Steinberg UR44

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

6 bemenettel és 4 kimenettel ellátott USB 2.0 audio interfész 4 D-Pre mikrofon előfokkal, 24-bit / 192 kHz támogatással és MIDI In / Out csatlakozóval.

A tökéletes egyensúly a hordozhatóság és a csatlakozási lehetőségek között: az UR44 egy nagyszerű audio/MIDI interfész, amit a legtöbb felvételi és produkciós szituációban teljes mértékben használhatunk. Négy mikrofon előfok, hat bemenet, négy kimeneti csatorna, MIDI I/O portok, DSP alapú effektek mellett az iPad kapcsolat is működik.

A fejlett hordozható produkciós stúdió

A mai zenészek és producerek kiváló hangminőséget, igényes design-t, a legújabb fejlesztéseket és elég ki és bemenetet igényelnek, ami valóban sokoldalúságot kínál a teljes hordozhatóság és tartósság mellett, s mindezek mellett kiállja akár egy turné megrázkodtatásait is. És igen: Itt lépünk be az UR44 világába!

Elsőosztályú komponensek

Az UR44 négy Neutrik analóg bemenetéhez (ami csúcskivezérlést jelző LED-ekkel és kapcsolható 48 voltos fantomtáppal is fel van szerelve) egyaránt csatlakoztathatunk gitárt, vonalszintű audio eszközt vagy akár egy butik kondenzátor mikrofont. A Hi-Z kapcsolónak hála nincs szükség külön DI-box-ra gitár elektromos gitár vagy basszusgitár csatlakoztatásakor. A két további vonalbemenet együtt összesen hat bemenetünk van, amit a legtöbb felvételi helyzetben elegendő is lehet.

Legyen szó dinamikus vagy kondenzátor mikrofonokról, gitárokról, fejhallgatókról, MIDI eszközökről, iPad-ról, vonal szintú jelforrásokról vagy audio lejátszó eszközökről: az UR44 csatlakozói a lehetséges felvételi és produkciós helyzetek széles körét fedi le!

UR44 csatlakozási lehetőségek

Az interfész késésmentes monitorozást biztosít a dspMixFx alkalmazáson keresztül, ahol akár kompresszoron, EQ-n, zengetőn és gitárszimulátorokon keresztül is felvehetjük a hangot, vagy csak monitorozzuk ezekkel a felvétel során. Amennyiben Cubase-t használunk, akkor mindez a funkcionalitás közvetlenül a Cubase MixConsole-ban és néhány egyéni Cubase ablakban elérhető. A MIDI-s eszközöket (mint például billentyű v. pad kontroller) használó zeneszerzők és producerek számára hasznosak lehet az UR44 hátulján található MIDI ki / bemenetek.

Az UR44 - igazi kaméleon!

Élő felvételek mobil rögzítése, stúdióminőségű produkciók készítése a stúdióban, a próbateremben vagy a hotelszobában, vagy bizonyos háttérsávok szolgáltatása egy koncerten egyetlen eszközzel nem vágyálom többé - az UR44 kompromisszummentesen biztosítja ezeket a lehetőségeket.

Professzionális felvételek készítése iPad-al

Az iPad2 és újabb iPad modellek esetén az UR44 hordozható felvevő egységként szolgál az olyan népszerű iOS audio alkalmazások számára, mint a Cubasis, amit a Steinberg kifejezetten az iPad lehetőségeihez alakított. Tökéletes zenei ötletek és vázlatok azonnali rögzítésére. A Cubasis projectek később egy Cubase-t futtató számítógépre is átvihetőek a további munkához - miközbe az audio interfész változatlan marad!

A legújabb firmware frissítést követően az UR824 teljeskörű iPad kapcsolatot tesz lehetővé, valamint az interfész az ingyenes dspMixFX iOS alkalmazással akár távolról is vezérelhető. Ezzel az alkalmazással teljes mértékben kiaknázhatjuk a Yamaha egyedi tervezésű SSP2 DSP chipjének a lehetőségeit, közvetlenük az iPadról. Az alkalmazás látencia mentes monitorozást tesz lehetővé, miközben a REV-X zengető, a Sweet Spot Morphing Channel Strip és a Guitar Amp Classics más iOS audio alkalmazásokban működnek!

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1/8/8.1/10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram