Clip Studio Paint Pro

  CELSYS Clip Studio Paint Pro

  Rajzolásra és festésre tervezve
  Clip Studio Paint Pro

  A Clip Studio Paint azoknak a művészeknek készült, akiknek a rajz és a festés a fő területük. A természetes és élethű digitális ecsetekkel könnyedén megvalósíthatjuk az elképzeléseinket.

  Áttekintés

  Megragadni az összes részletet

  A rendelkezésre álló ecsetekkel minden egyes vonás pontosan olyan lehet, mint amilyennek azt elképzeltük. A Clip Studio Paint tökéletes szinkronban van az általunk használt eszközzel, és képes megragadni minden egyes ecsetvonásunkat, akár a Wacom tabletek 8192 szintű nyomásérzékenységét kihasználva is!

   

   

  Több ezer testre szabható ecset

  Minden egyes hónapban akár 1000 új anyagminta kerül fel a Clip Studio ASSETS adatbázisába, melyek közül nagy biztonsággal választhatjuk ki a stílusunknak megfelelőket. Az ecsetek minden egyes tulajdonságát módosíthatjuk, így gyakorlatilag végtelen számú eszköz áll a rendelkezésünkre.

  A te művészeted, a te stílusod

  Az élethű akvarellektől és olajfestményektől a képregény stílusú színekig, minden olyan ecset a rendelkezésünkre áll, ami a munkához kellhet. Különböző ecset típusok, textúrák és vízfesték színek garmadája áll készen a Clip Studio-ban.

  Természetes hatású vektoros képek

  A bittérképes rétegektől eltérően a vektorrétegek lehetővé teszik a vonalak átméretezését és szerkesztését anélkül, hogy a kép bármiféle torzulást szenvedne el, ami elengedhetetlen a professzionális munkához. A Clip Studio Paintben a vektorok rugalmassága ötvöződik az analóg ecsetek természetességével.

  Perspektívák és minták egyszerű kezelése

  A szimmetriák és perspektívák kezelése egyszerűbb a Clip Studio Paint fejlett vonalzóival. Tökéletes eszköztár az összetett minták és hátterek kezeléséhez. Az összes rendelkezésre álló eszköz azt a célt szolgálja, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az alkotás folyamata.

  Megbízható támogatás

  Az összes Clip Studio Paint felhasználó számára ingyenes és magas szintű támogatást kap még akár a szoftver kipróbálható verziója esetén is. A Clip Studio Paint support csapata már jól ismert a megbízhatóságáról a felhasználók között.

  Egyszeri fizetés a macOS és a Windows verzióért

  A vásárlás után egyaránt hozzáférhetünk a Clip Studio Paint Windows és macOS verziójához is. Ezen felül jogosultságokat kapunk rendszeres és ingyenes frissítésekhez, ügyféltámogatáshoz, oktató anyagokhoz, felhasználói fórumokhoz és sok minden máshoz.

  • Egyoldalas illusztrációk és képregények készítéséhez
  • 24 képkockás GIF-ek és animációk
  • Természetes, személyre szabható tollak és ecsetek
  • Vektoros rétegek
  • Több mint 10 ezer letölthető ecset és anyagminta
  • 3D modellek és figurák
  • PSD kompatibilitás
  • RGB és CMYK kompatibilitás
  • macOS és Windows verzió
  • Ingyenes technikai támogatás
  • Ingyenes webes szolgáltatások és közösségi szolgáltatások
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 Sp1, Windows 8.1, Windows 10
  Processzor
  Intel processzor SSE2 vagy AMD
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis GPU
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis GPU
  Funkciók

  Féltónusos képek egy pillanat alatt Képregények és pop-art képek készítéséhez nélkülözhetetlen technika a képek dot matrix formátumba történő átalakítása az egyedi megjelenés eléréséhez.

  Innovatív AI technológia Új inspirációkat nyerhetünk a deep learningen alapuló AI színezéssel. Érdekes és meglepő eredményeket hozhat a kísérletezés.

  Gazdag funkcionalitás A Clip Studio Paint személyre szabható felhasználói felületén lévő eszközökkel bármit elkészíthetünk: illusztrációkat, koncepciókat, képregényeket, mangákat, stb.

  3D modellek importálása Megnyithatunk akár 3D modelleket is, amiket vázlatként használhatunk. A figurák pozícióját és testtartását a Clip Studio Painten belül is beállíthatjuk, nincs szükség külső szoftverre.

   

   
   
  A könnyen használható töltőeszközök megkönnyítik a színezést A kitöltő eszköz kis különbségeket is képes felismerni a vonalak között, így megtalálja a kihagyott területeket a színezésben, felgyorsítsa az általános munkát. Fedezze fel a tökéletes szín megkeresésének korlátlan módját, akár más képernyőkről is választhat színt vagy egy fejlett színpalettáról.

  Képregények és mangák A kiváló minőségű képregény készítése soha nem volt ilyen hatékony az olyan funkciókkal, mint a panel felosztás, a beszéd buborék és a effektvonalak. Tizenöt évvel a Manga Studio megjelenése óta folyamatos a Clip Studio Paint fejlesztése.

  Animációs eszköztár A rendelkezésre álló funkciók segítségével akár kisebb animációkat is készíthetünk, zenével, hangeffektekkel és rajzfilm-szerű mozgásokkal.