Megjelent az Affinity Photo 2.3

2023-12-05 11:00
A Serif kiadta az Affinity Photo 2.3-at, a képszerkesztő és digitális festő alkalmazás új verzióját. Íme a legfontosabb tudnivalók.

A meglévő felhasználók számára ingyenes frissítés új spiráleszközzel, a nagyított képeken pixelrács megjelenítésének lehetőségével, valamint jelszóval védett PDF-ek létrehozásának lehetőségével egészül ki.

A frissítés a Serif többi Affinity termékének, az Affinity Designer 2.3 vektoros tervezőprogramnak és az Affinity Publisher kiadványszerkesztő eszköznek a 2.3-as verziójával együtt jelent meg.

affinity photo 2.3

Új spirál eszköz, pixelrács és munkafolyamat-javítások

Az Affinity Photo 2.3 egy kellemes frissítés, ami elsősorban a grafikai tervezés szempontjából releváns.

Ezek közé tartozik az önmagát leíró új Spiral Tool, amely kör- és sokszögletű spirálokat generál, különféle formákkal, többek között lineáris, csökkenő, félköríves és Fibonacci-alakú spirálokkal.

A Nézet menü új pixelrács opciója lehetővé teszi a kép egyes pixeleit megjelenítő rács megjelenítését, ha egy bizonyos ponton túlra nagyítunk.

A felhasználók mostantól jelszóval védett PDF-eket is létrehozhatnak és, továbbá frissített munkafolyamatok kerültek a Move Data Entry funkcióba, és lehetőség van az Asset panel háttérszínének a beállítására.

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram