Steinberg UR28M

Creativity first

Creativity first

ÁTTEKINTÉS

6 bemenetes / 8 kimenetes USB 2.0 audio interfész 2 D-PRE mikrofon előfokkal és 3x3-as monitor mátrix-al.

A nagyfelbontású audiót tökéletesen kezelő digitális és analóg ki- és bemenetek mellett a méltán népszerű beépített D-Pre mikrofon előfokok teszik az UR28M desktop interfészt a legjobb választássá a zenészek és a kisebb projecteket futtató producerek számára. A 3 x 3-as monitor mátrix (amivel 3 különböző hangfal szett között váltogathatunk), a DSP alapú effektezett monitorozás és a natív VST3 plug-in támogatás tökéletes felvételi élményt biztosít az UR28M-el.

Tiszta semleges felvételek készítése

Az UR28 kezelőszervei és csatlakozói könnyen elérhetőek, a nagyméretű hangerőszabályozó gombbal a három sztereó kimenet bármelyikének vagy mindegyiknek a hangereje együttesen állítható. Választhatunk három monitor mix közül, amelyeket a dspMixFx mixerében vagy a Cubase Control Room cue funkciójával állíthatunk be és küldhetjük a kiválasztott kimenetre.

Több kisebb tekerőgombbal vezérelhetjük az 1-es és 2-es bemenet jelszintjét és a két sztereó fejhallgató kimenet hangerejét, míg a kapcsolók a 48 voltos fantomtápot, a 26 dB-es jelcsökkentést eredményező funkciót és a nagyimpedanciás eszközök csatlakozását biztosítják. Találunk még rajta egy DIM kapcsolót (amivel a jelszintet bármikor csökkenthetjük 20 dB-el, hogy lehallgatás közben is ideiglenesen hallható legyen a zenészek közötti párbeszéd), egy mono gomb és a mute gomb, utóbbival a kiválasztott kimenetet némíthatjuk le átmenetileg.

A hátsó panelen két TRS vonalbemenetet és két Neutrik kombó TRS/XLR mikrofon / vonalbemenet csatlakozót találunk a hat analóg szimmetrikus TRS kimenet mellett, plusz egy koaxiális S/PDIF bementet és kimeneti csatlakozót. Van még rajta egy ⅛ inches stereó jack bemenet, amire pl. hordozható audio lejátszókat vagy bármilyen más referencia hangforrást csatlakoztathatunk.

A legjobb setup az eszközeid számára

Az UR28M egy csúcsminőségű 24-bit / 96 kHz-es felvételi rendszer több ki és bemenettel mikrofonok, hangszerek, stúdió hangfalak és fejhallgatók csatlakoztatásához. Az USB csatlakozóval Mac-re vagy PC-re is köthetjük, ahol az interfészhez mellékelt Cubase AI zenei szoftverrel vagy bármilyen más audio szoftverre készíthetünk felvételeket és keverhetünk zenei anyagokat.

Az ingyenes 2-es verziójú firmware frissítéssel pedig az UR28M képessé vált az iPad 2 (vagy újabb) kezelésére is az Apple iPad Camera Connection kit-en keresztül, s így egyidejűleg akár négy sávot is rögzíthetünk az iOS alkalmazásokban, mint pl. a Steinberg Cubasis.

Nagyszerű hang, gyors működés

Az UR28M ideális olyan felvételi / produkciós eszköz project stúdiók számára, ahol a nagyszerű hangminőség és a gyors munkafolyamat áll a fókuszban. A legtöbb stúdiószabványt kielégítő csatlakozók (S/PDIF és routolható TRS kimenetek) mind könnyen hozzáférhetőek.

Szoftveres téren sincs szégyelnivalója, hiszen az UR28M csomag számos csúcsminőségű Yamaha plug-int tartalmaz a dspMixFx szoftverbe integrálva. Minden csatornán használhatunk EQ-t és kompresszort a Sweet Spot Morphing channel strip formájában, de ne feledkezzünk meg a REV-X plug-inekről sem, amelyek minőségi zengető megszólalást kínálnak a legfinomabb térbeli szimulációval. Mindezt teszi teljessé a Yamaha négyféle gitárerősítő szimulátora, amelyek a legigényesebb gitáros igényeket is kielégítik.

A próbatermek gyöngyszeme

Az UR28M ideális megoldás együttesek felvételére a próbatermekben. A méretének köszönhetően bárhova elhelyezhetjük vagy akár haza is vihetjük. Az analóg és digitális bemeneteken (összesen hat) és a D-Pre mikrofon előfokokon keresztül a zenekar játékát kristálytiszta hangminőségben rögzíthetjük.

Vedd fel a hangszereket és a vokált a próbateremben és keverd meg otthon vagy a stúdióban a Cubase AI-ban vagy az általad választott digitális audio szekvencerben.

iPad kapcsolat és ingyenes dspMixFx alkalmazás

A legújabb firmware frissítést követően az UR824 teljeskörű iPad kapcsolatot tesz lehetővé, valamint az interfész az ingyenes dspMixFX iOS alkalmazással akár távolról is vezérelhető. Ezzel az alkalmazással teljes mértékben kiaknázhatjuk a Yamaha egyedi tervezésű SSP2 DSP chipjének a lehetőségeit, közvetlenük az iPadról. Az alkalmazás látencia mentes monitorozást tesz lehetővé, miközben a REV-X zengető, a Sweet Spot Morphing Channel Strip és a Guitar Amp Classics más iOS audio alkalmazásokban működnek!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
ProcesszorIntel kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows 7 SP1/8/8.1/10
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos CPU
Memória2 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram