Adobe (Üzleti) Experience Manager

Tartalmak és digitális eszközök kezelése egy helyen

ÁTTEKINTÉS

Az Adobe Experience Manager (AEM) egy átfogó tartalomkezelő megoldás webhelyek, mobil alkalmazások és űrlapok készítésére, ráadásul a marketing tartalom és eszközök kezelését.

Életre szóló értékek - Az előállított tartalmak minősége és a közös munka hatékonysága növeli a bizalmat és nagyobb elérést biztosít a piacon.

Konzisztens megjelenés az összes platformon - Egységes és professzionális megjelenésű tartalmakat állíthatunk elő az összes célplatformra, legyen szó egy weboldalról, mobil alkalmazásról vagy print megjelenésről.

Időben és személyesen – Reszponzív, releváns és közösségi élmény keretein belül szállíthatjuk és menedzselhetjük a készülő munkákat, mindig az ügyfél igényeihez igazodva.

Tartalomkezelő rendszer

Az Adobe Experience Manager webhelyek segítségével meggyőződhet arról, hogy az elkészített tartalom egységes megjelenésű és személyre szabott lesz az összes ügyfél számára. Hozzon létre és kezelje digitális élményét minden csatornán az automatikus eszközökkel, amelyek könnyedén megkönnyítik a méretezést.

Digitális eszközkezelés

Töltsön több időt a munkára és kevesebbet a tartalmak keresésére és adaptálására. Az Adobe Experience Manager Assets automatizálást és okos eszközöket kínál a felhasznált elemek keresésére , adaptálására és szállítására a kollégák és az ügyfelek között.

Digitális beiratkozás és űrlapok

Nincs szükség külső megoldások integrálására. Az Adobe Experience Manager Forms egy olyan teljes körű megoldás, amely összeköti az űrlapokat és a kommunikációs folyamatokat, így zökkenőmentes kapcsolattartást biztosíthat ügyfeleinek az akvizíciótól a megtartásig.

Cloud Service

Nincs szükséges az eddig megszokott, ugyanakkor költséges felhő alapú szolgáltatások igénybevételére. Az Adobe Experience Manager optimális teljesítményű, nagyszerű szolgáltatásokkal rendelkező és biztonságos felhő szolgáltatást biztosít a felhasználók részére.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Az Experience Manager 5 fő részből áll:

1. Adobe Sites - Ez a modul azért felel, hogy személyre szabott és folyamatos összeköttetésen alapuló kapcsolatot alakíthatssunk ki az ügyféllel, legyen bárhol, érkezzen akár a webről vagy egy mobile site-ról / alkalmazásból vagy óriási fizikai megjelenítőkről.

2. Adobe Assets - Fedezze fel a nagyvállalati szintű intelligens asset menedzsment rendszert, ami meggyorsítja a kampányokhoz felhasználható asset elemek kiválasztását, felhasználását, kezelését és a célközönséghez eljuttatását.

3. Adobe Forms - megkönnyíti az olyan űrlapok és dokumentumok elkészítését, ami támogatja a weboldalt és /vagy az alkalmazásokat használó ügyfelek jelentkezékor keletkező adatok gyűjtését és az alkalmazottak jelentéseit.

4. Adobe Communities - az Ön erőteljes on-line jelenléte összehozza az embereket. Adhatunk nekik fórumokat és egyéb kommunikációs felületeket hogy minél jobban kapcsolatba kerülhesenek velünk vagy egymással.

5. Adobe Livefyre - az ügyfelei, alkalmazottai vagy a rajongói egyben a legjobb hírvivői. E modul segítségével a Facebook-on, Twitter-en vagy review site-okon generált felhasználói tartalmat tudjuk gondozni és publikálni.

Tökéletes élmény biztosítása mobilon és minden kapcsolódó eszközön.
Kápráztassa el ügyfeleit olyan élménnyel, ami a számukra releváns tartalmat egyszerre teszi elérhetővé egy mobilalkamazáson vagy akár egy kijelző nélküli IoT eszközön is.

Érjen el mindent egyetlen egységes felületről
Élvezze a digitális ügyfélélmény előállításához szükséges összes eszközt egyetlen felületről. Alkossa meg a legkényelmesebb módon a legkiválóbb ügyfélélményt annak összes interakciós pontjával (touchpoint), miközben a szokásos üzleti folyamatokat is ugyanúgy képes innen menedzselni. Mindezt az Adobe felhője által kínált megbízhatósággal, biztonsággal, sebességgel és kényelemmel teheto, ami az Ön egyetlen partnere a digitális élmények menedzselésében és hostingjában.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram