Steinberg VST Connect Pro 3

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

A Steinberg valósidejú távoli felvételt biztosító platformja segítségével bármilyen távolságról csatlakozhatnak zenészek egy stúdiósession-höz, melyhez csak egy internetkapcsolat és a VST Connect Pro, valamint a Steinberg ingyenes kliensprogramja szükséges.

VST Connect Pro
A Steinberg VST Connect Pro egy komplett távoli felvételt lehetővé tevő szoftveres megoldás, melynek segítségével bárkivel együtt zenélhetünk, ehhez mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép és / vagy iOS eszköz szükséges. Az adatok titkosítása, a többsávos felvétel, az élő video chat, az audio stream védelme és a MIDI támogatás a földrajzi távolságokat irrelevánssá teszi a stúdiós produkciós folyamatokban.

Pro forradalom
A VST Connect Pro használatával felvehetünk audio és MIDI sávokat a peer-to-peer kapcsolat segítségével professzionális minőségben, a zenészekhez és a producerekhez pedig közvetlenül élő videostream formában kapcsolódhatunk. A VST Power forradalmasítja a módot, ahogyan a zenészek és a producerek együttműködhetnek az internet segítségével.

 

 

A audio file-ok titkosításával és többsávos anyagok támogatásával a VST Connect Pro, stúdió szintű távoli felvételi lehetőséget biztosít az internetről vagy a helyi hálózatról, ami biztonságos, kényelmes és kreatív. Találkozz szemtől szembe videón keresztül a zenészekkel, mindehhez csak webkamerára van szükség mindkét oldalon.

A VST Connect Pro teljes vezérlést nyújt a felvételhez mindkét oldalon. Ugyanúgy állíthatjuk be a cue mix-et az előadónak, a talkback mikrofon jelszintjét, mintha pont előtted állna a stúdióban!

Tökéletes integráció
Tapasztald meg a tökéletes integrációt, amit a VST Connect a Cubase Pro 8-on belül nyújt. A távoli felvételt előkészítő beállítások aktivizálása egyetlen pillanat, a program mindent kezel helyetted. Ebbe beletartozik az összes routing funkció, a plug-inek beállításai és minden más. A VST Connect Pro 3, teljes mértékben kihasználja a Cubase Pro 8-ban található Control Room (CR) funkcionalitást, így teljes elérésed van a talkback csatornákhoz és az összes egyéb CR funkcióhoz, ami a felvételkészítést igazán intuitívvá teszi a Cubase Pro 8-ban. A teljeskörű távfelvételi megoldás álma, végre a VST Connect Pro 3-al megvalósult!

Többsávos felvétel
Akár egyszerre 16 sávot professzionális tömörítetlen minőségben is felvehetsz a VST Connect Pro-n keresztül. Dobfelvétel, ahol a dobos akár több ezer kilométer távolságra van? Nem probléma!

A távfelvétel a sztereó mixet élőben rögzíti miközben a tömörítetlen nagyfelbontású többsávos felvételeket automatikusan letölti a háttérben. A VST Connect Manager segít a felvételek áttekintésében.

MIDI kapcsolat a világ körül
A VST Connect Pro segítségével felveheted a MIDI és az audio adatokat bármilyen VST hangszerből amit a VST Connect Performer-be töltöttek be. A zenész akár egy MIDI kontrollert is csatlakoztathat, aminek a bejövő MIDI adatait a session admin közvetlenül a Cubase-be rögzíti, együtt a hangszer audio stream-jével!

A megoldás mindkét irányba működik: elküldheted a MIDI adatokat a Cubase projektből a VST Connect-en keresztül bármilyen MIDI kompatibilis vagy VST hangszerbe, ami a VST Connect Performerhez csatlakozik és egyben felveheted a bejövő audiojelet a Cubase-be. Az ehhez szükséges beállítások másodpercek alatt elvégezhetőek.

VST Connect Performer
A VST Connect Performer egy ingyenesen letölthető önálló alkalmazás a Steinberg weboldaláról, de megvásárolható egy olcsó iOS verzió is az Apple iPad store-ban. A kliensoldali alkalmazás a VST Connect Pro-val távolról vezérelhető, így az előadók akik használják teljesen a zenére koncentrálhatnak. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Cubase bármilyen zenészhez vagy előadóhoz kapcsolható egy internetkapcsolat révén, függetlenül attól hogy nála van-e Cubase vagy nincs.

A MIDI adatok és a VST hangszerek is lejátszhatók itt, az adatok pedig valós időben kerülnek a VST Connect Pro-ba. Az esetleges adatvesztések elkerüléséhez a VST Connect Pro helyileg is menti a felvételeket arra az esetre ha esetleg az internet kapcsolat megszakadna.

Studio Pass
Bevonhatjuk az ügyfelet közvetlenül az ingyenes Studio Pass iOS alkalmazással, ami ideális kiegészítője a VST Connect Pro-nak. Az ügyfél bármilyen iOS eszközzel az internetre kapcsolódik és el tudja küldeni az élő mixet egy mobileszközre, hogy bármiféle visszajelzést kapjon, fügetlenül attól, hogy hol van. A Studio Pass videós és talkback kapcsolat folyamatos kapcsolattartást tesz lehetővé, ahol az ügyfél visszajelezhet, módosítást kérhet, stb. Mindezt a teljesen kényelmes hordozható iOS környezetben.

A VST Connect két verzióban érhető el: a VST Connect Pro kereskedelmi termékként és a Cubase Pro részét képező VST Connect SE alkalmazásként. A különbségeket az alábbi összehasonlító táblázat szemlélteti:

 

VST Connect Pro

VST Connect SE

Támogatott platform

Windows 7, Windows 8 / Mac OS X 10.9 & 10.10

Windows 7, Windows 8 / Mac OS X 10.9 & 10.10

64-bit támogatás

Plug-in formátum

VST 3

VST 3

Titkosított adatátvitel

 

Többcsatornás támogatás

Maximum 16 sáv

Sztereó

MIDI küldés / fogadás

✔/✔

✔/✔

Video chat

Talkback

Cue mix

LAN támogatás

 

A tömörítetlen audio file-ok letöltése a háttérben

 

HD audio felbontás

 

Magas bitrátájú feltöltés

320 kbit/s vagy veszteségmentes

320 kbit/s

Studio Pass iOS app

Támogatot

Nem támogatott


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X Version 10.9 / 10.10
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely100 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Cubase 7.5 vagy Cubase Pro 8 - a VST Connect Pro nem kompatibilis a Cubase Artist és Elements verziókkal!
  • Webcam vagy videóbemenet az élő videókép átvitelhez.
  • A távoli felvétel legalább 256 kBit/s sebességű internetet igényel.
  • Szabad USB port az USB-eLicenser (license management) számára - az aktiváláshoz internet kapcsolat szükséges.
  • Studio Pass-hoz iPhone iOS 6 vagy magasabb verziószámú.

Windows:

RendszerWindows 7 / Windows 8.x / Windows 10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely100 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Cubase 7.5 vagy Cubase Pro 8 - a VST Connect Pro nem kompatibilis a Cubase Artist és Elements verziókkal!
  • Webcam vagy videóbemenet az élő videókép átvitelhez.
  • A távoli felvétel legalább 256 kBit/s sebességű internetet igényel.
  • Szabad USB port az USB-eLicenser (license management) számára - az aktiváláshoz internet kapcsolat szükséges.
  • Studio Pass-hoz iPhone iOS 6 vagy magasabb verziószámú.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram