Wacom One - Megjelent az új termékcsalád!

2023-09-01 11:01
Nézd meg merre visz ma a képzelet az új Wacom One termékcsaláddal!

Az új Wacom One termékcsalád a Te kapud a digitális művészet és a kreativitás új világába, melyet a Wacom One teremt. Új tábláink a Wacom 40 éves tapasztalatára épülnek a digitális tervező és művészet világában. A monumentális épületek első vázlataitól kezdve a dizájn trendeket formáló divattervekig a Wacom eszközök mindenhol nyomot hagytak maguk után.

A Wacom One sokkal több, mint amit el tudsz képzelni! A lenyűgöző külső megjelenésén és effektív hardverén kívül még 15 szoftverhez is hozzáférhetsz a különböző kreatív és nem kreatív területeken. Valamint ha még nem lennél Wacom-pro, a The Wacom Adventure Programot is ajándékba adjuk, amely értékes tanulási tartalmakkal segít elmerülni a digitális kreativitás világában. Végigvezetünk a szoftverek beállításán, és azt is megmutatjuk, hogyan maximalizálhatod a Wacom One készülékben rejlő lehetőségeket a saját igényeid szerint.

Wacom One új termékcsalád:

A Wacom One modellek kompakt kialakításukkal tűnnek ki. A vastagságuk mindössze 7,9 mm-es, annak ellenére, hogy beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így a mindennapi társaddá válik. Ráadásul az értékes tanulási tartalmakat összegző The Wacom Adventure Program segítségével most már Te is készen állhatsz arra, hogy kibontakoztasd kreativitásodat.

A Wacom One 13 Touch érintőképernyős funkciója lehetővé teszi, hogy természetesebb módon alkothass, és hogy még szorosabb kapcsolatba kerülj az alkotásaiddal. Így az alkotói folyamat során teljes mértékben kihasználhatod a digitális művészet nyújtotta előnyöket. Az új érintőképernyős Wacom tábla így valódi inspirációt jelenthet a kreatív szellemek számára.

Az új termékcsalád nem csak új táblákat jelent. Alkotási élményedet új kiegészítőkkel és extrákkal teheted izgalmasabbá:

A Wacom One Stand a tökéletes kiegészítő. Innovatív mágneses kialakításának köszönhetően az elemek könnyen egymáshoz rögzíthetők a kényelmes tárolás érdekében. Az állvány kompakt méretéből kiindulva ideális társ mind az útközbeni, mind az otthoni használathoz, így stabil és ergonomikus beállítást biztosít, bárhol is alkotsz.

Az új Wacom One Pen termékekkel fantasztikus testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésedre a kreatív élmény személyre szabásához, most szabadon választhatod ki a számodra leginkább tetsző szín kombinációt.
Megtarthatod a tollal a papíron való rajzolás természetes érzését, miközben a digitális munka minden előnyét is élvezheted.

A Wacom One csatlakoztatási módját a különböző kábel lehetőségekkel ezentúl te választhatod meg, saját igényeid szerint, a környezettudatosság nevében. Mindemellett minden kábelváltozat egyedi kiegészítőkkel érkezik, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen a használat.

Kiemelten kezeltük a fenntartható anyagok használatát a Wacom One-ban és a csomagolásban, így a termékek és szállításuk környezetbarátabbá vált. Minden csomagolásunkból eltávolítottuk a kőolajból származó műanyagot, és megnöveltük a garanciák hosszát, hogy a készülékek javítására összpontosítsunk a csere helyett.

Reméljük Te is pont olyan izgatott lettél mint mi!
A Wacom One S, M és 12, 13 Touch már előrendelhető!

A táblák specifikációját a képekre kattintva elérheted, vagy a wacominfo.hu oldalon is megtalálod, illetve további kérdésekkel keresd fel viszonteladóink egyikét vagy ügyfélszolgálatunk készségesen a rendelkezésedre áll!

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram