Most minden Wacom One rajztáblához ajándék szoftverek járnak!

  A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesedéséhez kellhetnek.

  one_slider.jpg

   

  A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

  Az ajánlatban szereplő szoftverek:

  Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

  • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.
  • *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.
  • *Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  • Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk!

  Adobe Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

  • Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

  Adobe Fresco (6 hónap)

  • A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt a digitális művészek számára.

  A promóciós kódok 2022. október 17-ig érvényesek.

  Bamboo Paper (Pro Pack)

  • Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat. Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!