Ismerje meg az új Wacom Cintiq Pro 17 & 22 táblákat!

2023-11-06 17:56
A művészek és kreatív szakemberek számára a Wacom márka a minőség és innováció szinonimája. A Wacom most bemutatja a legújabb tagjait a Cintiq Pro termékcsaládjában, a Cintiq Pro 17 és Cintiq Pro 22 kreatív táblákat, amelyek még inkább kitágítják a lehetőségeit és inspirációja szárnyalását.

Wacom Cintiq Pro 17 és 22

Elvarázsolnak

A Wacom Cintiq Pro 17 és 22 lenyűgöző képernyővel rendelkezik. Mindkét modell Full HD/4K felbontású, amely élethű és gazdag színeket eredményez. A Cintiq Pro 17 egy 17 hüvelykes képernyőt kínál, míg a Cintiq Pro 22 egy 22 hüvelykes képernyővel büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi, hogy a részletekre koncentráljon, és a képek minden finomságát megragadja és átadja.

Precizitás

Egyedülálló előnye a Cintiq Pro tábláknak az érintésérzékeny képernyő. A mellékelt Wacom Pro Pen 3 precíz és érzékeny vonalakat eredményez, miközben a kijelzővel való interakció természetes és életszerű. Így úgy érezhetjük, mintha hagyományos módon papíron dolgoznánk, de a digitális előnyökkel.

Wacom Cintiq Pro 17 és 22

Kreatív kontroll és kiegészítők

Mindkét modell rendelkezik 8 ExpressKey gombbal, amely gyors hozzáférést biztosít a kedvenc funkciókhoz és beállításokhoz. Ezek a programozható gombok lehetővé teszik a művészek számára, hogy testreszabják a táblát egyedi igényeiknek megfelelően. Így a munka hatékonyabb és gyorsabb lehet, mint valaha. Az többujjas érintési gesztusok, mint például a nagyítás és a forgatás lehetővé teszik, hogy teljesen elmerüljön a kreatív folyamatban. Zökkenőmentesen tud váltani az érintő-funkció, és a toll használata között.

Wacom Cintiq Pro 17 és 22
Wacom Cintiq Pro 17 és 22

Egy új kiegészítő segítségével könnyen kamerát, okostelefont, ringlight-ot vagy egyéb eszközt csatlakoztathat a Wacom táblájához. A tábláknak több rögzítési lehetősége van, amelyek lehetővé teszik a zökkenés mentes integrálást. A külön megvásárolható Wacom Extension asztal még több helyet biztosít a billentyűzetének, Loupedeck konzolnak vagy bárminek, ami megkönnyíti a munkáját. Egy másik tökéletes kiegészítő a Wacom Pen Tray, amely mindig kéznél tartja a Wacom Pro Pen 3-at, és lehetővé teszi a tartalék hegyek és markolat tárolását is.

Wacom Cintiq Pro 17 & 22

A Wacom Cintiq Pro 17 és 22 kreatív táblák azoknak a művészeknek és tervezőknek készültek, akik a legmagasabb minőségű eszközöket keresik. A lenyűgöző képernyők, a precíz érintésvezérlés és a testreszabható gombok lehetővé teszik az Ön számára, hogy kreativitását új szintre emelje. Legyen szó illusztrációról, tervezésről vagy fotóretusálásról, ezek a táblák valóra váltják álmait.

Ne habozzon, és lépjen be a digitális művészet új korszakába a Wacom Cintiq Pro 17 és 22 táblákkal. Az inspiráció sosem volt még ilyen könnyen elérhető. Fedezze fel az új dimenziókat és hozza létre mesterműveit egy Cintiq Pro táblával!

További információért látogasson el a wacominfo.hu oldalra, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen a rendelkezésére áll!

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram