Adobe

ADOBE Express

Az Adobe Expresszel gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol.

Az Adobe Expresszel gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol.

ÁTTEKINTÉS

Az Adobe Expresszel gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol. És a prémium funkciókat is tartalmazó Adobe Sparkkal – ami most bármely Creative Cloud-csomagnak része vagy önálló előfizetésként vásárolható – hozzáadhatja céges arculatjegyeit, amitől minden alkotása egyedivé válik.

Közösségi közzétételt készíthetünk másodpercek alatt

Az Adobe Expresszel a szöveg és a fényképek professzionális kinézetű, figyelemfelkeltő grafikává válnak. Mindössze ki kell választani egy tervsablont, hozzáadni szöveget és képeket, majd gyorsan átméretezni alkotását, hogy illeszkedjen kedvenc közösségi médiahelyébe vagy blogjába.

 

 

Időt takaríthat meg sablonokkal

Az Adobe Express megkönnyíti a kezdést több ezer gyönyörű sablonnal, valamint a közösségi médiatartalmakhoz, logókhoz és más eszközökhöz szükséges eszközökkel. Olyan az élmény, mintha bármikor számíthatnánk egy megbízható tervező segítségére, hiszen a teljes Adobe Stock* jogdíjmentes fotógyűjtemény, valamint az Adobe betűtípusok teljes könyvtára a rendelkezésünkre áll.

Böngészés a sablonok között

Professzionális ismeretek nélkül

Készítsünk el bármit, amire szükségünk van, egy helyen, intuitív eszközökkel, amelyekkel eltávolíthatjuk a háttereket, animálhatjuk a szöveget, alkalmazhatjuk a brandinget, stb. Néhány érintéssel átméretezhetjük a tartalmakat bármely közösségi médiaoldalhoz, és pillanatok alatt Adobe Photoshop minőségű effekteket adhatuk a képekhez.

Hatékonyabb közös munka

Osszunk meg logókat, betűtípusokat és más márkaelemeket  a csapatunk tagjaival, a PDF-dokumentumokat pedig nyomtassuk ki és osszuk meg az Adobe Acrobat által támogatott funkciókkal - így mindig a legjobb munkánkat adhatjuk át.

Szeretné kipróbálni?

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
Processzorx86, x64, ARM, ARM64
Memória4 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1024x768

Egyéb:

RendszerAndroid 8.0 vagy újabb; iOS 14 vagy újabb

FUNKCIÓK

Fotó, ikon és betűkészlet galériák használata Az Adobe Express lehetővé teszi, hogy olyan képet használjunk, amilyet csak szeretnénk. Képeket feltölthetünk a saját eszközünkről vagy a felhőből, de választhatunk a több ezer ingyenes online fotó közül is.

Tanuljuk meg a hatásfokozás titkait! Az Adobe Express Blog valódi aranybányaként szolgálhat mindazon felhasználónak, aki szeretni kitűnni alkotásával a közösségi oldalakon. A blog közösségében számos olyan szakember van, aki tanácsaival szívesen segít a kezdőknek.

Gyönyörű tipográfia Professzionális minőségű betűkészletek széles választéka áll rendelkezésünkre, melyek között minden bizonnyal meg fogjuk találni azt, amelyik a legjobban illik az aktuális projekthez.

Profi sablonok Az osztályon felüli elrendezések, színpaletták és betűkészletek garmadája csak arra vár, hogy a projekt igényei szerint módosítsuk őket.

Megosztás bárhol és bármikor Valósítsuk meg ötleteinket, a végeredményt pedig osszuk meg a közösségi oldalakon vagy e-mailben. Nyűgözzük le a barátainkat vagy akár az egész világot!

Mobil és web A készülő projektek szinkronban vannak a weben és az iOS-en, így bárhol, bármilyen rendelkezésre álló eszközön dolgozhatunk rajtuk.

Képek azonnali átméretezése Használjuk online fotó átméretezőnket bármely kép méretének megváltoztatásához.

Háttér eltávolítása a fényképekről Könnyedén eltávolíthatjuk a háttereket, hogy formákat, színeket, grafikákat és egyebeket adjunk a kompozíciókhoz.

PNG-k átalakítása JPG-fájlokká Használjuk online képkonvertálónkat a fájlméret csökkentéséhez és a minőség javításához a PNG képek JPG fájlokká történő átalakításával.

JPG-k átalakítása PNG-fájlokká Mentsük el JPG képeinket PNG fájlokként a fájlminőség javítása vagy átláthatóság hozzáadása érdekében azonnali online átalakítónkkal.

Videoklipek vágása és szerkesztése Online vágóeszközünkkel másodpercek alatt levághatjuk a videója hosszát.

Videók GIF-ekké alakítása Alakítsuk át videóinkat GIF-ekké online átalakítónkkal, és osszuk meg őket villámgyorsan.

Videótartalom átméretezése Könnyedén, másodpercek alatt átméretezhetjük a videókat. Válasszunk egyet az előre beállított méretek közül, hogy megváltoztassuk a videó méreteit bármilyen digitális rendeltetési helyhez.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram