onOne Perfect Effects 3

A Perfect Effects 3 magába foglal egy teljes készletet professzionális minőségű fotós effektekből, melyek eredményét előnézetben is megtekinthetjük alkalmazásuk előtt.

Professzionális megjelenésű képek készítése

A Perfect Effects 3 magába foglal egy teljes készletet professzionális minőségű fotós effektekből, melyek eredményét előnézetben is megtekinthetjük alkalmazásuk előtt.

ÁTTEKINTÉS

A Perfect Effects azért készült, hogy a fotósok még gyorsabban és nagyobb hatásfokkal készítsenek lenyügöző hatású képeket.

A Perfect Effects 3 magába foglal egy teljes készletet professzionális minőségű fotós effektekből, melyek eredményét előnézetben is megtekinthetjük alkalmazásuk előtt. Az előnézeti képet akár teljes képernyőn is megtekinthetjük, így a feldolgozás alatt álló képet a lehető legjobb formájában is megvizsgálhatjuk. Egyszerre akár több effektust alkalmazhatunk, így alkotva egyedi megjelenést.

A Perfect Effects 3 az effektusok egymásba ágyazásának ötletét tovább vitte az új keverési opciókkal, amik még nagyobb kontrollt biztosítanak az effektek kombinálása felett. Ezek a fejlett eszközök annak a lehetőségét is biztosítják, hogy egy-egy effektet csak egy adott színen vagy tonális skálán alkalmazzunk.

A Perfect Effects 3 bárhol a rendelkezésünkre állhat. Használhatjuk pluginként a Lightroomban, az Aperture-ben és a Photoshopban, de használhatjuk önálló alkalmazásként is.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows XP, Windows Vista vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

Az új Live Preview segítségével időt takaríthatunk meg, és felturbózhatjuk a kreatívitásunkat. Ezentúl nem kell arra várnunk, hogy a gép kiszámoljon egy-egy effektet, azonnal megtekinthetjük a végeredményt. A Liv Preview ablakban real time követhetjük, hogy a paraméterek megváltoztatása milyen várható eredménnyel jár. Ez egy remek módszer arra is, hogy felfedezzük milyen lehetőségek rejlenek a Perfect Effects által biztosított több száz effektusban.

You must install the Flash Player Plug-In in order to view this content.

Ezentúl még nagyobb kreatív kontrollt gyakorolhatunk az effektusok alkalmazásán, és azon, hogy hogyan álljanak össze egy képen belül. Egy adott effektus összes paraméterét beállíthatjuk az új Manual Control panelekkel. Nem csupán egy adott paraméter erősségét, de a színt, a tónust és a textúrát is. Így nem csupán abban lehetünk biztosak, hogy egy adott effekt pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük, de teljesen egyedi hatásokat is létrehozhatunk.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram