Ilyen volt a 3D Studio Wacom bemutató nap

2023-04-03 11:30
Március 24-én tartottuk a Wacom bemutató napot, ahol a kilátogatóknak lehetőségük volt választani a Wacom kreatív digitális táblái közül, majd szakértőinktől kérdezni a kiválasztott termékről és megismerni azok részleteit.

Március 24-én tartottuk a Wacom bemutató napot, ahol a kilátogatóknak lehetőségük volt választani a Wacom kreatív digitális táblái közül, majd szakértőinktől kérdezni a kiválasztott termékről és megismerni azok részleteit.


wacomnap.png

A Wacom tábláival bármilyen korosztály és bármilyen alkotói szinten lévő felhasználó megvalósíthatja legmerészebb álmait is és csodálatos digtális munkákat készíthet. Az Adobe szoftverek Wacomon történő használata pedig még inkább elősegíti, hogy szinte korlátok nélkül készíthess digitális grafikákat.

Annak érdekében, hogy minél több ember megismerhesse ezeket a digitális táblákat, a szoftver.hu és a 3D Studio március 24-én közös ingyenes bemutató napot szervezett, melyen a résztvevők kipróbálhatták a Wacom tábláit, majd kérdéseiket feltehették szakértőinknek (Pozsgai Gyula és Olejnyik Attila).

A helyszín a 3D-Studio bemutató terme volt (1063 Budapest, Szív utca 39/a), a kilátogatóknak pedig az alábbi lehetőségekkel kedveskedtünk:

  • Wacom táblák és Adobe szoftverek kipróbálási lehetősége.
  • Hasznos tippek és tanácsok minden felmerülő kérdésre.
  • Speciális kedvezménnyel.
  • Cintiq Pro 27 új termék kipróbálási lehetősége.

Köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott, további jó alkotást kívánunk a Wacom tábláival! Aki pedig az alábbi képek nyomán kedvet kap, a Wacominfo oldalán mindent megtalál a Wacom tábláiról.

wacom2_0.png

wacomnap43.png

wacooom.png

Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésedre!

Olvass tovább


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram