Wacom Career Days - május 2-5.

2023-05-02 14:15
Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  

Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  


wacom_career_day.png

A mai napon elstartolt a négy napon át tartó Wacom Career Days. Ha szeretnéd kreatív alkotói karrieredet a következő szintre emelni, akkor a Wacom Karriernapok a tökéletes hely számodra. Csatlakozz a rendezvényhez és pörgesd fel alkotói pályádat!

A rendezvény során bepillantást nyerhetsz sikeres karrierutak "titkos receptjeibe". Arendezvényen a szakma elismert kreatív szakemberei, stúdiói és szakértői osztják meg tapasztalataikat arról, hogy miként érdemes elhelyezkedni ebben az iparágban. A különféle előadások, beszélgetések, portfólióértékelések és online beszélgetések révén megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres a karrieredben, legyél akár szabadúszó, akár egy kreatív vállalat alkalmazottja.

A rendezvény minden napján más terület kerül a reflektorfénybe:

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, melyet itt tudsz megtenni. Emellett az előadásokat online is nyomon követheted. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Wacom YouTube csatornájára kattintanod.

Jó inspirációt és szakmai fejlődést kívánunk!

(Wacom)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram