onOne Intellihance Pro 4.1

Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük.

A színek életre kelnek

Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük.

ÁTTEKINTÉS

Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük. Míg az Adobe Photoshop programban sok időbe telhet például egy digitális kamerával készített kép kijavítása, az Intellihance Pro 25 beépített korrekciós beállításával mindezt egyetlen kattintással elvégezhetjük. Az általunk kialakított új beállítási kombinációkat elmenthetjük, így bármikor újra hasznosíthatjuk őket.

Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük. Míg az Adobe Photoshop programban sok időbe telhet például egy digitális kamerával készített kép kijavítása, az Intellihance Pro 25 beépített korrekciós beállításával mindezt egyetlen kattintással elvégezhetjük. Az általunk kialakított új beállítási kombinációkat elmenthetjük, így bármikor újra hasznosíthatjuk őket.A digitális fényképezés térhódításával párhuzamosan felmerült az igény egy olyan szoftverre, amely képes könnyen és gyorsan elvégezni digitális képek korrekcióját, és amelynek használata nem igényel szakmai előismereteket. Az onOne Intellihance Pro bővítmény pontosan ilyen megoldást kínál. Előnézeti képek kíséretében mutatja a módosítási lehetőségeket, egyesével elemzi a képeket, és amelyeket rossznak talál, azokhoz optimális javítási lehetőséget készít.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.3.9 - 10.4
ProcesszorPowerPC G4, G5, vagy újabb
Memória128 MB
Tárhely5 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Mac OS X 10.3.9 - 10.4|PowerPC G4, G5, vagy újabb|1024x768 - 16 bit|128|5|1|Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 (Mac OS 9-hez külön telepítő szükséges)|

Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 (Mac OS 9-hez külön telepítő szükséges)

Windows:

RendszerWindows 2000 vagy XP
Processzor500 MHz processzor (nagyobb teljesítményû ajánlott)
Memória128 MB
Tárhely5 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Windows 2000 vagy XP|500 MHz processzor (nagyobb teljesítményû ajánlott)|1024x768 - 16 bit|128|5|1|Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 vagy 4.0|

Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 vagy 4.0

FUNKCIÓK

Intelligens képkorrekció Az onOne Intellihance Pro díjnyertes technológiája minden képet egyesével elemez kontraszt, világosság, telítettség, élesség, minőségi hiányosságok (foltok, karcolások), színek, és még számos egyéb szempont szerint.

Több kép automatikus korrekciója A Quick Enhance nevű beállítás-kombináció egyetlen kattintásra elemzi és javítja a képet. A kötegelt feldolgozás segítségével teljes képkönyvtárak feldolgozására is képes.

Fine Tune mód Precíz beállításokra a Fine Tune mód alkalmas, ahol manuálisan módosíthatjuk az egyes beállításokat.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram