JetBrains

  Professzionális fejlesztői környezetek a még produktívabb és élmányszerűbb munkáért.

  A Datalore egy intelligens webalkalmazás adatelemzéshez és vizualizációhoz, amely kifejezetten a Python gépi tanulási környezetére összpontosít.
  A Space egy olyan eszköz, amivel lefedhetjük az együttműködős és a fejlesztési folyamat összes területét egy webes felhasználói felületen keresztül. Használatával nem csupán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is.
  A JetBrains Rider egy új keresztplatform .NET IDE, ami az IntelliJ platformon és a ReSharperen alapul. ASP.NET, .NET, .NET Core, Xamarin és Unity alkalmazások fejlesztése Windows, Mac OS és Linux operációs rendszereken.
  A DataGrip – a JetBrains új adatbázis fejlesztői eszköze – kifejezetten a professzionális SQL fejlesztők igényeihez igazítva lett kialakítva.
  A JetBrains YouTrack egy intelligens hibakövető és projektmenedzsment eszköz fejlesztőcsapatoknak. Használata lehetővé teszi, hogy a hibakezelés nagy részét a fejlesztők két egyszerű, billentyűzetről is elérhető funkcióval, a keresővel és a parancssorral végezzék.
  Kiváló minőségű kódot állíthatunk elő gyorsan és hatékonyan az első osztályú Ruby on Rails támogatásnak köszönhetően. A Ruby on Rails mellett még támogatást élveznek a JavaScript, a CoffeeScript, az ERB, a HAML, a CSS, a Sass és a Less is.
  A natív C és C++ támogatásnak köszönhetően (mely támogatás magába foglalja a C++11 sztenderdet, a libc++-t és a Boostot is) a CLion képes értelmezni az általunk írt kódot, és leveszi a vállunkról a rutinmunka terhét, hogy nekünk csak az igazán fontos dolgokkal keljen foglalkoznunk.
  Köszönhetően annak, hogy az AppCode képes mélységeiben megérteni a kód teljes struktúráját, nyugodtan rábízhatjuk az ismétlődő rutinfeladatokat, és megkímél minket a felesleges gépeléstől. Az AppCode egy professzionális iOS/OS X IDE, ami az IntelliJ Platformra-épül.
  Az IntelliJ IDEA minden egyes eleme azzal a szándékkal készült, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassa a fejlesztői produktivitást.
  A PyCharm IDE teljes eszköztárát kínálja a produktív fejlesztésnek a Pythonnal dolgozó programozók részére. Emellett a fejlesztői környezet magas színtű webes eszközökkel is rendelkezik a Django keretrendszerben.
  A ReSharper elengedhetetlen eszköze a .NET fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.
  A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek. A szoftver minden egyes eleme a produktivitás hatékonyabbá tételének lett alárendelve, így a PHP fejlesztők biztosak lehetnek munkájuk sikerében.
  A JetBrains Webstorm egy professzionális JavaScript IDE, mely számos, a JavaScript-hez, a HTML-hez és a CSS-hez kapcsolódó modern techonológiát támogat, és tökéletes környezetet biztosít a webfejlesztéshez.