onOne QX-Tools Pro 5.1

Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár,

A QuarkXPressen túl

Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár,

ÁTTEKINTÉS

Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb.

Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb.Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb. A QX-Tools Pro interaktív palettája több száz QuarkXPress parancsot és gyorsbillentyűt foglal magába, ezáltal még gyorsabbá téve a munkavégzést. Mivel a QuarkXPress felhasználók általában szoros határidőkkel dolgoznak, fontos, hogy munkájukat hatékonyan végezhessék el. A QX-Tools eszközei pontosan ebben nyújthatnak nagy segítséget, például a hatékony rétegkezeléssel, a stíluslapok támogatásával, a kiterjeszthető kereséssel, a még hatékonyabb objektumkezeléssel, és nem utolsó sorban a rengeteg új fájltípus beimportálásának lehetőségével.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS 8.6 - 9.2.2, Mac OS X 10.2, vagy újabb
ProcesszorPowerPC G3, G4, G5, vagy újabb
Memória128 MB
Tárhely8 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Mac OS 8.6 - 9.2.2, Mac OS X 10.2, vagy újabb|PowerPC G3, G4, G5, vagy újabb|1024x768 - 16 bit|128|8|1|QuarkXPress 6 Excel 98 vagy 2001 és/vagy PowerPoint 98, vagy 2001 szükséges Excel adatbázisok vagy PowerPoint prezentációk importálásához|

  • QuarkXPress 6 Excel 98 vagy 2001 és/vagy PowerPoint 98, vagy 2001 szükséges Excel adatbázisok vagy PowerPoint prezentációk importálásához

FUNKCIÓK

Keresés és csere QX-FindChange A QX-Tools Pro eszköztár megteremti annak a lehetőségét, hogy az adott jellemzőknek megfelelő QuarkXPress dokumentumban lévő elemet egy mozdulattal cseréljük ki (természetesen az objektumok cseréje is beleértendő). Több mint 50-féle elemtulajdonságot használhatunk, és a még rugalmasabb használat érdekében a keresés értelmezi a kisebb (<) és a nagyobb (>) relációkat is.

Átméretezés QX-Scaler Segítségével egyszerre több QuarkXPress objektumot is átméretezhetünk, és a művelet pontosságát is beállíthatjuk. Az objektumokat akár bizonyos tulajdonságok alapján is kiválaszthatjuk, a művelet visszavonására pedig mindig van lehetőségünk.

QX-ItemStyles A QuarkXPress program összes elemének több mint 50-féle tulajdonságára készíthetünk stíluslapot. A stíluslap módosításával a dokumentumban azonnal megváltoznak az adott stílussal rendelkező objektumok is. Így biztosíthatjuk a dokumentum arculatának konzisztens állapotát, és gyorsan eszközölhetünk globális módosításokat.

Nézőke QX-Viewer A nézőkével megjeleníthetjük a QuarkXPress dokumentum összes oldalának előnézeti képét. A navigáláshoz pedig elegendő mindössze a kívánt oldal előnézeti képére kattintanunk. Így lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a navigáció.

QX-Character A QX-Character funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a karakterek tulajdonságait, például a fontméretet, a dőlésszöget (angle), az alapvonal-eltolást (baseline shift), az alávágást (kerning), stb.

QX-Object A QX-Object funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a szöveg, illetve a képmező tulajdonságait, mint például a keretvastagságot és az árnyékolást, a nyújtást, a behúzást (text inset), a szegélyhosszúságot (gutter), az oszlopszámot, és még sok egyéb tulajdonságot.

QX-Paragraph A QX-Paragraph funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a bekezdés sortávolságát és szedését.

QX-Rule A QX-Rule funkció használatakor interaktív felületen hozhatunk létre, illetve módosíthatunk olyan szabályokat, mint például a vastagság, behúzás és a pozícionálás.

QX-Layers A QX-Layers eszközt használva létrehozhatunk, újrarendezhetünk, megjeleníthetünk, elrejthetünk, és új objektumokkal láthatunk el rétegeket a QuarkXPress programban (a rétegek ugyanúgy viselkednek, mint más fontosabb grafikus alkalmazásokban).

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram