Wacom Cintiq Pro 24

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon!

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! Dolgozzunk akár Mac-en vagy PC-m, a Wacom Cintiq Pro 24-nél keresve sem találnánk jobb eszközt a munkánkhoz. Nagy méretű UHD kijelzőjét kifejezetten professzionális munkákra ajánljuk.

Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetőn a Wacom Cintiq Pro 24 kompromisszumoktól mentes készülék fantasztikus kijelzővel.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Az új Wacom Pro Pen 2 Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

 • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
 • Gyakorlatilag nincs lag
 • Természetes dőlés
 • Nincs parallaxis
 • Nincs szükség elemre vagy töltésre
wacom_pro_pen_2.jpg

Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 24 4K felbontású (3840x2160) 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (99%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető.

cintiq_24_in_use_01.png

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro 24 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

Közelebb az alkotáshoz Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 24 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 24-hez, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

 

cintiq_24_wacom_cintiq_pro_engine.png A Wacom Cintiq Pro Engine-nel egy nagy teljesítményű Windows 10 kompatibilis személyi számítógéppé alakíthatjuk át kedven Cintiq Pro 24 vagy 32 készülékünket. Az architektúra kialakításának köszönhetően gond nélkül végezhetők el a 3D-s, a CAD-es és a képszerkesztési feladatok.
cintiq_24_wacom_ergo_stand.png Az új Wacom Ergo Stand lehetővé teszi, hogy olyan szögbe és irányba állítsuk be a Cintiq Pro készülékünket, ami tökéletesen illik a testhelyzetünkhöz.
cintiq_24_color_manager.png A Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq Pro tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

 

Specifikációk

 • Méret: 677 x 394 x 47 mm
 • Kijelző átmérő: 59,94 cm 
 • Súly: 7 kg állvány nélkül
 • Képernyő átmérő 37,6 cm
 • Technológia: IPS UHD
 • Felbontás: 3840 x 2160
 • Megjeleníthető színek száma: 1,07 milliárd
 • Képarány: 16:9
 • Kompatibilitás: Windows és Mac

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram