TeamCity

A GoLand nagyban megkönnyíti a Go kód olvasását, írását és módosítását.

ÁTTEKINTÉS

A TeamCity használatával felgyorsíthatja szoftverei szállítását a legköltségoptimalizáltabb módon, bármilyen technológiai stackkel, bármilyen méretben.

40%-kal gyorsabb CI/CD pipeline

Hozza CI/CD pipeline-okat egy teljesen új szintre a TeamCityvel. A build láncok segítségével több tárolóhelyen elosztott forráskóddal is készíthetsz szoftvert, automatikusan újrahasznosíthatja a buildek egyes részeit, és a gyorsítótárak használatával órákat takarítha meg a buildek futtatásakor.

Egytől több tízezer projektig

Skálázódás egytől akár több ezer projektig? Nem számít, hogy milyen nagy vagy kicsi a projektje, a TeamCity bármilyen összetett munkafolyamatot támogat. Használja ki a több csomópontos beállítás előnyeit további költségek nélkül.

Gyorsabb leadás

Rövidítse le a fejlesztés és a gyártás közötti átlagos időt a tesztek párhuzamosításával és az intelligens építési újrafelhasználási funkciókkal. Integráljon a meglévő tech stackjével, és takarítson meg azt az időt, amelyet egyébként integrációs megoldások létrehozásával töltene.

Rövidítse a fejlesztői visszacsatolási hurkot

A valós idejű visszacsatolással a buildek során, a problémák pontos azonosításával a buildnaplóban és a robusztus tesztjelentések felhasználásával a csapata a CI/CD folyamat élén maradhat.

FUNKCIÓK

Magabiztos építkezés Futtasson buildeket, végezzen teszteket, tegyen közzé csomagokat, és telepítse a változásokat bármilyen platformon a TeamCity build agentjeivel - ez egy skálázható munkaerő, amelyet a kódváltozások gyors és szisztematikus ellenőrzésére terveztek.

Automatikus tesztelés A kódvizsgálat, a statikus elemzés, az automatizált tesztelés és a kódlefedettség eszközeinek széles körű támogatása lehetővé teszi a kód minőségének szisztematikus értékelését, míg a gyors és részletes tesztjelentések szükség esetén használható visszajelzést nyújtanak.

Integráció az Ön által használt eszközökkel CI/CD platformjának integrálódnia kell a szoftverfejlesztési folyamat minden szakaszával - a VCS-től és a problémakövetőtől kezdve a felhőalapú számítástechnikai és tárolási szolgáltatókig. Ezt a TeamCity képes megtenni az Ön számára.

A CI/CD biztonságának javítása A TeamCity számos olyan biztonsági funkciót és eszközt kínál, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy a szoftvert magabiztosan építsék és telepítsék. A robusztus felhasználói hitelesítési és engedélyezési funkcióktól kezdve a biztonságos verziókezelő rendszerekkel, például a Git SSH vagy HTTPS hitelesítéssel történő integrációjáig a TeamCity mindent tud.

Az Ön nyelvén beszél Olyan CI/CD eszközre van szüksége, amely az Ön nyelvét beszéli, és a TeamCity pontosan ezt teszi. A .NET, Java, Python, Ruby, Go, C++, PHP, Kotlin, Objective C, Swift és JavaScript készleten kívüli támogatásával, valamint a szabadsággal, hogy bármilyen, a build agent platformja által támogatott szkriptet automatizálhat, nincsenek korlátok.

Egyszerű felhasználó kezelés A CI server rengeteg információval szolgálhat a csapatok számára - az infrastruktúra hatékony használatától kezdve a legutóbbi build stabilitásán át a következő kiadásban szereplő változtatásokig. A TeamCity finomra szabott hozzáférési jogosultságainak használatával biztosíthatja, hogy mindenki hozzáférhessen a szükséges részletekhez, miközben CI/CD pipeline biztonságos marad.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram