Megjelent a Datalore Enterprise 2022.3.1!

2023-01-30 10:15
A Datalore Enterprise 2022.3.1 az erőforrások jobb menedzselési lehetőségét biztosítja. Ez a verzió, a korábbi, tavaly novemberben kiadott a korábbi 2022.3 frissítése.

A Datalore Enterprise 2022.3.1 az erőforrások jobb menedzselési lehetőségét biztosítja. Ez a verzió, a korábbi, tavaly novemberben kiadott a korábbi 2022.3 frissítése.


image-16.png

A Datalore a JetBrains által kifejlesztett webalapú platform a machine learninghez és az adatok kezeléséhez. Együttműködő környezetet biztosít a modellek fejlesztéséhez, teszteléséhez és telepítéséhez, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az adatvizualizáció, a verziókezelés és a népszerű machine learning könyvtárakkal való integráció.

Ha frissíteni szeretnéd Datalore Enterprise verziódat, azt a következőképpen teheted meg. Használhatod a Docker-specifikus utasításokat vagy a Kubernetes-specifikus telepítéseket.

A jelenlegi frissítés az alábbi területeket tette még erősebbé:

  • A "Statisztikák" tab a DataFrames számára R, Kotlin és Scala kernelekben
  • A "Table" és "Raw" tabok a cellakimenet esetében
  • Szerver adatnaplók
  • Cellák hozzákapcsolása az outputokhoz a re-evaluation után
  • Ütemezett futtatási jelentések felület

További információt az új verzióról itt találsz.

(JetBrains)

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram