JetBrains PhpStorm 2023.2

A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek.

ÁTTEKINTÉS

A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek. A szoftver minden egyes eleme a produktivitás hatékonyabbá tételének lett alárendelve, így a PHP fejlesztők biztosak lehetnek munkájuk sikerében.

A PhpStorm olyan szerkesztővel rendelkezik, mely feldolgozza a begépelt kódot, és képes megérteni azt a legmélyebb struktúráiban, támogatva az összes modern és régebbi PHP verziót. A PhpStorm a legjobb kódkiegészítést, újragyártást és menet közbeni hibakeresést biztosítja a piacon található termékek között. Vizsgálatok százai gondoskodnak a kód ellenőrzéséről és analizásáról a teljes projektben. PHPDoc támogatás kód (újra)igazítás, formázás stílus konfigurálás és egyéb funkciók segítenek a tökéletes kód elkészítében. Az összes úttörő webes technológia támogatott a PhpStormban, így a HTML5, a CSS, a Sass, a SCSS, Less, a CoffeeScript, a TypeScript, a Dart, az ECMAScript Harmony, a Jade sablonok, a Zen Coding, az Emmet, az AngularJS és természetesen a JavaScript. A PhpStorm tartalmazza a WebStorm teljes funkcionalitását, és teljes körű támogatást kínál a PHP-hoz és az SQL adatbázisokhoz.

  • Intelligens code editor PHP-hoz szintaxis kiemeléssel, kódkiegészítéssel, kibővített formázási lehetőségekkel és menet közbeni hibakereséssel.
  • PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 & 7.0 támogatás beleértve az összes új szintaxist.
  • PHP újragyártás, kód (újra)igazítás és duplikált code detector.
  • Vagrant integráció, Composer támogatás, beépített REST Client & SSH Consolote, Command Line eszközök, Google App Engine, Remote PGP tolmácsok, Behat
  • Keretrendszer támogatás (Symfony2, Yii), Keretrendszer specifikus plug-inok (Drupal, WordPress, Symfony, Magento, stb.), Template engine-ek (Twig, Blade, Smarty)
  • Vizuális hibakereső a PHP alkalmazásokhoz
  • HTML, CSS, JavaScript szerkesztő
  • PHP UML
  • Version Control Systems integráció egyesített felhasználói felülettel
  • Adatbázis eszközök, SQL editor
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorDual core
Memória2 GB
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 8 vagy újabb
ProcesszorDual core
Memória2 GB
Tárhely3,5 Gb
Képernyő1024x768

Egyéb:

RendszerBármilyen Linux disztribúció, ami támogatja a Gnome-ot, a KDE-t vagy a Unity DE-t
ProcesszorDual core
Memória2 GB
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

A főbb keretrendszerek támogatása A PhpStorm tökéletesen alkalmas a Symfony, Laravel, Drupal, WordPress, Zend Framework, Magento, Joomla!, CakePHP, Yii és más keretrendszerekkel való együttműködésre.

Az összes PHP eszköz A szerkesztő valóban "érti" a kódodat, és mélyen megérti annak szerkezetét, támogatja a PHP nyelv összes funkcióját a modern és a régebbi projektekhez. A PhpSptorm - több más szolgáltatás mellett - támogatja a refaktorálást és a menet közbeni hibaelhárítást.

Front-end technológiák Használjunk olyan élvonalbeli front-end technológiákat, mint a HTML 5, a CSS, a Sass, a Less, a Stylus, a CoffeeScript, a TypeScript, az Emmet és  a JavaScript refaktorálási, hibakeresési és egységtesztelési lehetőségekkel. A változásokat a Live Editnek köszönhetően azonnal láthatjuk a böngészőben.

Beépített fejlesztői eszközök Számos rutinfeladatot végezhetünk el közvetlenül az IDE-ből, köszönhetően a verziókezelő rendszerek integrációjának, a távoli telepítés, adatbázisok/SQL, parancssori eszközök, Docker, Composer, REST kliens és sok más eszköz támogatásának.

PhpStorm = WebStorm + PHP + DB/SQL A WebStorm összes funkcióját tartalmazza a PhpStorm, kiegészítve a PHP teljes körű támogatásával és adatbázisok/SQL támogatással.

Intelligens kódolási támogatás Több száz ellenőrzés gondoskodik a kód ellenőrzéséről gépelés közben, elemezve az egész projektet. A PHPDoc támogatás, a kód(át)rendező és -formázó, a gyorsjavítók és más funkciók segítenek rendezett, könnyen karbantartható kódot írni.

phpstorm_screenshot_01_major_frameworks.png

Intelligens kódnavigáció Legyunk a kódbázis ura a hatékony, villámgyors navigációs funkcióknak köszönhetően. Az IDE megérti, hogy hová szeretnénk eljutni, és azonnal odatalál.

Gyors és biztonságos refaktorálás Refaktorálja kódját megbízhatóan a biztonságos Rename, Move, Delete, Extract Method, Inline Variable, Push members Up / Pull members Down, Change Signature és sok más refaktorálással. A nyelvspecifikus refaktorálások segítségével néhány kattintással elvégezheti a projekt egészére kiterjedő módosításokat, amelyek mindegyike biztonságosan visszavonható.

Egyszerű hibakeresés és tesztelés A PhpStorm híres a nulla konfigurációjú vizuális hibakeresőjéről, amely rendkívüli betekintést nyújt abba, hogy mi történik az alkalmazásban az egyes lépéseknél. Együttműködik az Xdebuggal és a Zend Debuggerrel, és helyben és távolról is használható. A PHPUnit egységtesztelés, a Behat BDD és a profiler integráció szintén elérhető.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram