Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

2024-02-21 15:21
Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!

wacom

A múlt héten pénteken izgalmas eseménynek lehettünk részesei, amikor egy kivételes Wacom termékbemutató nyílt napot tartottunk az Oázis Computer együttműködésével. Az esemény nemcsak sikeres volt, hanem inspiráló is, tele értékes információkkal és kreatív lehetőségekkel.

Az Oázis Computer remek helyszínnek bizonyult a bemutatónak, ahol a résztvevőknek lehetőségük volt közvetlen tapasztalatokat szerezni a legújabb Wacom termékekről és megosztani tapasztalataikat másokkal.

wacom
wacom

Kipróbálható táblák közé tartoztak az új Wacom One pen tablet és kijelzős készülékek, és a Wacom Cintiq Pro család új tagjai is.

wacom
wacom

Az esemény kiemelkedő pillanatai közé tartozott két kiváló szakértőnk előadása, akik mélyreható betekintést nyújtottak a digitális alkotás világába a Wacom táblákkal.

Olejnyik Attila és Pozsgay Gyula előadásai során a résztvevők olyan témákban mélyülhettek el, mint a digitális rajzolás és festészet legújabb trendjei, valamint a professzionális grafikai tervezés legfrissebb technikái. A szakértők által bemutatott újdonságok és technikák segítségével a résztvevők új inspirációkat meríthettek alkotásaikhoz és fejleszthették digitális készségeiket.

Az esemény során egy Wacom táblát sorsoltunk ki a résztvevők között, amelynek nyertese egy szerencsés fiatal művész lett. A tábla lehetővé teszi az alkotóknak, hogy szabadon kibontakoztassák kreativitásukat és precízen dolgozzanak digitális alkotásaikon.


Az esemény nemcsak lehetőséget biztosított a résztvevőknek arra, hogy közelebbről megismerjék a legfrissebb Wacom technológiát és termékeket, hanem inspiráló közeg is volt, ahol kreatív ötleteket cserélhettek és új készségeket sajátíthattak el.

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen értékes eseményt szervezhettünk, és köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk voltak ezen a különleges napon.

Ha lemaradtál az eseményről, ne csüggedj! Kövesd nyomon a közösségi média platformjainkat és weboldalunkat, hogy értesülj a következő eseményeinkről és ne maradj le az újdonságokról.

Legközelebb találkozunk!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram