onOne

  Professzionális Photoshop bővítmények - nem csak profiknak

  A Perfect Photo Suite 6 minden olyan eszközt tartalmaz, amelyek megoldást jelentenek a fotósok munkája során jelentkező leggyakoribb problémákra.
  A PhotoFrame 4.6 Professional Editiion a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy autentikus sötétkamra hatásokat érjünk el vagy annak, hogy fotóalbumokat készítsünk.
  A FocalPoint 2 egy csodálatos új alkalmazás, amely lehetővé teszi, a homályosság és a mélységérzet szimulálását.
  A Perfect Mask a piacvezető megoldás, ha arról van szó, hogy ki kell cserélni a hátteret.
  A Perfect Effects azért készült, hogy a fotósok még gyorsabban és nagyobb hatásfokkal készítsenek lenyügöző hatású képeket.
  A Perfect Layers gyors, egyszerű és megfizethető megoldás a rétegezett file-ok létrehozására.
  A Perfect Portrait egy teljesen új termék az onOne-tól, amely a portré retusálás legújabb fejlesztéseit kínálja a fotográfusoknak.
  Minden jó képnek szüksége van keretre. Ez a keret legyen a lehető legjobb! Az onOne PhotoFrame programmal könnyedén és gyorsan készíthetünk igényes, jó minőségű keretet képeinkhez, amitől azok még szebbé, dekoratívabbá válnak.
  Képeink elkészültek, de valami még hiányzik? Publikálni szeretnénk őket az interneten, meg szeretnénk mutatni őket családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy csak egyszerűen fel szeretnénk dobni a hangulatukat? Ha szép, látványos, igényes kereteket szeretnénk adni képeinkhez, a legésszerűbb és legjobb megoldás az onOne PhotoFrame Elements szoftver.
  Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük. Míg az Adobe Photoshop programban sok időbe telhet például egy digitális kamerával készített kép kijavítása, az Intellihance Pro 25 beépített korrekciós beállításával mindezt egyetlen kattintással elvégezhetjük. Az általunk kialakított új beállítási kombinációkat elmenthetjük, így bármikor újra hasznosíthatjuk őket.
  Az onOne Genuine Fractals Print Pro olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. Az onOne Genuine Fractals Print Pro nem csak RGB, hanem CMYK színrendszerben is működik
  Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb.
  Az onOne pxl SmartScale egy olyan nagyítóprogram az Adobe Photoshop mellé, amivel a képeket akár 1600%-kal is megnövelhetjük anélkül, hogy mindenféle nagyítási minőségromlásnak esnének áldozatul.
  A Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. A fraktálok olyan matematikai függvényekkel leírt képi alakzatok, amelyek nagyítása közben ugyanazt az alakzatot kapjuk meg a részleteknél.
  Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak.
  Az onOne Photoshop Plug-In Suite egy kötelező gyűjtemény mindenki számára, aki az Adobe Photoshop vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programot használja és úgy véli, hogy a szoftver bizonyos pontokon még hiányosságokat mutat. Ezen segítenek az onOne bővítmények, amelyek gyakorlatilag igen alapvető, mégis nélkülözhetetlen feladatokat látnak el.
  Az onOne Mask Pro bármely maszkolási és kijelölési feladathoz tökéletes eszközgyűjtemény, amely az Adobe Photoshop alkalmazás kiegészítője.