JetBrains ReSharper 2023.3

 
Visual Studio kiegészítő .NET fejlesztők részére

ÁTTEKINTÉS

A ReSharper elengedhetetlen eszköze a .NET fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.
 

 
A ReSharper abban segíti a fejlesztőket, hogy hatékonyabban állíthassanak elő a kornak megfelelő C#, VB.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML, XML és XAML kódot. A ReSharper villágszerte több ezer .NET fejlesztő munkáját teszi hatékonyabbá a kódvizsgálattal, az automatikus újragyártással, a lélegzetelállítóan gyors navigációval és a kód támogatással.
 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 8 vagy újabb Windows Server 2012 vagy újavv
ProcesszorIntel Core 2 Duo 2GHz
Memória4 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • Microsoft Visual Studio 2010 SP1 vagy újabb
 • .NET Framework 4.7.2 vagy újabb

FUNKCIÓK

Menet közbeni kód minőséganalízis érhető el a C#, a VB.NET, az XAML, az ASP.NET, a JavaScript, a TypeScript, a CSS, a HTML és az XML nyelvekhez. A ReSharper azonnal tudtunkra adja, ha a kód hibás vagy ha fejlesztésre szorul.

resharper_error.jpg

Segédeszközök Számos, a kódszerkesztő segédeszköz áll a rendelkezésünkre, mint például kiterjesztett IntelliSense, több száz kódátalakítás, automatikus namespace importálás, kódújrarendezés, és dokumentáció megjelenítés.

Kódgenerálás Nem kell vesződnünk a jellemzők, a felülbírálások, a megvalósítások és az összehasonlítások begépelésével. A kódgenerálás segítségével gyorsan és hatékonyan kezelhetők a boilerplate kódok.

Hibakeresés Azonnali fixek segítenek a hibák eltávolításában és a kód megtisztításában. A ReSharper nem csupán figyelmeztet az esetleges problémákra, de gyors fixekkel még arra is képes, hogy automatikusan megoldja őket.

A kódbázis biztonságos megváltoztatása A teljes szolgáltatásra kiterjedő refactoringot alkalmazhatunk a teljes kódbázisra. A ReSharperre akkor is számíthatunk, ha megörökölt kódanyagot kell felélesztenünk, vagy ha egy projekt struktúráját kell rendbe tenni.

Megfelelés a sztenderdeknek A kód formázásával és megtisztításával megszabadulhatunk a felesleges kódoktól és biztosíthatjuk a sztenderdeknek való megfelelést.

resharper_formating.jpg

A teljes megoldás áttekintése A navigációs funkciók segítségével pillanatok alatt átnézhetjük a teljes projektet. Könnyedén megtalálhatjuk bármelyik fájlt, típust vagy tagot a kódbázisban, vagy odanavigálhatunk egy bizonyos szimbólumhoz.

Egyéb lehetőségek A ReSharper szolgáltatásait olyan funkciók teszik teljessé, mint a nagy teljesítményű tesztelések, a többféle kódsablon és a honosítási asszisztens. Természetesen nem maradhatott ki az ASP.NET/ASP.NET MVC,  és XAML technológiák támogatása se.

 • Teljes integráció a Visual Studio-val.
 • Számos programozási nyelvet és technológia támogatása, mint például a C#, a VB.NET, a JavaScript, a TypeScript, a CSS, a HTML, az XML és az XAML.
 • Kiváló befektetés olyan fejlesztők részére, akik különböző Microsoft keretrendszerekkel dolgoznak, mint például ASP.NET, ASP.NET MVC, WinForms, WPF, WCF, Windows Phone, Silverlight, vagy SharePoint.
 • Kód analízis. A ReSharper menet közben összesen 1400 vizsgálatot végez el a kódon, így azonnal látható, hogy hol van hiba, vagy rossz eljárás.
 • Navigáció és keresés. Bármelyik fájlhoz, típushoz vagy részlethez ugorhatunk, vagy egy kijelölt szimbólumtól kezdve indíthatjuk a navigálást.
 • Több mint 45 automatikus refactoring, azzal a céllal, hogy csökkenjen a duplikátumok száma, hatékonyabbá váljon a hierarchia felépítése, és átláthatóbbá váljon a projekt struktúrája.
 • A kód kitisztítása segít a redundáns kódok eltávolításában.
 • A ReSharper nagyban leegyszerűsíti a munkát a lokalizált erőforrásokkal, azzal, hogy teljes funkcionalitását kínálja a resx fájloknak, és hogy beépíthetővé teszi őket C#, a VB.NET, az ASP.NET, és a HTML kódokba.
 • Keresse meg és távolítsa el a fel nem használt kódot. Konvertáljon hurkot LINQ-ra. Keresse meg és akadályozza meg a lehetséges kivételeket. Használjon közös elnevezési szabványt.
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram