onOne Genuine Fractals 4

Egy kép, számtalan méret

Egy kép, számtalan méret

ÁTTEKINTÉS

Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak.

Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak.Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. A fraktálok olyan matematikai függvényekkel leírt képi alakzatok, amelyek nagyítása közben ugyanazt az alakzatot kapjuk meg a részleteknél. A természetben ilyen jelenség pl. a fa, ahol a törzs és az ágak viszonya hasonló az ágak és a kisebb ágak közötti kapcsolathoz. Ha tovább nagyítjuk, akkor a még kisebb ágak is hasonlóak, majd az ágakon a levelek, a leveleken pedig az erezetnél ismét visszakapjuk az "eredeti" főér és mellékér képét.


(a kép a Wikipedia lexikonból származik)

További fraktálos képek itt találhatóak. További információk és érdekességek a fraktálokról a Startlap oldalán olvashatóak. Az onOne Genuine Fractals a képből számol ilyen matematikai alakzatot, ami ezután már minőségromlás nélkül nagyítható lesz. Sőt! Sok esetben a fraktálos fájl kisebb lesz, mint az eredeti, ami nagyon praktikus. Nem szükséges külön méretben tárolnunk a fájlokat, hanem elegendő egyetlen fraktálban, majd megnyitáskor megadnunk a végleges méretet. Természetesen a kép növelésével nem kerülnek be újabb információk (nem fog látszani a felnagyított autó kerekén a felirat), viszont a kép nem fog "szétesni", nem lesz "pixeles", nem lesz homályos, hanem szép és élvezhető marad.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.5 vagy 10.6
Processzor1GHz PowerPC G5
Memória1 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768 - 32 bit
Egyéb
  • Mac OS X 10.2.x vagy 10.3
  • ​​​​​​​Adobe Photoshop 7, CS, CS2|

Windows:

RendszerWindows 2000, Windows Vista SP2 (32 és 64 bit) vagy Windows 7 (32 és 64 bit)
ProcesszorPentium 4 1 GHz
Memória1 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768 - 32 bit
Egyéb

|Windows 2000 vagy XP|||||1|Adobe Photoshop 7, CS, CS2|

Dvd meghajtó
Adobe Flash Player 9
Microsoft .NET 2.0 Framework
Internet kapcsolat a termék aktiválásához

FUNKCIÓK

Nem csak RGB képek Az onOne Genuine Fractals segítségével nemcsak megszokott RGB, hanem 16 bites RGB, multi-channel (többcsatornás) és grayscale (szürkeárnyalatos) képeket is nagyíthatunk.

Több mint 700%-os nagyítás Képeinket több mint 700%-kal is megnövelhetjük anélkül, hogy ez meglátszana rajtuk.

Nélkülözhetetlen eszköz a professzionális nyomdai előkészítésben Az onOne Genuine Fractals felbontásfüggetlen képet készít, amit ezután már bármilyen méretűvé alakíthatunk, valós időben szerkeszthetünk, stb...

Adobe Photoshop bővítmény A képet mindig a kívánt felbontásúra alakíthatjuk, így nem szükséges ezért külön fájlokat tartanunk. A korlátlan rugalmasság a négy kódolási metódusnak és a három renderelési módszernek köszönhető. Az onOne Genuine Fractals bővítménynek köszönhetően még könnyebbé válhat a munkánk, hiszen még jobban menedzselhető és még kisebb fájlokkal dolgozhatunk.

Veszteség nélküli képméretezés A szkennelt, vágott, digitálisan fotózott képeket könnyedén felnagyíthatjuk akár 700%-kal is. A kép méretének és felbontásának növelése veszteségmentesen történik. Bármilyen nyomtatási felbontást választhatunk, akár képernyőre, akár nyomdagépre optimalizálva. Könnyedén átalakíthatjuk ugyanazt a képet különböző felbontásúvá.

Időt, pénzt és lemezterületet takaríthatunk meg Konvertáljunk bármilyen fájltípust Genuine Fractals nagyítható és felbontásfüggetlen formátumba, így a veszteségmentes (lossless) és a látszólag veszteségmentes (virtual lossless) tömörítéssel rengeteg helyet takaríthatunk meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram