onOne Perfect Layers 2

A Perfect Layers használható, mint plugin a Lightroomban és az Aperture-ben, de akár önnálló alkalmazásként is futtathatajuk.

Fotók kombinálása végtelen variációban

A Perfect Layers használható, mint plugin a Lightroomban és az Aperture-ben, de akár önnálló alkalmazásként is futtathatajuk.

ÁTTEKINTÉS

A Perfect Layers gyors, egyszerű és megfizethető megoldás a rétegezett file-ok létrehozására.

A Perfect Layers használható, mint plugin a Lightroomban és az Aperture-ben, de akár önnálló alkalmazásként is futtathatajuk. Az összes Perfect Layers-ben létrehozott file megnyitható és szerkeszthető a Photoshopban is, így egy még rugalmasabb munkafolyamatot hozhatunk létre.

A Perfect Layers-zel megváltoztathatjuk az égboltot, kombinálatunk több expoziciót, vagy egyesíthetünk több képet a beépített keverési módokkal. A Perfect Layers segít nekünk abban, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseinket dolgozzunk a Lightroomban, az Aperture-ben vagy akár a Photoshopban.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows XP, Windows Vista vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

A Perfect Layers lehetővé teszi, hogy létrehozzunk, megnyissunk vagy egyesítsünk rétegezett Photoshop file-okat, amikkel dolgozhatunk a Lightroomban vagy az Aperture-ben.

A rétegek keverése, egyesítése a Perfect Layers legfontosabb erőssége. A keverési módok megváltoztatásával módosíthatjuk a kép fényerejét, a kontrasztot, és a színeket, melynek eredményeképp drámai mértékű változásokat érhetünk el akár egy egyszerű képen is. Az effektek erőssége változtatható az átlátszóság módosításával.

A MaskingBrush és a MaskingBug eszközökkel kontrollálhatjuk az egyes rétegek láthatóságát. A rétegelt maszkokoz hasonlóan felfedhetjük vagy elrejthetjük egy-egy réteg különböző részeit. A MaskingBuggal gyorsan hozhatunk létre gradiens maszkokat a különböző képi hatások elérése érdekében. A két eszköz képes együttműködni, non-destruktívak, és az általuk létrehozott változások tovább szerkeszthetők a Photoshopban vagy a Photoshop Elements-ben. A szoftver kompatibilis a Wacom tábláival is, az ecset mérete és az átlátszóség attól függ, hogy mennyire erősen nyomjuk meg a tollat a táblán.

A Retouch ecsettel automatikusan eltünthetők a foltok. Ez egy tökéletes megoldás a gyors korrigálásokhoz. A Retouch Brush képes eltűntetni a port, az erősebb karcolásokat és a kép egyéb szennyeződéseit.
 

You must install the Flash Player Plug-In in order to view this content.

A File Browser-ben gyorsan megtalálhatjuk a szükséges file-okat. Egyszerre akár több böngésző ablak is nyitva lehet, így egyszerre több különböző elemet is megtalálhatunk a készülő kompozicióhoz.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram