Wacom MobileStudio Pro 16

Kreatív szabadság egy nagy teljesítményű és hordozható stúdió által

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A Wacom MobileStudio Pro 16, mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a professzionális kreatív szakemberek a legnagyobb projektekkel is gond nélkül elboldogulhassanak, legyenek bárhol és bármikor. Végtelen szabadság és kreativitás egyben.

A Wacom MobileStudio Pro 16 teljesítményének és nagy méretű kijelzőjének hála ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk 3D-ben, mint 2D-ben.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Wacom Pro Pen 2: Természetes és precíz. Az új Wacom Pro 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb, pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi toll, amit a Wacom alkotott.

wacom-mobile-stuido-13-pen.jpg

Óriási teljesítmény A Wacom MobileStudio Pro 16 egy teljes felszereltségű Intel alapú számítógép, amely alkalmas a professzionális 2D, 3D és CAD alkalmazások futtatására. Prototípust szeretnénk alkotni egy új gearboxnak a SolidWorksben? Az Adobe Premiere Pro-ban kell egy órányi HDR videót megvágni? A Mobile Studio Pro 16 készen áll. Akár 16 GB RAM-mal, Intel CoreTM i7 processzorral és 512 GB háttértárral felszerelt modellt is választhatunk a munkához. Ráadásul mind a két Wacom MobileStudio Pro 16 NVIDIA Quadro kártyával rendelkezik, amely a legkomplexebb feladatokkal is képes megbirkózni.

wacom_studio_16_2nd_prod_shot_03.png

3D-s világok A Wacom MobileStudio Pro 16 készen áll a 3D-re. A Wacom MobileStudio Pro 16 modellek nagy teljesítményű Intel processzorokkal  és bőséges memóriával, illetve háttértárral rendelkeznek. A Wacom MobileStudio Pro 16-ot ráadásul nagy teljesítményű NVIDA Quadro grafikus kártyákkal is felszerelték. A csúcs modellben pedig beépítésre került az Intel Real Sense kamera és letapogató technológiája is, így az tökéletes eszköz lehet minden olyan szakember számára, akik valós tárgyakkal szeretnének dolgozni a 3D-s alkalmazásaikban.

 

wacom_studio_16_2nd_prod_shot_01.png

 

Látható különbség Alkossunk bármit is, tökéletesen fogunk látni minden pixelt és poligont. A Wacom MobileStudio Pro 16 3840x2160 felbontású és 94%-os Adobe RGB pontosságú 4K kijelzőin fantasztikusan néznek ki a készülő alkotásaink. Ráadásul a munka is elképesztően gördülékeny. Az új üvegfelületen pont olyan természetességgel dolgozhatunk az új Pro Pen-nel, mintha papíron tennénk mindezt. A multi-touch gesztusokat pedig ugyanolyan könnyedén alkalmazhatjuk, mint ahogy azt már a mobilunkon megszoktuk.

A Wacom Mobile Studio Pro 16 ötvözi a hordozhatóságot a teljesítménnyel. Két különböző kiszereltségben érhető el, így biztosan találunk olyan modellt, ami tökéletes munkaeszközünk lesz az alkotás során.

 

wacom_studio_16_2nd_prod_shot_02.png

Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512
• Intel Core i7
• 512 GB SSD
• 16 GB
• NVIDIA Quadro P1000

Intel RealSenseTM 3D kamera és letapogató szoftver

Maximális teljesítmény a rajzoláshoz, a részletes concept artok elkészítéséhez, a 3D-s modellezéshez és tervezéshez, az animációk megalkotásához, a képszerkesztéshez és retusáláshoz.

 

A rendelkezésünkre álló Wacom kiegészítőkkel tökéletes munkakörnyezetet teremthetünk magunknak.

 

wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-keyboard-icon.jpg

Wacom vezeték nélküli billentyűzet

A Wacom vezeték nélküli billentyűzet tökéletes kiegészítője a Mobile Studio Pro-nak, hisz használatával még egyszerűbbé válik az irodai és a kreatív munka. Az elegáns és kompakt Bluetooth billentyűzetet USB kábelen keresztül tölthetjük fel.

wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-wacom-link-icon.jpg

Wacom Link

Bár a Wacom MobileStudio Pro önmagában is erős számítógépnek számít, a Wacom Link-en keresztül gond nélkül csatlakoztathatjuk a személyi számítógépünkhöz, és úgy használhatjuk akár egy hagyományos Cintiqet.

fpo-wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-stand-icon.jpg

Mobil állvány

Az új mobil állvány három különböző pozícióban is képes megtartani a Wacom MobileStudio Pro-t, így mindig megtalálhatjuk a nekünk kényelmes helyzetet a munka során. A könnyebb szállíthatóság kedvéért pedig össze is lehet hajtani.

 

Specifikáció

 

Processzor Intel CoreTM i7-8559U
Operációs rendszer Windows 10 Professional
Memória 16 GB
Merevlemez 512 GB SSD
Kijelző leírás 15,6" UHD (3840 x 2160) IPS panel
Kontraszt arány 850:1
Stylus Wacom Pro Pen 2
Gesztusvezérlés 10 ujjas
Fényerő 310 cd / m2 (typ)
Grafikus vezérlő NVIDIA Quadro P1000 4GB
Érzékelők GPS, gyro, fényérzékelő, gyorsulásmérő
USB USB-C
Thunderbolt 3 2 darab csatlakozó
Audio Sztereó 2x2 W
Wi-Fi IEEE 802.11 ac.
Bluetooth verzió 5.0
Webkamera 5 MP HD (elöl) / 8 MP HD (hátul)
Súly 2,1 kg
Akkumulátor 4630 mAh
Garancia 1 év
Ujjlenyomat leolvasó Van

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram