Bamboo Fun Pen & Touch

Kreatív érintés. A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

Kreatív érintés A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, valamint a tollvonások pontosságát.

Személyesség és tökéletesség A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Lapos dizájn A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Bamboo digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Testre szabható gyorsgombok A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. A tablet a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az ujjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

Wide formátum A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas többmonitoros rendszerek kezelésére is.

Szoftverek A csomag része a kiváló ArtrRage 3 és a PhotoShop Elements 9 is. A kezdő művészeknek nincs szükségük grafikus programok beszerzésére, mivel ezzel a három szoftverrel minden kreatív ötlet megvalósítható.

Specifikációk

 • Méretek: 278 mm x 176 mm x 11 mm
 • Aktív terület: 147 mm x 92 mm
 • Aktív érintőképernyős terület: 125 mm x 85 mm
 • Súly: 419 gramm
 • ExpressKey-ek száma: 4
 • Nyomásérzékenység: 1024

Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS® X (10.4.8 vagy újabb)
Egyéb
 • Színes monitor
 • USB Port
 • CD/DVD meghajtó

Windows:

RendszerWindows 7, Vista vagy XP Service Pack 2-vel
Egyéb
 • Színes monitor
 • USB port
 • CD/DVD meghajtó

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram