[MEGHÍVÓ] Adobe Firefly & Express webinár - AI-vezérelt kreativitás

2024-03-27 13:35
Fedezd fel az Adobe Firefly és az Adobe Express lehetőségeit!

Az Adobe Express és az Adobe Firefly nem csupán kreatív eszközök, hanem egy erőteljes mindent magába foglaló platform. Ez a platform megkönnyíti az alkotást mindenki számára, legyen az kezdő vagy tapasztalt felhasználó. Képzeld csak el, hogy a tervezők és a marketingesek milyen lenyűgöző promóciós anyagokat hozhatnak létre, miközben teljesen megtartják a márkaidentitást és stílust.
Az Adobe Express és az Adobe Firefly elérhetővé teszi a Creative Cloud kreatív anyagainak, sablonjainak megosztásának és együttműködő tartalom létrehozásának erejét, így mindenki könnyedén alkothat, magas minőségű tartalmakat.
És mint a hab a tortán, az Adobe Firefly és a Generative AI segítségével az Adobe Express olyan egyedi, kereskedelmi célra is alkalmas tartalmakat hozhat létre, amelyek egyenesen a jövőből érkeznek.

Fontos információk:

A webinárt digitális művész Dominykas tartja, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik a videojáték, az építészet és az e-kereskedelem területén, 2D és 3D tartalmak létrehozásában.
Tanácsadóként dolgozik az Adobe-nál, ahol üzleti ügyfeleknek nyújtja szakértelmét a Creative Cloud és a Substance 3D megoldásokkal kapcsolatban, különös hangsúlyt fektetve a Firefly Generative AI-ra.

adobe express

A webinárt angol nyelven tartjuk!

A webinár időpontja: 2024. április 11. 11:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Express és Adobe Firefly kezelésével kapcsolatban.

Ne aggódj, ha nem tudsz részt venni a webináron, regisztráció után bármikor visszanézheted a felvételt!

Találkozzunk a webináron és tanuljunk együtt! Ha szeretnél hangolódni a webinár előtt, mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat, ahol számtalan webinárt, tutorialt és előadást találsz.

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram