onOne Mask Pro 4.0

Az onOne Mask Pro bármely maszkolási és kijelölési feladathoz tökéletes eszközgyűjtemény, amely az Adobe Photoshop alkalmazás kiegészítője.

Az ördög a részletekben lakozik

Az onOne Mask Pro bármely maszkolási és kijelölési feladathoz tökéletes eszközgyűjtemény, amely az Adobe Photoshop alkalmazás kiegészítője.

ÁTTEKINTÉS

Az onOne Mask Pro bármely maszkolási és kijelölési feladathoz tökéletes eszközgyűjtemény, amely az Adobe Photoshop alkalmazás kiegészítője.

Az onOne Mask Pro bármely maszkolási és kijelölési feladathoz tökéletes eszközgyűjtemény, amely az Adobe Photoshop alkalmazás kiegészítője.Az Adobe Photoshop programban csak nagy nehézségek árán megoldható maszkolási-, kijelölési feladatok, vágógörbék létrehozása a Mask Pro használatával pillanatok alatt megoldhatók. Mindeközben nem sérülnek meg az olyan apró részletek, mint például a haj, a szőrzet, a levelek vagy a fű.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS 9.2.2, Mac OS X 10.1.5, vagy újabb
ProcesszorPowerPC G3, G4, G5 vagy újabb
Memória128 MB
Tárhely8 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Mac OS 9.2.2, Mac OS X 10.1.5, vagy újabb|PowerPC G3, G4, G5 vagy újabb|1024x768 - 16 bit|512|60|1|Adobe Photoshop CS2 vagy CS3, illetve Adobe Photoshop Elements 4, vagy ennél frissebb|

Windows:

RendszerMicrosoft Windows 98, 2000 (SP2), XP
Processzor400 MHz (nagyobb teljesítményû ajánlott)
Memória128 MB
Tárhely8 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Microsoft Windows XP SP2 vagy Vista|400 MHz (nagyobb teljesítményû ajánlott)|1024x768 - 16 bit|512|60|1|Adobe Photoshop CS2 vagy CS3, illetve Adobe Photoshop Elements 4, vagy ennél frissebb|

FUNKCIÓK

Tökéletes vágógörbék (Clipping Paths) A vektoralapú vágógörbék biztosítják a magas színvonalú nyomtatási minőséget, és kiküszöbölik a szemcsés határvonalakat.

Megoldja az összes maszkolási feladatot A Mask Pro eszközgyűjtemény segítségével minden maszkolási feladat megoldható. A maszk tökéletesíthető a nem kívánt színek kiválasztásával, a szélek felismerésével, a maszkban lévő lyukak kitörlésével, a határvonalak finomásával. Az eszközök egy-egy billentyű lenyomásával is kiválaszthatóak.

Intelligens határvonal-felismerés A Magic Pen eszköz a kép kontrasztos részein automatikusan felismeri az aprólékos határvonalat, amely nagy segítséget jelenthet bonyolult határvonalak mentén való maszkolásnál.

Valódi Plug-In Technológia Más maszkolási megoldásokkal ellentétben a Mask Pro valódi Adobe Photoshop plug-in, amely a Photoshop memóriakapacitását használja, így nem igényel plusz memóriát, illetve más rendszererőforrást.

Színalapú maszkolás Az új színillesztő technológia segítségével egyszerűvé válik a bonyolult határvonalak (fű, haj...) maszkolása. Egyszerűen ki kell választanunk a megtartani, illetve törölni kívánt színeket, majd a törlendő részek gyors eltüntetéséhez a Magic Brush eszközt alkalmaznunk. A határolóvonalak finomításával valósághű maszk jön létre.

Gyors maszktisztítás A maszkot tökéletesíthetjük a nehezen megtalálható lyukak kitörlésével.

Tökéletesített határvonal-eltűntetés Az onOne Mask Pro legnagyszerűbb újítása a Color Decontamination funkció, amely óriási segítséget jelent olyan félig átlátszó határvonalak maszkolásánál, mint amilyen például a haj vagy a fű.

Kiemelő eszköz (Highlighter Tool) Ahelyett, hogy a megtartani, illetre törölni kívánt színeket egyesével határoznánk meg, az új Keep/Drop Highlighter (kiemelő) eszközökkel ezeket a beállításokat területekre definiálhatjuk. Az onOne Mask Pro program eltárolja a kijelölések alatt található pixelek színeit és a Magic Brush illetve Magic Wand eszközök csak az így eltárolt, törlésre jelölt pixeleket távolítják el az ábráról.

Véső eszköz (Chisel Tool) A teljesen új, véső eszköz segítségével a maszk határvonalait pontosan kialakíthatjuk. Beállítható ecsetmérettel képes a maszk szélei mentén újabb területeket eltüntetni, illetve visszállítani az eredeti kép pixeleit.

Blur eszköz Az onOne Mask Pro egyik nagyon hasznos, új eszköze a Blur Tool, amely a maszk széleit elmosódottá teszi, így a maszk bármilyen háttérbe képes beleolvadni.

Eszközbeállítások (Tool Options) Az újonnan kialakított felhasználói felület - a még hatékonyabb használat érdekében - minden egyes eszköz beállításait egyetlen központi helyen tartalmazza.

Tökéletesített megtartandó és törlendő színpaletta (Keep & Drop Color) A Paletta minden egyes kiválasztott színhez egy új bélyegkép (thumbnail) szekciót tartalmaz, amely megmutatja a kép azon részét, ahonnan a minta származik. Emellett a színfelvevő dialógusban pontos színt is ki lehet választani.

Új maszknézet módok (Mask-View) A Mask Pro Plug-in most olyan nézetopciót is tartalmaz (Composite View), amely maszkolás közben mutatja az eredeti réteget. Természetesen a könnyebb összehasonlítás érdekében megtekinthető az eredeti kép is (Original View).

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.


Így tanulj meg Java-ban programozni

Javaban programozni elég komplex dolognak hangzik. Az igazság az, hogy nem a világ legegyszerűbb dolga, ám nem is a legnehezebb. Főleg, ha a megfelelő tanulási anyagokat használod. Íme a JetBrains javaslatai arra, hogyan érdemes megtanulni a Java-t.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram