Bamboo Pen & Touch

Az ihlet érintése. A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, a tollvonások pontosságát.

Lapos dizájn A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a Bamboo digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Személyesség és tökéletesség A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Wide formátum A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Specifikációk

  • Méret: 278 mm x 176 mm x 11 mm
  • Aktív terület: 147 mm x 92 mm
  • Aktív érintőképernyős terület:: 125 mm x 85 mm
  • Súly: 418
  • ExpressKey-ek száma: 4
  • Nyomásérzékenység: 1024

Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram