onOne PhotoFrame 4

A PhotoFrame 4.6 Professional Editiion a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy autentikus sötétkamra hatásokat érjünk el vagy annak, hogy fotóalbumokat készítsünk.

Keretbe foglalt ötletek

ÁTTEKINTÉS

A PhotoFrame 4.6 Professional Editiion a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy autentikus sötétkamra hatásokat érjünk el vagy annak, hogy fotóalbumokat készítsünk.

Minden olyan eszközt tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy megtaláljuk a megfelelő design elemet a képekhez, és hogy a lehető legtöbb paramétert (méretet, színt, láthatóságot) kontrollálni tudjuk. Arra is lehetőségünk van, hogy saját designt hozzunk létre több különböző hatás kombinálásával, amit használhatunk később a Photoshopban, a Lightroomban vagy az Aperture-ban. A PhotoFrame 4.6 Professional Edition több, mint száz design elemet tartalmaz, mint például kereteket, textúrákat, háttereket, díszítéseket és filméleket. Ezen felül még teljes elrendezéseket is tartalmaz, amikbe csak be kell tennünk a képet.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

RendszerWindows XP, Windows Vista vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

Mostantól az eddigieknél sokkal könnyebben adhatunk autentikus filméleket és sötétkamra hatásokat, de a PhotoFram több, mint élek és keretek összessége. Tartalmaz egy gazdag választékű gyűjteményt élekből, keretekből, hátterekből, textúrákból, díszítésekből és sablonokból. A Library ablakban gyorsan megtalálhatjuk a képhez illő hatást.

A PhotoFrame számos új design elem gyűjteményt tartalmaz. Pillanatok alatt találhatunk sablonokat szinte bármilyen alkalomra, legyen szó családi albumról, születésnapról vagy nyaralásról.

Az utolsó símításokhoz hatalmas választék áll a rendelkezésünkre filmélekből és sötétkamra effektusokból.

A PhotoFrame-mel és a Photoshoppal gyorsan hozhatunk létre fotóalbum sablonokat a magunk és az ügyfelek részére. A munkát egy üres vászonnal és a képekkel kezdjük, ezután csak választanunk kell a PhotoFrame nagy és kiváló minőségű választékából egy vagy több díszítő elemet. A létrehozott sablon elmenthető és megosztható másokkal.

A PhotoFrame arra is lehetőséget ad, hogy kimaszkoljuk a keretet vagy egy másik elemet, így még kreatívabb és eredetibb kompoziciókat hozhatunk létre.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram