Bamboo Paper

  Wacom Bamboo Paper

  Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat
  Bamboo Paper

  Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

  Áttekintés

  Saját színek készítése

  Hozzunk létre saját színeket és saját, akár 36 színt is tartalmazó palettákat. Az összes elképzelhető szín a rendelkezésünkre áll a kreativitásunk kifejezésére.

  Fotók beillesztése

  A jegyzeteinket és a naplónkat akár képekkel is gazdagíthatjuk. A beillesztett képeket és fotókat jegyzetekkel is elláthatjuk.

  Ügyelve a részletekre

  Az egyedi zoom funkció segítségével finom vonalakkal rajzolhatunk és írhatunk, a megjegyzéseket pedig pontosan oda tehetjük, ahova szeretnénk.

  Az ötletek további felhasználása

  Az ingyenes Inkspace Plusz szolgáltatás segítségével az ötleteinket és a jegyzeteinket feltölthetjük a felhőbe, és így egyszerre több eszközön is megnyithatjuk és szinkronizálhatjuk őket. A jegyzeteinket több különböző formátumban is megoszthatjuk és exportálhatjuk, így például .PSD-ben, .SVG-ben és rich textként. Egy fájlon egyszerre többen is dolgozhatnak, így még hatékonyabb lehet a csapatmunka.

   

   

  Jegyzetelés Bamboo Stylusszal

  A legjobb eredmény és felhasználói élmény érdekében használjon Bamboo Stylust a jegyzeteléshez. Speciális jegyzetek vagy vázlatok készítéséhez használjon a Wacom vékony hegyű stylusait, a Bamboo Stylus fineline-t vagy sketch-et.

  Kezdhetünk akár papíron is

  Jobb szeret papíron, tollal dolgozni? Készítsük el a jegyzeteinket Bamboo Folio-n vagy Slate-en, a munkát pedig folytassuk a Bamboo Paperben.

  Természetes kifejezésmód

  Megfelelő eszköz esetén a Bamboo Paper képes felismerni, hogy milyen szögben tartjuk a jegyzetelésre használt stylust, így a végeredmény élethű és természetes lesz.

   

  appstore play winstore

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Apple
  Rendszer
  iOS 11.0 vagy újabb
  Rendszer
  Android 5.0 vagy újabb