeket a számítógép számára a keveréshez, maximálisan 24-bites felbontásban és a 192 kHz-es mintavételi frekvencián.

Egy szoftverfrissítést követően pedig az UR824 egy iPad 2 vagy későbbi modellel is képes működni az Apple iPad Camera Connection kit-en keresztül, s így egyidejűleg akár négy sávot is rögzíthetünk az iOS alkalmazásokban, mint pl. a Steinberg Cubasis.

Kiváló hangzás, zökkenőmentes munkafolyamat

Az UR824 egy professzionális felvételi és produkciós megoldás az ambíciózus zenészek és a profi hangmérnökök számára. Az összes stúdiószabványt kielégítő csatlakozók sora (word clock, ADAT, Neutrik csatlakozók) rendelkezésre áll. A speciális JetPLL technológiának köszönhetően az UR sorozatból egyedül a UR824 kapta meg a világ legdrágább órajelvezérlő termékeiben megtalálható technológiát.

Szoftveres téren sincs szégyelnivalója, hiszen az UR824 csomag része egyrészt a Basic FX Suite nevű plug-in kollekció. Minden csatornán használhatunk EQ-t és kompresszort a Sweet Spot Morphing channel strip formájában, de ne feledkezzünk meg a REV-X plug-inekről sem, amelyek minőségi zengető megszólalást kínálnak a legfinomabb térbeli szimulációval. Mindezt teszi teljessé a Yamaha négyféle gitárerősítő szimulátora, amelyek a legigényesebb gitáros igényeket is kielégítik. Másfelől megkapjuk a Cubase AI-t, ami a Cubase egyszerűsített verziója valamint a Cubasis LE-t, ami a szintén az iOS-en népszerű Cubasis alkalmazás kistestvére.

Az UR824 8 kimenete teljesen támogatja az akár 7.1-es surround térhatású produkciókat is.

Indulhat a rock’n’roll

Az UR824 tökéletes megoldás együttesek felvételére. Csavarozd be az UR824-et a rackbe majd a zenekar összes hangszerét és a vokált vedd fel és keverd meg a Cubase AI-ban vagy az általad használd bármilyen DAW-ban. Élő koncerteken a két pár ADAT teszi lehetővé a további analóg kimenetek és bemenetek bővítését: akár két 8 csatornás ADAT-al ellátott mikrofon előfokot is rákölthetünk, vagy két UR-t standalone módban is 24 csatornát eredményez, ami már elegendő a teljes zenekar valósidejű felvételéhez.

iPad kapcsolat és ingyenes dspMixFx alkalmazás

A legújabb firmware frissítést követően az UR824 teljeskörű iPad kapcsolatot tesz lehetővé, valamint az interfész az ingyenes dspMixFX iOS alkalmazással akár távolról is vezérelhető. Ezzel az alkalmazással teljes mértékben kiaknázhatjuk a Yamaha egyedi tervezésű SSP2 DSP chipjének a lehetőségeit, közvetlenük az iPadról. Az alkalmazás látencia mentes monitorozást tesz lehetővé, miközben a REV-X zengető, a Sweet Spot Morphing Channel Strip és a Guitar Amp Classics más iOS audio alkalmazásokban működnek!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1/8/8.1/10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram