onOne PhotoFrame Elements 3

Látványos képkeretek Photoshop Elements-hez

Látványos képkeretek Photoshop Elements-hez

ÁTTEKINTÉS

Képeink elkészültek, de valami még hiányzik? Publikálni szeretnénk őket az interneten, meg szeretnénk mutatni őket családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy csak egyszerűen fel szeretnénk dobni a hangulatukat? Ha szép, látványos, igényes kereteket szeretnénk adni képeinkhez, a legésszerűbb és legjobb megoldás az onOne PhotoFrame Elements szoftver.

Képeink elkészültek, de valami még hiányzik? Publikálni szeretnénk őket az interneten, meg szeretnénk mutatni őket családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy csak egyszerűen fel szeretnénk dobni a hangulatukat? Ha szép, látványos, igényes kereteket szeretnénk adni képeinkhez, a legésszerűbb és legjobb megoldás az onOne PhotoFrame Elements szoftver. Bár rengetegféle módon készíthetünk kereteket manuálisan, a legtöbb felhasználónak erre nincs ideje vagy egyáltalán nem tudja, hogyan kezdjen neki a keret-szerkesztésnek. Ezt a problémát orvosolja az Adobe Photoshop Elements szoftver bővítményeként működő onOne PhotoFrame Elements program, amelynek segítségével rendkívül gyorsan és egyszerűen készíthetünk igényes, látványos képkereteket, így még markánsabb karaktert, hangulatot adhatunk hozzájuk. A keretkészítés nemcsak gyors és hasznos, de kiváló szórakozás is egyben. A folyamat valós időben zajlik, így minden beállítás és változtatás azonnal megjelenik a képernyőn.

Ha professzionális képkeret-készítő és -szerkesztő programot keres, olvassa el az Adobe Photoshop szoftver bővítményeként funkcionáló onOne PhotoFrame Pro leírását!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.3.9
Tárhely550 MB
Egyéb

|Mac OS X 10.3.9||||550|1|Adobe Photoshop Elements 3 vagy újabb|

Windows:

RendszerMicrosoft Windows XP (SP2)
Tárhely550 MB
Egyéb

|Microsoft Windows XP (SP2)||||550|1|Adobe Photoshop Elements 3 vagy újabb|

FUNKCIÓK

Összehasonlítható keretek Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik keret illik a legjobban a képhez, hívjuk segítségül a keretböngésző előnézeti funkcióját (Frame Preview Grid). Válasszuk ki a kiszemelt kereteket és a program megmutatja, hogyan mutat a kép a kiválasztott keretekkel, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelőt.


Véletlenszerű keretgenerálás Ha nincs ötletünk, ihletünk vagy nem tudjuk, hogyan induljunk el, a program ebben is segítséget nyújt a véletlenszerű képgeneráló modullal (Random Frame Generator). A szoftver által készített keret jó kiindulópont lehet, de akár fel is használhatjuk, mint végleges keretet.


Több keret egyszerre A szoftver segítségével egyidejűleg akár öt különböző keretet is felhasználhatunk, így további extra hatásokat érhetünk el. Természetesen az egyes kereteket külön szerkeszthetjük, pl. eltérő színeket és méretet is megadhatunk.


Hagyományos keretek - hagyományos(an jó) minőség Minden további nélkül készíthetünk hagyományos jellegű kereteket, amelyek elegáns, ünnepélyes hangulatot kölcsönöznek képeinknek.


Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram