Bamboo Paper

  Wacom Bamboo Paper

  Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat
  Bamboo Paper

  Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

  Áttekintés

  Saját színek készítése

  Hozzunk létre saját színeket és saját, akár 36 színt is tartalmazó palettákat. Az összes elképzelhető szín a rendelkezésünkre áll a kreativitásunk kifejezésére.

  Fotók beillesztése

  A jegyzeteinket és a naplónkat akár képekkel is gazdagíthatjuk. A beillesztett képeket és fotókat jegyzetekkel is elláthatjuk.

  Ügyelve a részletekre

  Az egyedi zoom funkció segítségével finom vonalakkal rajzolhatunk és írhatunk, a megjegyzéseket pedig pontosan oda tehetjük, ahova szeretnénk.

  Az ötletek további felhasználása

  Az ingyenes Inkspace Plusz szolgáltatás segítségével az ötleteinket és a jegyzeteinket feltölthetjük a felhőbe, és így egyszerre több eszközön is megnyithatjuk és szinkronizálhatjuk őket. A jegyzeteinket több különböző formátumban is megoszthatjuk és exportálhatjuk, így például .PSD-ben, .SVG-ben és rich textként. Egy fájlon egyszerre többen is dolgozhatnak, így még hatékonyabb lehet a csapatmunka.

   

   

  Jegyzetelés Bamboo Stylusszal

  A legjobb eredmény és felhasználói élmény érdekében használjon Bamboo Stylust a jegyzeteléshez. Speciális jegyzetek vagy vázlatok készítéséhez használja a Wacom vékony hegyű stylusait, a Bamboo Stylus fineline-t vagy sketch-et.

  Kezdhetünk akár papíron is

  Jobb szeret papíron, tollal dolgozni? Készítsük el a jegyzeteinket Bamboo Folio-n vagy Slate-en, a munkát pedig folytassuk a Bamboo Paperben.

  Természetes kifejezésmód

  Megfelelő eszköz esetén a Bamboo Paper képes felismerni, hogy milyen szögben tartjuk a jegyzetelésre használt stylust, így a végeredmény élethű és természetes lesz.

   

    appstore play winstore  

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Apple
  Rendszer
  iOS 11.0 vagy újabb
  Rendszer
  Android 5.0 vagy újabb
  Funkciók

  Négy felhasználási terület, ahol hasznát vehetjük a Bamboo Paper tudásának

  1. Ötletek megjelenítése az oktatásban és a munkában

  Az elképzelésinket, ötleteinket hatékonyan mutathatjuk be folyamatábrákkal, grafikonokkal és elme-térképekkel. Színek használatával kiemelhetjük a fontosabb részleteket. Az elképzelések vizuális bemutatásával ösztönözhetjük a csapatmunkát és a visszajelzéseket.

   

  01_bamboo_paper.jpg

   

  2. Felkészülés a feladatok jobb bemutatására

  A bonyolult kérdéseket és problémákat könnyen megérthető lépésekre bonthatjuk le, amiket vizuálisan összekapcsolhatunk a jobb megértés érdekében. Az ismereteket és a feladatokat vázlatokkal és szimbólumokkal hozhatjuk közelebb a hallgatósághoz. Mutassuk be a folyamatokat és azt, hogy azok hogyan hatnak állomásra. Használhatjuk matematikai problémák bemutatására, kémiai struktúrák lerajzolására, folyamatábrák felvázolásra és döntési útvonalak bemutatására. 

   

  02_bamboo_paper.jpg

   

  3. Mondjuk el, hogy mire gondolunk és osszuk meg az ötleteinket

  Hívjuk meg kollégáinkat és barátainkat az ingyenes Bamboo Paper alkalmazásba, és használjuk megosztott digitális jegyzetfüzetként. Egyszerre többen is dolgozhatunk ugyanazokon a jegyzeteken és vázlatokon az ötletek jobb kidolgozás, a hatékony közös munka és a projektek levezénylése érdekében.

  03_bamboo_paper.jpg

   

  4. Egy kis mókázás a gyerekekkel

  Használjuk bátran a Bamboo Paper soha el nem fogyó zsírkrétáit és rajzlapjait a gyerekek szórakoztatására. Rajzoljunk közösen vagy készítsünk akár mesekönyvet. Bátorítsuk arra a gyerekeket, hogy rajzokkal fejezzék ki a gondolataikat, amiket megoszthatnak a barátaikkal vagy a szüleikkel.

   

  04_bamboo_paper.jpg