Wacom Career Days - május 2-5.

2023-05-02 14:15
Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  

Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  


wacom_career_day.png

A mai napon elstartolt a négy napon át tartó Wacom Career Days. Ha szeretnéd kreatív alkotói karrieredet a következő szintre emelni, akkor a Wacom Karriernapok a tökéletes hely számodra. Csatlakozz a rendezvényhez és pörgesd fel alkotói pályádat!

A rendezvény során bepillantást nyerhetsz sikeres karrierutak "titkos receptjeibe". Arendezvényen a szakma elismert kreatív szakemberei, stúdiói és szakértői osztják meg tapasztalataikat arról, hogy miként érdemes elhelyezkedni ebben az iparágban. A különféle előadások, beszélgetések, portfólióértékelések és online beszélgetések révén megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres a karrieredben, legyél akár szabadúszó, akár egy kreatív vállalat alkalmazottja.

A rendezvény minden napján más terület kerül a reflektorfénybe:

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, melyet itt tudsz megtenni. Emellett az előadásokat online is nyomon követheted. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Wacom YouTube csatornájára kattintanod.

Jó inspirációt és szakmai fejlődést kívánunk!

(Wacom)

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram