Wacom One

A végtelen lehetőségek tárháza

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom One kiváló felhasználói élményt biztosít azoknak az alkotó személyiségeknek, akik még csak most ismerkednek a digitális alkotás világával vagy új technikákkal szeretnék bővíteni az eddig alkalmazott munkafolyamatokat.

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesítéséhez kellhet. A 13,3 collos kijelzőn ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Az új Wacom One Pen azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Érzékeny és reszponzív stylus, mellyel öröm a munka.

 • 4096 szintű nyomásérzékenység
 • Vezeték és elem nélküli működés
 • Személyre szabható funkciógomb
wacom_one_prod_shot_pen1.jpg

 

Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq One full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (72%-os NTSC) színhűségének köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Tip-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az InkSpace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom One számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A számítógépünkhöz - Mac  vagy Windows PC - pedig USB kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

WacomOne Pen

Windows UI

Regisztráció

Csatlakoztatás

Telepítés

Tollhegy csere

Monitor beállítás

Eszköz csatlakoztatása

Clip Studio Paint Pro A Wacom One mellé hat hónap ingyen hozzáférés jár a CELSYS Clip Studio Paint Pro-hoz, mellyel csodálatos rajzokat és festményeket készíthetünk.

 

Adobe Premiere Rush CC A Wacom One mellé két hónap Adobe Premiere Rush CC előfizetés is jár. Az alkalmazás intuitív felhasználói felületén 4 video és 3 audio sáv áll a felhasználók rendelkezésére a kisebb filmes projektek elkészítéséhez. A professzionális Motion Graphics sablonokkal kiválló minőségé filmeket hozhatunk létre, amiket rögtön fel is tölthetünk a kedvenc közösségi oldalunkra.

Adobe Fresco Az Adobe Fresco olyan művészeknek készült, akiknek már természetes a stylus használata a rajzok és a festmények létrehozásához. Az Adobe Fresco-ban a kedvenc Photoshop ecsetek mellett precíz vektoros és korszerű Adobe Live ecsetek is a rendelkezésünkre állnak. A Wacom One tulajdonosok a regisztráció után értesítést kapnak az Adobe Fresco megjelenéséről és arról, hogy mikor aktiválhatják a 6 hónapra szóló előfizetést.

 
 
Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom One a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.
wacom_one_prod_shot_02.jpg

 

Kiváló alkalmazások Szerezzünk három hónapos ingyenes hozzáférést a kifejezetten oktatásra szabott, nagyszerű, csomagban kínált alkalmazásokhoz. Az alkalmazások lehetővé teszik a tanárok és a diákok számára, hogy ugyanolyan könnyen együttműködjenek és megosszák ötleteiket, mint az osztályteremben.

Limnu

A Limnu teljes körű online táblát kínál a piacon kapható legjobb kollarobatív rajzfelülettel. A felhasználók tudják, hogy kell használni, mert úgy néz ki és olyan érzeteta dmint egy fizikai tábla, mégis gyors és gördülékeny a távoli résztvevőkkel.

wacom_one_collaboard.jpg
wacom_one_explain.jpg

Explain Everything

Akár prezentációt vagy magyarázó videót kell készíteni, akár másokat kell irányítania vagy feladatot kell adnia, akár bármilyen témát kell elmagyaráznia, vagy egy projektet kell megtervezni az Explain Everything az ideális megoldás. Gyorsan megoszthatjuk a szellemi munka eredményeit másokkal, vagy egy csoporttal közösen dolgozhatunk egy projekten.

Kami

A Kami bármilyen meglévő dokumentumot egy fejező vászonná vagy interaktív tanulási élménnyé alakít át. Dolgozzunk együtt valós időben, és a Wacom tollkijelzővel és Wacom tolltáblával elérhető jegyzetelési eszközök széles skálájával lobbantva lángra a kreativitást.

wacom_one_pear_kami.jpg
wacom_one_pear_limnu.jpg

Limnu

A Limnu teljes körű online rajztáblát kínál a piacon kapható legjobb kollaboratív rajzfelülettel. A felhasználók tudják, hogyan kell használni, mert úgy néz ki és olyan érzetet ad, mint egy fizikai tábla, mégis gyors és gördülékeny a távoli résztvevőkkel.

Pear Deck

Az oktatók által alapított Pear Deck megkönnyíti a tanárok számára, hogy interaktív prezentációkat készítsenek és indítsanak el a Google és a Microsoft tantermi eszközein belül, így segítve a diákokat abban, hogy minden nap találkozzanak tanárukkal, osztálytársaikkal és új ötletekkel.

wacom_one_pear_deck.jpg

Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom One-hoz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

 

wacom_expresskey_product.jpg A Wacom ExpressKey Remote 17 személyre szabható gombbal és Touch Ring-gel rendelkezik, melyekkel közvetlenül hozzáférhetünk a leggyakrabban használt billentyűparancsokhoz.
wacom_wireless_keyboard_01.jpg Wacom Wireless Keyboard Pehelysúlyú vezeték nélküli billentyűzet Bluetooth 3.0 csatlakoztathatósággal és Li-Ion akkumulátorral.

 

Specifikációk

 • Méret: 225 x 357 x 14,6 mm
 • Súly: 1 kg állvány nélkül
 • Képernyő átmérő 33,8 cm
 • Technológia: IPS HD
 • Felbontás: 1920 x 1080
 • Megjeleníthető színek száma: 16,7 millió
 • Képarány: 16:9
 • Kompatibilitás: Windows és Mac
 • Garancia: 2 év

Wacom One összehasonlító táblázat

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram