Steinberg UR 242

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

4 x 2 USB 2.0 audio interfész 2 D-Pre előfokkal, 192 kHz támogatással és MIDI ki és bemenetekkel.

Legyél kész a zenéd felvételére az UR242-n keresztül a laptopoddal vagy az iPad-dal! Az árkategóriájában kiváló hangminőség, a strapabíró kivitel kombinálva a fejlett DSP alapú effekt technikával azt eredményezi, hogy az UR 242 a mobil felvételi szituációk széles körében kiválóan hasznosítható.

Haladó produkciós megoldás

Az UR242 a zenészek és producerek számára sokkal több mint egy csak hordozható ki/be meneti eszköz vagy audio interfész, az UR242 egy mobil produkciós megoldás. Ennek oka, hogy egyszerre lelhetjük meg benne a fantasztikus hangminőséget, a tartósságot és a DAW környezetben jól használható minőségi DSP alapú effekteket, ráadásul elérhető árkategóriában is van.

Meglepetések várnak rád…

Vegyél fel vokált, gitárokat, MIDI eszközöket vagy más audio eszközöket 4 audio csatornán kristálytiszta 24-bit / 192 kHz minőségben, mindezt egy strapabíró házban: a teljes fémház készen áll a rögös és rázós mobil életformára. Legyél akár a stúdió és a hotel szoba között úton, vagy az otthoni stúdió és a próbaterem között, az UR242 nyújtja mindazokat a lehetőségeket amelyekkel bármilyen produkciós környezetben megállja a helyét.

Teljeskörű DAW integráció a DspMixFx-el

Ahogy az el is várhatjuk, az UR széria tökéletesen integrálódik nem csak a Cubase-el, hanem bármilyen más DAW (digital audio workstation) alkalmazással.

Hasonlóan a UR széria csúcsát képviselő UR824-hez, az UR242 látencia mentes monitorozást biztosít a dspMixFx alkalmazáson keresztül a Yamaha SSP2 DSP chipnek köszönhetően, így akár kompresszoron, EQ-n, zengetőn és gitárszimulátorokon keresztül is felvehetjük a hangot. Amennyiben Cubase-t használunk, akkor mindez a funkcionalitás közvetlenül a Cubase MixConsole-ban és néhány egyéni Cubase ablakban elérhető teljesen automatikusan.

iPad kapcsolat

Csatlakoztasd az UR242-t egy iPad2 vagy újabb modellehez, köszönhetően az elterjedt Class Compliant módnak. Az olyan népszerű iOS audio alkalmazások számára ideális választás, mint pl. a Cubasis, amit a Steinberg kifejezetten az iPad igényeihez alakított. Tökéletes zenei ötletek és vázlatok azonnali rögzítésére. A Cubasis projectek később egy Cubase-t futtató számítógépre is átvihetőek a további munkához - miközbe az audio interfész változatlan marad!

MIDI kapcsolat

A MIDI-s eszközöket (mint billentyű v. pad kontroller) használó zeneszerzők és producerek számára hasznosak az UR242 hátulján található MIDI ki és bemenetek.

Felhasználási lehetőségek:

Legyen szó akár profi stúdióról, gitáros setupról, vagy egyszerűen pl. színpadon virtuális hangszereket szeretnénk megszólaltatni, vagy háttérsváokat lejátszani koncerten, az UR242 mindenhol nagyszerűen fog teljesíteni.

UR 242 konfigurációs példák


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1/8/8.1/10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram