Wacom Career Days - május 2-5.

2023-05-02 14:15
Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  

Ahogy a korábbi években is, idén is megrendezésre kerül a Wacom Career Days névre hallgató rendezvény.  


wacom_career_day.png

A mai napon elstartolt a négy napon át tartó Wacom Career Days. Ha szeretnéd kreatív alkotói karrieredet a következő szintre emelni, akkor a Wacom Karriernapok a tökéletes hely számodra. Csatlakozz a rendezvényhez és pörgesd fel alkotói pályádat!

A rendezvény során bepillantást nyerhetsz sikeres karrierutak "titkos receptjeibe". Arendezvényen a szakma elismert kreatív szakemberei, stúdiói és szakértői osztják meg tapasztalataikat arról, hogy miként érdemes elhelyezkedni ebben az iparágban. A különféle előadások, beszélgetések, portfólióértékelések és online beszélgetések révén megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres a karrieredben, legyél akár szabadúszó, akár egy kreatív vállalat alkalmazottja.

A rendezvény minden napján más terület kerül a reflektorfénybe:

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, melyet itt tudsz megtenni. Emellett az előadásokat online is nyomon követheted. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Wacom YouTube csatornájára kattintanod.

Jó inspirációt és szakmai fejlődést kívánunk!

(Wacom)

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram