Megjelent a Datalore Enterprise 2022.3.1!

2023-01-30 10:15
A Datalore Enterprise 2022.3.1 az erőforrások jobb menedzselési lehetőségét biztosítja. Ez a verzió, a korábbi, tavaly novemberben kiadott a korábbi 2022.3 frissítése.

A Datalore Enterprise 2022.3.1 az erőforrások jobb menedzselési lehetőségét biztosítja. Ez a verzió, a korábbi, tavaly novemberben kiadott a korábbi 2022.3 frissítése.


image-16.png

A Datalore a JetBrains által kifejlesztett webalapú platform a machine learninghez és az adatok kezeléséhez. Együttműködő környezetet biztosít a modellek fejlesztéséhez, teszteléséhez és telepítéséhez, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az adatvizualizáció, a verziókezelés és a népszerű machine learning könyvtárakkal való integráció.

Ha frissíteni szeretnéd Datalore Enterprise verziódat, azt a következőképpen teheted meg. Használhatod a Docker-specifikus utasításokat vagy a Kubernetes-specifikus telepítéseket.

A jelenlegi frissítés az alábbi területeket tette még erősebbé:

  • A "Statisztikák" tab a DataFrames számára R, Kotlin és Scala kernelekben
  • A "Table" és "Raw" tabok a cellakimenet esetében
  • Szerver adatnaplók
  • Cellák hozzákapcsolása az outputokhoz a re-evaluation után
  • Ütemezett futtatási jelentések felület

További információt az új verzióról itt találsz.

(JetBrains)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram