UR12

Creativity first

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

2 x 2 USB 2.0 audio interfész 1 D-Pre előfokkal és 192 kHz támogatással

Az extrém kompakt design, a masszív fémház, az iPad kapcsolat és a kiváló Yamaha D-Pre mikrofon előfokot is tartalmazó Steinberg UR12 újradefíniálja a 2 bemenet és 2 kimenetes USB audio interfészek kategóriáját. A 24 bit felbontású akár 192 kHz mintavételezési frekvenciát használó konverterek kiváló hangminőséget nyújtanak, miközen a D-Pre előfokok a mikrofonos felvételeket hihetetlen részletességgel és dinamikával rögzítik.

Fő tulajdonságok:

 • 24-bit / 192 kHz minőség.
 • Kompatibilis az összes zenei szoftverrel Windows és Mac OS platformon.
 • Késésmentes hardware monitorozás.
 • iPad kapcsolat.
 • Választható áramforrás (USB v. adapter).
 • Loopback funkció (internetes beszélgetés, streaming felvétele).
 • Mellékelt szoftverek: Cubase AI és Cubasis LE.
 • Stabil fémház.

Ultra kompakt kivitel

Az UR12 az ékes bizonyítéka annak, hogy mennyi elsőosztályú komponenst lehet egy kis helyen úgy elhelyezni, hogy mindez még versenyképes áron elérhető legyen. Az okos tervezés révén olyan képességeket kínál számodra a gyors felvételekhez, ami egyrészt pontosan a szükséges ki és bemeneteket foglalja magában, mindezt egy olyan hangminőség mellett, ami néhány évvel ezelőtt nagyságrendekkel többe került volna.

A híres D-Pre előfok egy nagy részletességű, dinamikus hangzást nyújt, miközben a második Hi-Z bemenetre gitárokat vagy basszusokat köthetünk. A kártya akár 24-bites dinamika mellett 192 kHz-es felbontásra is képes, így kategóriájában páratlan hangminőséget nyújt.

Hordozható és megfizethető

Az UR12 tervezésekor nem csak a maximális funkcionalitást és a extrém kis méretű megvalósítást tartották szem előtt, de fontos volt az is, hogy nagyon alacsony áron legyen elérhető.

A kis méretű audio interfészek esetében a megfizethetőség szinte mindig az audio minőség rovására megy. Ennek a “hagyománynak” az átformálására vállalkozik az UR12 az elsőosztályú komponenseivel, a fantasztikus ár/érték mutatójával és a hordozható kivitellel.

iPad kapcsolódás

Csatlakoztasd az UR12-t egy iPad2 vagy újabb modellehez, ami a Class Compliant módjának köszönhető. Az olyan népszerű iOS audio alkalmazások számára ideális választás, mint pl. a Cubasis, amit a Steinberg kifejezetten az iPad igényeihez alakított. Tökéletes zenei ötletek és vázlatok azonnali rögzítésére. A Cubasis projectek később egy Cubase-t futtató számítógépre is átvihetőek a további munkához - miközbe az audio interfész változatlan marad!

Az UR 12-t az iPad-al együtt használva használhatunk egy hordozható USB tápot vagy bármilyen standard USB áramforrást, hogy a működéshez szükséges áramot biztosítsuk.

Rendszerbe Integrálva

Az UR12 kompatibilis az összes olyan audio szerkesztő, masterelő és zenei produkciós szoftverrel, amelyek támogatják az ASIO, a Core Audio vagy a WDM szabványokat.

Az UR12 tartalmazza tovább a Cubase egy speciális verzióját, a Cubase AI-t, így egy önálló teljes produkciós környezetet kínálva egyetlen csomagban. Amennyiben Cubase-t vagy Nuendo-t használunk, akkor mindez a funkcionalitás közvetlenül a Cubase MixConsole-ban és néhány egyéni Cubase ablakban teljesen automatikusan elérhető.

Felhasználási lehetőségek:

A Steinberg UR12 néhány lehetséges alkalmazása


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • USB 2.0 vagy 3.0 port
 • CD-ROM drive
 • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
 • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
 • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1/8/8.1/10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
 • CD-ROM drive
 • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
 • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
 • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram